Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Formulare
Utilizare
Daunatori vizati
Aplicare
Materie prima
Longevitate
Analiza chimica
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Compozitie
Cerinte lumina
Perioada semanare
Talia plantei
Filtre

Lista de produse dupa marca UNMACO

Istoria companiei Universal Manure este legata de istoria unei familii cu preocupari si aptitudini in ingrijirea clientilor, aceste lucruri fiind  transmise din generatie in generatie. Fondata in 1959 de Alessandro Ticozzi ca o companie destinate comercializarii produselor Agricole aceasta a crescut atat de mult incat, in 1985, a devenit UMC de astazi specializata in cercetare si productie de produse pentru ingrijirea gazonului si nu numai.

Compania Universal Manure a promovat intotdeauna un concept verde. Aceasta sutine cu tarie ca o buna tehnica agronomica trebuie sa acorde mai multa atentie mediului inconjurator, si  utilizarii produselor ecologice, pentru ca a lucra bine ar trebui sa insemne si sa faci ceva bun pentru mediul in care traim. Din acest motiv, compania cauta  mereu produse inovatoare care sa permita vindecarea si cultivarea plantelor si gazonului intr-un mod ecologic, ajungand sa ofere o gama larga de ingrasaminte organice de inalta calitate si biostimulatori care sunt aprobate pentru agricultura ecologica.

Datorita colaborarilor si cercetarilor in comun cu centre din Statele Unite si Europa, UMC ofera produse si servicii eficiente si inovatoare, atingand astfel standardele de inalta calitate ale clientilor.

Acaricid biologic Coccifu Acaricid biologic Coccifu

  Acaricid biologic Coccifu

  Coccifu este o substanta de origine naturala care imbunatateste rezistenta plantelor la stres termic si biotic (fungi, bacterii, insecte, buruieni). Acaricidul se poate utiliza la legume, fructe, plante si arbusti ornamentali, in orice stadiu de crestere.
  98,90 lei Pret
  Insecticid biologic din ulei de neem Insecticid biologic din ulei de neem
  • -15%
  -15%

  Insecticid biologic din ulei de neem

  Uleiul de neem este un insecticid natural care are efect de prevenire si combatere a daunatorilor intalniti in culturile agricole si horticole, cum ar fi: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omizi, molii, gargarite, paduchi, viespi (din diverse genuri si specii).
  187,85 lei Pret de baza 221,00 lei Pret