Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Granulatie
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Turba | Substraturi profesionale

Turba comercializata de catre Horticola cuprinde substraturi cu caracteristici chimice si biologice ideale pentru semanare, inradacinare, repicare (transplantare), imbutasire si pentru dezvoltarea tuturor plantelor la ghiveci. Datorita perlitului si al argilei folosite, se imbunatatesc si se optimizeaza caracteristicile fiziologice ale turbei, acestea ducand la: stimularea procesului de inradacinare, putere de crestere mai mare, drenare mai buna a apei, capacitate mai mare de retentie a apei si

Turba | Substraturi profesionale

Turba comercializata de catre Horticola cuprinde substraturi cu caracteristici chimice si biologice ideale pentru semanare, inradacinare, repicare (transplantare), imbutasire si pentru dezvoltarea tuturor plantelor la ghiveci. Datorita perlitului si al argilei folosite, se imbunatatesc si se optimizeaza caracteristicile fiziologice ale turbei, acestea ducand la: stimularea procesului de inradacinare, putere de crestere mai mare, drenare mai buna a apei, capacitate mai mare de retentie a apei si o buna capacitate de tamponare. Alegerea unei turbe de calitate reprezinta cheia catre obtinerea unor rasaduri rezistente si calitative, dezvoltarea optima si rapida a culturilor, evitandu-se asfel nivelul de stres ale plantelor prin oferirea unui mediu optim de crestere.
Turba pentru semanat Agaris, blonda 0-4 mm, palet Turba pentru semanat Agaris, blonda 0-4 mm, palet

    Turba pentru semanat Agaris, blonda 0-4 mm, palet

    Turba blonda Agaris 0-4 mm este un substrat special conceput pentru semanatul rasadurilor in alveole. Prin utilizarea acesteia se asigura un mediu propice pentru germinarea si dezvoltarea sanatoasa a rasadurilor, contribuind astfel la obtinerea unei productii de calitate.
    1.774,00 lei Pret