Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Categorii
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Promotii

Manusi de lucru ultrafine portocaliu, nitril Manusi de lucru ultrafine portocaliu, nitril
 • -15%
-15%

Manusi de lucru ultrafine portocaliu, nitril

Manusile de lucru ofera protectie si prindere ferma datorita palmei acoperite cu spuma de nitril. Manusile dispun si de functie touch pe degetul aratator, pentru a permite utilizarea smartphone-ului sau a tabletei.
17,51 lei Pret de baza 20,60 lei Pret
Fular tip guler Magma Fular tip guler Magma
 • -15%
-15%

Fular tip guler Magma

Fularul tip guler Magma este ideal pentru a va proteja de frig in timpul efectuarilor lucrarilor din curte sau gradina, deplasarilor pe bicicleta, drumetiilor pe munte si nu numai.
36,72 lei Pret de baza 43,20 lei Pret
Casti antifonice Casti antifonice
 • -15%
-15%

Casti antifonice

Protectia auditiva este intotdeauna necesara atunci cand faceti taieturi cu drujba si nu numai. Castile antifonice sunt ideale pentru a va proteja de zgomotele puternice din timpul operatiunilor pe teren, cum ar fi zgomotul uneltelor sau al masinilor.
97,75 lei Pret de baza 115,00 lei Pret
Ochelari de protectie Ontor Ochelari de protectie Ontor
 • -10%
-10%

Ochelari de protectie Ontor

Ochelarii de protectie Ontor sunt ideali pentru cei care cauta protectie maxima, dar nu pot renunta la confortul ochelarilor de vedere. Marime universala, se adapteaza fiecarei fete. Se pot purta singuri sau peste ochelarii de vedere.
75,60 lei Pret de baza 84,00 lei Pret
Ochelari de soare si protectie Voltor Ochelari de soare si protectie Voltor
 • -10%
-10%

Ochelari de soare si protectie Voltor

Ochelarii de soare Voltor se utilizeaza pentru a oferi protectie ochilor in timpul lucrului, impotriva soarelui si a intimperiilor. Ofera un confort excelent, putand fi purtati astfel o perioada indelungata de timp.
68,49 lei Pret de baza 76,10 lei Pret
Ochelari de protectie Matador Ochelari de protectie Matador
 • -10%
-10%

Ochelari de protectie Matador

Ochelarii Matador se utilizeaza pentru a oferi protectie ochilor in timpul lucrului, atat in spatii interioare cat si in cele exterioare. Ofera un confort excelent, putand fi purtati astfel o perioada indelungata de timp.
62,01 lei Pret de baza 68,90 lei Pret
Manusi anti-taiere din piele, pentru drujba, portocaliu Manusi anti-taiere din piele, pentru drujba, portocaliu
 • -15%
-15%

Manusi anti-taiere din piele, pentru drujba, portocaliu

Manusile anti-taiere din piele, pentru drujba, portocaliu au fost proiectate cu un strat dublu de fibra aramida anti-taiere pentru a permite un nivel ridicat de protectie. Datorita materialului din care sunt fabricate, acestea sunt impermeabile, fiind foarte confortabile in utilizare. Potrivite pentru toate utilizarile, inclusiv cele profesionale si din domeniul industrial.
140,25 lei Pret de baza 165,00 lei Pret
Manusi de iarna anti-taiare din piele, pentru drujba, negru Manusi de iarna anti-taiare din piele, pentru drujba, negru
 • -15%
-15%

Manusi de iarna anti-taiare din piele, pentru drujba, negru

Manusile de iarna anti-taiare din piele, pentru drujba, negru au fost proiectate cu un strat dublu de fibra aramida anti-taiere pentru a permite un nivel ridicat de protectie. Ofera maxima siguranta in utilizare si impotriva riscurilor de accidentare mecanica. Datorita materialului din care sunt fabricate, acestea sunt impermeabile, fiind foarte confortabile in utilizare.
153,00 lei Pret de baza 180,00 lei Pret
Jacheta softshell incalzibila Nuclor Jacheta softshell incalzibila Nuclor
 • -15%
-15%

Jacheta softshell incalzibila Nuclor

Jacheta softshell incalzibila din linia Nuclor este noul tau aliat in lunile reci ale anului. Aceasta a fost creata cu scopul de a va proteja de frig in sezoanele reci. Descoperiti confortul de a putea alege nivelul de reglare a incalzirii cu un simplu clic, fara sa fie nevoie sa va dati jos jacheta sau manusile.
499,80 lei Pret de baza 588,00 lei Pret
Vesta softshell Incalzibila Nuclor Vesta softshell Incalzibila Nuclor
 • -15%
-15%

Vesta softshell Incalzibila Nuclor

Noua vesta softshell incalzibila din linia Nuclor este noul tau aliat in lunile mai reci ale anului. Descoperiti confortul de a putea alege nivelul de reglare a incalzirii cu un simplu clic, nici macar nu trebuie sa va dati jos jacheta sau manusile.
438,60 lei Pret de baza 516,00 lei Pret
Vesta captusita incalzibila Nuclor Vesta captusita incalzibila Nuclor
 • -15%
-15%

Vesta captusita incalzibila Nuclor

Vesta captusita incalzibila Nuclor estei noul tau aliat in lunile mai reci ale anului.Descoperiti confortul de a putea alege nivelul de reglare a incalzirii cu un simplu clic, nici macar nu trebuie sa va dati jos jacheta sau manusile.
446,25 lei Pret de baza 525,00 lei Pret