Povestea noastra

Intr-un colt pitoresc din vestul Romaniei, in zona unei mici comunitati, o familie cu o pasiune deosebita pentru horticultura si gradinarit a pornit pe drumul catre infaptuirea unui vis indraznet. Din dorinta de a sprijini si a imbunatati comunitatea de horticultori si gradinari pasionati, am creat Horticola, la 38 km sud-vest de municipiul Oradea si la 14 km est de granita cu Ungaria. Un mic magazin agricol cu scopul de a aduce mai aproape accesul la produse de top si la echipamente inovative tuturor celor din acest domeniu.

Dragostea fata de gradinarit

Cu fiecare samanta plantata in gradina noastra, familia a simtit cu adevarat legatura speciala cu natura si bucuria de a vedea roadele muncii lor crescand sub ochii lor. Dar au observat ca, in ciuda pasiunii si efortului depus, multi dintre cei din comunitatea lor se confruntau cu dificultati in gasirea surselor de incredere pentru aprovizionarea cu seminte, fertilizanti, unelte si alte produse necesare pentru a-si imbunatati rezultatele si a-si valorifica cu adevarat pasiunea.

Magazinul Horticola

Asa a luat nastere ideea de a initia o afacere care sa aduca in acelasi loc o gama variata de produse de pentru horticultori si gradinari. Magazinul localizat in vestul tarii, chiar in inima Salontei, un mic oras din imprejurimea Oradiei. S-a extins treptat, an de an, astfel incat magazinul agricol s-a transformat si intr-o mica farmacie a plantelor indeplinind tot mai mult nevoile comunitatii de horticultori si gradinari din imprejurimi.

Familia fondatoare

Noi, familia fondatoare, formata doar din 3 membri, Mihai, Simona si Razvan, am descoperit ca planul de construire a unei afaceri de familie a adus beneficii extraordinare pe multiple planuri. In primul rand, a cladit o stransa legatura emotionala intre membrii familiei in timpul intregului proces. Aceasta ne-a ajutat sa ne intelegem mai bine, sa ne sprijinim reciproc si sa depasim provocarile impreuna. Cu fiecare obstacol depasit, legatura dintre noi s-a intarit, iar visul de a sprijini comunitatea de horticultori a devenit un scop comun si mai puternic.

Echipa

Faptul ca lucram impreuna si ne impartasim visele si provocarile de zi cu zi a creat o atmosfera de sustinere si motivatie constanta. De la o afacere de familie, in timp am crescut, Horticola de la 3 membrii fondatori in 2009 a ajuns la 29 de membri Horticola, azi. Am inteles ca secretul unei afaceri de familie de succes nu sta doar in ambitie si dorinta de a reusi, ci si in comunicare, respect reciproc, impartirea valorilor comune si munca in echipa. Suntem incantati si dorim sa faceti si voi cunostinta cu membrii echipei de consultati Horticola.

Valentina

Manager Magazine & Consultant Horticol

Viorel

Consilier și Inginer Horticol

Alina

Consultant Horticol Online

Cristina

Manager magazin Oradea

Paulina

Consultant Horticol

Raluca

Consultant Horticol

Silvia

Consultant Horticol

Violeta

Manager magazin Madaras

Comunitatea

Un alt aspect important al construirii unei afaceri de familie a fost legatura noastra cu comunitatea locala. Oamenii au apreciat autenticitatea si pasiunea cu care am creat si administrat afacerea. Clipele petrecute in magazin erau mult mai mult decat simple cumparaturi. Erau o ocazie de a impartasi povestiri despre gradinarit, de a primi sfaturi si de a se simti parte a unei comunitati cu interese comune. 

In fiecare zi ne propunem sa gasim calea cea mai buna pentru a raspunde nevoilor comunitatii, iar blogul Horticola si canalele noastre de social media sustin acest scop. 

Recenziile Clienților

Árpád Budai
Árpád Budai
10. September, 2021.
Jó árak, jó választék
Gabor Gulyas
Gabor Gulyas
26. July, 2021.
Romlott a szinvonal nagyobb valasztek volt
Anca Cristina Igna
Anca Cristina Igna
17. July, 2021.
Oameni deosebiți și produse la alegere
Alexandru Macra
Alexandru Macra
15. June, 2021.
Tot ce vrei pentru gradina
banner rating2
0
Recenzii

Rating

4,5 din 5

4.5/5

Produse si solutii pentru horticultura

Pe langa beneficiile emotionale si sociale, construirea unei afaceri de familie a avut si un impact financiar pozitiv. Profiturile obtinute au fost investite inapoi in afacere, permitandu-ne sa ne extindem gama de produse si sa oferim servicii mai complexe. De asemenea, aceasta a oferit o stabilitate financiara familiei si ne-a permis sa ne dezvoltam intr-un ritm mai controlat si sustenabil.

La inceput, identificarea furnizorilor de incredere nu a fost usoara. Familia a investit mult timp in cercetare si a colaborat cu diverse companii pentru a testa produsele inainte de a decide sa le introduca in magazinul lor. Au fost selectionate doar acele companii care impartaseau aceleasi valori cu Horticola - calitate superioara, sustenabilitate si angajament fata de clienti.

Astfel echipa Horticola a investit timp si cercetare in identificarea celor mai bune surse de aprovizionare pentru produsele lor. Ei au cautat parteneriate cu furnizori de incredere, selectand cu atentie semintele si produsele chimice care sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si sustenabilitate. In acelasi timp, au promovat ideea ca gradinaritul poate fi o activitate sustenabila, concentrandu-se pe practici prietenoase cu mediul inconjurator si pe utilizarea responsabila a resurselor naturale.
Colaborarea cu furnizorii a fost mult mai mult decat un simplu schimb de bunuri si bani. A devenit o relatie bazata pe incredere, intelegere si sprijin reciproc. Furnizorii au devenit parte din povestea Horticola si au impartasit cu familia fondatoare pasiunea pentru horticultura si gradinarit.

Magazinele Horticola

Pe masura ce Horticola s-a raspandit, comunitatea de horticultori si gradinari pasionati a inceput sa ne sustina acest nou concept cu entuziasm. Horticola si-a deschis in anul 2016 a 2-a locatie in Oradea, care a devenit o destinatie populara pentru cei din aceasta zona care cautau produse pentru gradina si culturile lor, precum si pentru cei in cautare de sfaturi si cunostinte despre gradinarit.
Ceea ce a inceput ca un vis de familie a evoluat acum intr-un business durabil si infloritor. Horticola continua azi sa serveasca comunitatea de horticultori si gradinari pasionati si in mediul online cu magazinul www.horticola.ro, locatia din Oradea si locatia initiala din Salonta care s-a mutat in casa noua, chiar la iesire, avand acum un spatiu de peste 500 mp si o noua imagine.

0 ani
EXPERIENȚĂ ÎN HORTICULTURĂ
0 %
MAGAZIN DE ÎNCREDERE
0
PRODUSE
0
CLIENȚI MULȚUMIȚI

Doresti sa faci parte din comunitatea Horticola?

#horticolaromania

Horticola, gradinarim cu suflet

Noi, cei de la Horticola, credem ca ambitia si dorinta unei familii de a face o schimbare pozitiva pot conduce la infaptuirea unui business de succes, sustinandu-i pe aceia care impartasesc aceeasi pasiune si creand o comunitate unita in jurul gradinaritului si horticulturii.

Acest conținut este

protejat de drepturile de autor.