Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord
Acaricid Apollo 50 SC
search
  • Acaricid Apollo 50 SC

Acaricid Apollo 50 SC


APO50SC1L
 

Comenzi: 0259 373 474

 

Plata securizata cu cardul

 

Cost fix de transport

184,00 lei
210,00 lei
Reducere - 26,00 lei
Ambalaj
Cantitate

Apollo 50 SC  este un acaricid de contact actionand in principal ca ovicid, cu efect si asupra formelor mobile in stadiul tanar (larve) si cu indelungata activitate reziduala care are la baza ca substanta activa clofentezin 500 g/l.
Atunci cand este folosit singur, APOLLO 50 SC nu are nici un fel de activitate de combatere contra paianjenilor adulti. Substanta activa clofentezin intervine in cresterea si diferentierea celulara in cursul fazelor finale ale dezvoltarii embrionare si fazelor initiale ale dezvoltarii larvare a acarienilor. De aceea nu are activitate asupra adultilor, insa datorita efectului sau rezidual, in cazul aplicarii pe adulti, efectul maxim de combatere se poate constata dupa 2 saptamani de la tratament asupra generatiei urmatoare de acarieni. Ca orice acaricid ovicid, se recomanda sa nu se aplice mai mult de un tratament cu APOLLO 50 SC pe sezon, in scopul evitarii aparitiei rezistentei.

Cultura Organism daunator Doza de aplicare
Pomi fructiferiAcarianul rosu al pomilor (Panonychus ulmi) (oua hibernante)0,04% (0,6 l/ha)
Viţa de viePaianjenul rosu comun (Tetranychus urticae), Acarianul rosu al pomilor (Panonychus ulmi) (oua)0,4 l/ha
Vinete, tomate, castraveţi solariiPaianjenul rosu comun (Tetranychus urticae)0,04%


Plantatii de pomi fructiferi
Se fac tratamente preventive contra oualor de iarna (Panonychus ulmi) inainte de eclozarea acestora. La mar, tratamentul cu APOLLO 50 SC se poate face incepand din fenofaza de dezmugurire pana la buton roz (inainte de inflorire). La prun, tratamentul se face din faza de buton alb pana la inflorirea deplina, in timp ce la piersic tratamentul se face de la caderea petalelor pana la legarea fructelor. Daca tratamentul se face mai tarziu, APOLLO 50 SC se va aplica impreuna cu un acaricid-adulticid, astfel incat sa se combata si formele mobile. Se folosesc volume normale de solutie si se urmareste stropirea completa a pomului (din toate partile).

Vita de vie
Se fac tratamente preventive inaintea infloritului, cand de obicei apar primii adulti de Panonychus ulmi, asigurand o norma de 0,4 l/ha (de regula in 1000 litri de solutie). Echipamentul de tratare trebuie sa asigure o pulverizare corespunzatoare inclusiv a partilor mai putin expuse ale butucilor de vie (mai ales partea inferioara).

Legume
Se aplica stropiri cu volum normal de solutie, la aparitia primelor forme mobile de acarieni, cu mijoace terestre de pulverizare.

Substanta activa
Clofentezin
Formulare
SC - suspensie concentrata
Actiune
Contact
Daunatori vizati
Acarianul rosu al pomilor
Paianjenul rosu al pomilor
Cultura
Castraveti
Pomicultura
Tomate
Vinete
Vita de vie

Cumparate frecvent impreuna