Free cookie consent management tool by TermsFeedWebsite with Delayed SVG Image Displaycookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Varietate
Rezistente
Mediu de crestere
Timpurietate
Forma fruct
Greutate fruct
Lungime
Calibru seminte
Utilizare
Ambalaj
Filtre

Seminte morcov

Seminte morcov

Seminte morcov Baltimore F1

<strong>Baltimore F1</strong>, hibrid productiv de morcov tip berlicum, de la Bejo Zaden. Destinat culturilor timpurii, cu rezistenta la conditii dificile de dezvoltare. Ajunge la maturitate in 103 zile de la semanat.
127,00 lei Pret

Seminte morcovi Carlano F1

Carlano F1 este un hibrid de morcov tip nantes, de la Seminis recomandat pentru ambele cicluri de cultura. Hibridul prezinta rezistenta buna la crapare si rupere si nu dezvolta ramificatii.
354,00 lei Pret

Seminte morcovi Carvalo F1

Carvalo F1 este un hibrid de morcov tip nantes, de la Seminis recomandat pentru ambele cicluri de cultura avand un aspect comercial deosebit. Hibidul se remarca prin uniformitate, rotunjirea apexului la sfarsitul perioadei de vegetatie.
424,00 lei Pret

Seminte morcov Bangor F1

Bangor F1 este un hibrid semitardiv de morcov tip Berlicum, de la Bejo Zaden. Acest hibrid impresioneaza prin capacitatea de productie si cresterea rapida, fiind recomandat pentru vanzarea la legatura in primavara.
127,00 lei Pret

Seminte morcov Jerada F1

Jerada F1 este un hibrid extratimpuriu de morcov, tip nantes, de la Rijk Zwaan, recomandat pentru cultura in solarii cu semanat incepand din luna noiembrie. Este foarte productiv si se recomanda pentru consum in stare proaspata, procesare si comercializare la legatura intreg sezonul.
112,00 lei Pret

Seminte morcov Morelia F1

Morelia F1 este un hibrid timpuriu de morcov, de tip nantes, de la Rijk Zwaan. Este un hibrid foarte productiv, se poate depozita pe termen lung, pana in luna iunie daca temperatura este controlata.
98,80 lei Pret

Seminte morcov Monanta F1

Monanta F1 este un hibrid semitardiv de morcov, de tip nantes 5, de la Rijk Zwaan. Se recomanda semanatul in intervalul februarie-iunie si este utilizat pentru consumul in stare proaspata, procesare si vanzarea la legatura.
19,50 lei Pret

Seminte morcov Ymer F1

Ymer F1 este un hibrid semitimpuriu de morcov, de tip nantes, de la Rijk Zwaan, recomandat pentru semanatul in intervalul martie-octombrie. Este un hibrid foarte productiv si este recomandat pentru consum in stare proaspata, procesare si vanzarea la legatura.
112,00 lei Pret

Seminte morcov Narita F1

Narita F1 este un hibrid timpuriu de morcov tip Nantes, de la Bejo Zaden, fiind adaptat pentru conditiile climatice din Romania, cu o adaptabilitate mare pe diferite tipuri de sol. Se poate cultiva atat pentru consumul in stare proaspata, cat si pentru stocare si procesare.
142,00 lei Pret

Seminte morcov Novara F1

Novara F1 este un hibrid nou de morcov semitardiv de tipul Nantes, de la Bejo Zaden, fiind ideal pentru culturile din zonele cu conditii climatice temperate. Prezinta o buna capacitate de depozitare pe termen lung.
142,00 lei Pret

Seminte morcov Nebida F1

Nebida F1 este un hibrid semitardiv de morcovi, de tip Nantes, de la Bejo Zaden, prezentand toleranta la inflorire si boltire. Se poate cultiva atat pentru consumul in stare proaspata, cat si pentru industrializare, si stocare.
142,00 lei Pret

Seminte morcov Navedo F1

Navedo F1 este este un hibrid semitardiv de morcovi, de tip Nantes, de la Bejo Zaden, avand o perioada de vegetatie de 115 zile. Prezinta o rezistenta buna la depozitare.
142,00 lei Pret
Seminte morcovi Dordogne F1 Seminte morcovi Dordogne F1
  • Nou

Seminte morcovi Dordogne F1

Dordogne F1 este un hibrid timpuriu de morcovi de tip Nantes, de la Nunhems, foarte productiv si cu rezistenta la crapare si rupere. Este recomandat pentru consum in stare proaspata sau pentru pastrare.
540,00 lei Pret
Seminte morcovi Allyance F1 Seminte morcovi Allyance F1
  • Nou

Seminte morcovi Allyance F1

Allyance F1 este un hibrid de morcovi tip Nantes, din noua generatie, de la Nunhems, care se remarca prin rezistenta la multiple boli si gustul sau deosebit.<br />
686,00 lei Pret