Free cookie consent management tool by TermsFeedWebsite with Delayed SVG Image Displaycookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Substanta activa
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Boli combatute
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Cultura
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Actiune
Formulare
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Fungicide

Fungicide

Fungicid Beltanol Fungicid Beltanol
  • -15%
-15%

Fungicid Beltanol

<strong>Beltanol, </strong>fungicid sistemic, cu efect bactericid ce combate fuzarioza, caderea plantutelor si nu numai, la solanacee si cucurbitacee. Se utilizeaza atat in tratamente preventive, cat si in tratamente curative. Fungicidul controleaza infestarile produse de ciuperci si bacterii care afecteaza radacinile si tesuturile conductoare
294,95 lei Pret de baza 347,00 lei Pret

Tratament pomi buton roz, alb, verde

Tratament pomi fructiferi pentru primavara contine toate produsele necesare aplicarii tratamentului la pomi, in faza butonului floral roz, alb, verde. Acesta contine fungicid Cupridin 50 WP, fungicid Microthiol Special si insecticid Zebra.
11,80 lei Pret
Fungicid Ditan Fungicid Ditan
  • -15%
-15%

Fungicid Ditan

Ditan este un fungicid complex, cu actiune de contact si sistemica, cu efect preventiv si curativ asupra ciupercilor care produc mana, putregaiurile si fainarile la vita de vie. Fungicidul are la baza doua substante active, Folpet 600 g/kg si Dimetomorf 113 g/kg.
26,95 lei Pret de baza 31,70 lei Pret
Fungicid Sextan 25 EW Fungicid Sextan 25 EW
  • -15%
-15%

Fungicid Sextan 25 EW

Sextan 25 EW este un fungicid sistemic cu spectru larg de combatere, cu actiune preventiva, curativa si eradicanta, ce are la baza substanta activa tebuconazol 250 g/l, utilizat pentru combaterea bolilor la grau, orz, rapita, castraveti, prun, mar si vita-de-vie.
89,25 lei Pret de baza 105,00 lei Pret

Fungicid Papyrus 400 SC

Papyrus 400 SC este un fungicid de contact, ce are la baza substanta activa pirimetanil 400 g/l. Fungicidul se utilizeaza pentru combaterea putregaiului cenusiu din culturile de vita de vie, pomi, legume si plante ornamentale.
114,00 lei Pret
Fungicid Previcur Energy Fungicid Previcur Energy
  • -15%
-15%

Fungicid Previcur Energy

<strong>Previcur Energy, </strong>fungicid sistemic, ce se aplica pentru a combate si a preveni mana si caderea plantutelor la tomate, castraveti si pepeni. Fungicidul are la baza doua substante active, fosetil 310 g/l + propamocarb 530 g/l.
36,98 lei Pret de baza 43,50 lei Pret

Balsam pentru pomi si copaci Eko Derma

Eko derma Bros, tratamentul pentru copaci si pomi are rolul de a  proteja  arborii si arbustii in urma ranilor aparute in timpul altoirilor, lezarilor de natura mecanica, crapaturilor aparute ca urmare a diferentelor de temperatura,  a daunelor cauzate de animale salbatice etc
19,60 lei Pret

Fungicid Zeama Bordeleza tip MIF

Zeama Bordeleza Tip MIF este un fungicid sub forma de pulbere omogena, ce are la baza substanta activa cupru metalic sub forma de sulfat de cupru neutralizat 200 g/kg. Fungicidul asigura o buna protectie in special impotriva Focului bacterian al rozaceelor (Erwinia amzlovora) si al Rapanului merilor (venturia inaequalis).
36,80 lei Pret
Fungicid Proplant 72,2 SL Fungicid Proplant 72,2 SL
  • -15%
-15%

Fungicid Proplant 72,2 SL

<strong>Proplant 72,2 SL, </strong>fungicid sistemic ce se aplica la culturile de tomate, castraveti, ardei, vinete, cartofi, tutun si pentru a combate mana, caderea plantutelor si a rasadurilor.
144,50 lei Pret de baza 170,00 lei Pret
Fungicid Evalia Fungicid Evalia
  • -15%
-15%

Fungicid Evalia

Evalia este un fungicid sistemic, pe baza de azoxistrobin 250 g/l, ce se utilizeaza in culturile de broccoli, conopida, cartof, fasole, grau, orz, porumb si rapita pentru combaterea bolilor precum: alternarioza, antracnoza, arsura frunzelor la orz, fainare, fuzarioza, helmintosporioza, patarea bruna, patarea inelara a frunzelor, patarea in ochi a frunzelor de porumb, patarea reticulara, putregaiul alb, putregaiul cenusiu, rizoctonioza, rugina si septorioza.
21,93 lei Pret de baza 25,80 lei Pret

Fungicid Captan 80 WDG

<strong>Captan 80 WDG, </strong>fungicid de contact, cu actiune preventiva, ce se aplica culturile de legume, vita de vie, livezi pentru a combate mana, rapanul si patarea rosie a frunzelor.
19,90 lei Pret

Fungicid Kaplan 80 WG

Kaplan 80 WG este un fungicid de contact, ce are la baza substanta captan 800 g/kg, ce se utilizeaza pentru combaterea a numeroase boli in culturile de: mar, par, visin, cires, zmeur, coacaz, afin. agris, caspun si plante ornamentale.
4,70 lei Pret
Fungicid Folpan 80 WDG Fungicid Folpan 80 WDG
  • -15%
-15%

Fungicid Folpan 80 WDG

<strong>Folpan 80 WDG, </strong>fungicid de contact, ce se aplica la legume, vita de vie, livezi pentru a combate mana, caderea plantutelor, rizoctonioza, rapanul, patarea rosie si ciuruirea frunzelor.
14,96 lei Pret de baza 17,60 lei Pret
Fungicid Kumulus DF Fungicid Kumulus DF
  • -15%
-15%

Fungicid Kumulus DF

<span style="color:#808080;">Kumulus DF este un fungicid de contact care are la  baza ca substanta activa sulf 80 %. Acesta se utilizeaza in culturile de castraveti, mar si vita de vie pentru combaterea cu succes a fainarii. Acesta este omologat pentru culturile ecologice.</span>
23,97 lei Pret de baza 28,20 lei Pret
Pachet erbicid si fungicid Comod VerdeStar, grau curat Pachet erbicid si fungicid Comod VerdeStar, grau curat
  • Nou

Pachet erbicid si fungicid Comod VerdeStar, grau curat

Pachetul Comod VerdeStar asigura eliminarea buruienilor, previne si combate un complex de boli foliare si asigura corectia carantelor de micro si macro elemente necesare dezvoltarii culturii de grau. Tratamentul se poate aplica pe o perioada indelungata de timp: de la stadiul de trei frunze si pana cand ligula frunzei stindard devine vizibila.
145,00 lei Pret