Free cookie consent management tool by TermsFeedWebsite with Delayed SVG Image Displaycookie consent

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Casa si gradina

Casa si gradina

Bulbi lalele duble Early, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele duble Early, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu mix de culori, avand o talie de 30 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele Greigii Pinocchio, 10 bulbi

<strong>Bulbi lalele greigii Pinocchio, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori albe cu rosu, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele Greigii Mix, 10 bulbi

<strong>Bulbi lalele greigii Mix, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori mix de culori, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele Greigii Albion Star, 10 bulbi

<strong>Bulbi lalele greigii Albion Star, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori albe, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele Franjurate Mix, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele Franjurate Mix, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori mix de culori, avand o talie de 45 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
15,20 lei Pret

Bulbi lalele Floare de Crin Mix, 10 bulbi

<strong>Bulbi lalele Floare de Crin Mix, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori mix de culori, avand o talie de 50 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele duble Late Mix, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele duble Late Mix, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu mix de culori, avand o talie de 30 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele duble Carnaval de Nice, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele duble Carnaval de Nice, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori albe cu rosu, cu o talie de 40 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele Greigii Sweet Lady, 10 bulbi

<strong>Bulbi lalele greigii Sweet Lady, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori roz-portocaliu, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele duble Angelique, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele duble Angelique, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori roz, avand o talie de 45 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele duble Akebono, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele galbene, duble Akebono, </strong>infloresc in sezonul de primavara, avand o talie de 40 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele duble Abba, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele duble Abba, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori rosii, avand o talie de 30 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele Papagal Texas Flame, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele galbene cu rosu, papagal Texas Flame, </strong>infloresc in sezonul de primavara, avand o talie de 55 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele Papagal Rococo, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele rosii, papagal Rococo, </strong>infloresc in sezonul de primavara, avand o talie de 35 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
17,10 lei Pret

Bulbi lalele Multiflora Quebec, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele roz, multiflora Quebec, </strong>infloresc in sezonul de primavara, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
16,10 lei Pret

Bulbi lalele Multiflora Mix, 8 bulbi

<strong>Bulbi lalele mix de culori, multiflora Mix, </strong>infloresc in sezonul de primavara, avand o talie de 35 cm. Perioada de inflorire pentru lalele incepe cu luna martie si pana in luna mai.
16,10 lei Pret

Bulbi muscari Botryoides Album, 10 bulbi

<strong>Bulbi muscari Botryoides Album, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori albe, avand o talie de 15 cm. Perioada de inflorire incepe cu luna februarie si pana in luna aprilie.
12,30 lei Pret
Bulbi crocus Grandiflora Vanguard (branduse), 10 bulbi Bulbi crocus Grandiflora Vanguard (branduse), 10 bulbi
  • -15%
-15%

Bulbi crocus Grandiflora Vanguard (branduse), 10 bulbi

<strong>Bulbi crocus Grandiflora Vanguard (branduse), </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara, cu flori mov deschis, avand o talie de 15 cm. Perioada de inflorire pentru crocus (branduse) incepe cu luna februarie si pana in luna martie.
12,92 lei Pret de baza 15,20 lei Pret

Bulbi iris Hollandica Blue, 25 bulbi

<strong>Bulbi iris Hollandica Blue, </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara, cu flori albastre, avand o talie de 50 cm, ideala pentru amenajarea gradinilor. Perioada de inflorire pentru iris incepe cu luna aprilie si pana in luna mai.
14,20 lei Pret

Bulbi ghiocei Elwesii, 5 bulbi

<strong>Bulbi ghiocei Elwesii, </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara, cu flori albe, avand o talie de 15 cm. Perioada de inflorire pentru ghiocei incepe cu luna ianuarie si pana in luna martie.
9,50 lei Pret

Bulbi fritillaria Maxima Rubra, 1 bulb

<strong>Bulbi fritillaria Maxima Rubra, </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara, cu flori portocali, avand o talie de 90 cm, floare anti-cartita. Perioada de inflorire pentru fritilarie incepe cu luna aprilie pana in luna iunie.
18,00 lei Pret

Bulbi fritillaria Imperialis Lutea, 1 bulb

<strong>Bulbi fritillaria Imperialis Lutea, </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara, cu flori portocali, avand o talie de 90 cm, floare anti-cartita. Perioada de inflorire pentru fritilarie incepe cu luna aprilie pana in luna iunie.
22,80 lei Pret

Bulbi fritillaria Aurora, 1 bulb

<strong>Bulbi fritillaria Imperialis Aurora, </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara, cu flori portocali, avand o talie de 90 cm, floare anti-cartita. Perioada de inflorire pentru fritilarie incepe cu luna aprilie pana in luna iunie.
17,10 lei Pret

Bulbi frezia Simpla Mixtura, 15 bulbi

<strong>Bulbi frezia simpla Mixtura, </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara - vara, cu flori simple si mix de culori, avand o talie de 30 cm. Perioada de inflorire pentru frezi incepe cu luna martie si pana in luna august.
9,70 lei Pret

Bulbi frezia Dubla Mixtura, 15 bulbi

<strong>Bulbi frezia dubla Mixtura, </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara - vara, cu flori duble si mix de culori, avand o talie de 30 cm. Perioada de inflorire pentru frezi incepe cu luna martie si pana in luna august.
9,70 lei Pret
Bulbi iris Hollandica Harmony, 15 bulbi Bulbi iris Hollandica Harmony, 15 bulbi
  • -15%
-15%

Bulbi iris Hollandica Harmony, 15 bulbi

<strong>Bulbi iris Hollandica Harmony, </strong>plante ce infloresc in sezonul de primavara, cu flori albastre, avand o talie de 50 cm, ideala pentru amenajarea gradinilor. Perioada de inflorire pentru iris incepe cu luna aprilie si pana in luna mai.
12,07 lei Pret de baza 14,20 lei Pret