Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Materie prima
Aplicare
Formulare
Longevitate
Ambalaj
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Analiza chimica
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Ingrasaminte

Ingrasamintele eficiente sunt secretul recoltelor bogate. Aici gasesti o gama completa si diversa de ingrasaminte, printre care: ingrasaminte chimice, ingrasaminte organice, ingrasaminte complexe, ingrasaminte foliare, ingrasaminte pentru irigare prin picurare, ingrasaminte pentru gazon, ingrasaminte pentru legume, ingrasaminte pentru pomi fructiferi, ingrasaminte pentru vita de vie, ingrasaminte pentru flori.

Ingrasaminte

Ingrasamintele eficiente sunt secretul recoltelor bogate. Aici gasesti o gama completa si diversa de ingrasaminte, printre care: ingrasaminte chimice, ingrasaminte organice, ingrasaminte complexe, ingrasaminte foliare, ingrasaminte pentru irigare prin picurare, ingrasaminte pentru gazon, ingrasaminte pentru legume, ingrasaminte pentru pomi fructiferi, ingrasaminte pentru vita de vie, ingrasaminte pentru flori.

Ingrasamant Topfert 10-50-10+TE

<span dir="ltr"><span dir="ltr">Topfert 10-50-10+TE este un ingrasamant complex NPK utilizat pentru inradacinarea rapida a plantelor. C</span></span>antitatea ridicata de fosfor stimuleaza cresterea regulata a sistemului radicular si, de asemenea, si dezvoltarea mugurilor.
395,00 lei Pret

Ingrasamant Topfert 28-14-14+TE

<span dir="ltr">Topfert 28-14-14+TE </span><span dir="ltr">este un ingrasamant complex NPK<span dir="ltr">, ce se aplica in timpul perioadei de crestere vegetativa intensa. Se poate aplica foliar, sau prin fertirigare, in functie de cultura si de cerintele acesteia.</span></span>
342,00 lei Pret

Ingrasamant Topfert 20-20-20+TE

Topfert 20-20-20+TE este un ingrasamant complex NPK, ce se aplica in toatre culturile de cereale, livezi sau legumefertiriga cultivate in camp deschis sau sere pe sol sau culturile fara sol din sere. Ingrasamantul  <span dir="ltr">ofera plantelor nutrientii necesari in toate etapele de </span><span dir="ltr">crestere.</span>
376,00 lei Pret

Ingrasamant Fitofert Kristal 20-20-20+TE

Ingrasamant complex <strong>Fitofert 20-20-20+TE</strong>, cu aplicare foliara, potrivit pentru toate culturile de legume, cereale, sau livezi, in solar sau camp. Se aplica dupa utilizarea ingrasamintelor de pornire, pentru a stimula formarea mugurilor si cresterea vegetativa.
41,00 lei Pret

Ingrasamant Topfert 10-10-40+TE

<span dir="ltr">Topfert 10-10-40+TE </span>este un ingrasamant complex NPK solubil in apa, sub forma de pulbere cristalina fina indicat pentru stimularea coacerii si colorarii fructelor. Ingrasamantul se aplica foliar, sau prin fertirigare, in functie de cerintele culturii.
380,00 lei Pret

Ingrasamant Topfert 15-05-30+TE

<span dir="ltr">Topfert 15-05-30+TE </span><span dir="ltr">este un ingrasamant complex NPK </span>potrivit pentru culturile din camp deschis, sere pe sol si pentru culturile fara sol din sere, pentru fertirigarea si aplicarile foliare cu apa de diferite calitati. Ingrasamantul se aplica dupa perioada de inradacinare, inainte de culegerea fructelor si in timpul culegerii
330,00 lei Pret

Ingrasamant Fitofert Ferro Chell 6

Ferro Chell 6 este un ingrasamant pe baza de fier chelat in forma EDDHA. Acesta se aplica pentru a preveni, precum si pentru a trata deficienta de fier in diferite culturi. Potrivit pentru aplicarea prin irigare.
96,10 lei Pret

Ingrasamant lichid Fitofert Ca-Apple 17

Fitofert Ca-Apple este un ingrasamant foliar lichid, cu un continut de 17% calciu. Este conceput pentru tratarea foliara a livezilor de mere si pere in ultima etapa de dezvoltare, cu aproximativ 6 saptamani inainte de cules si pana la cules.
23,70 lei Pret

Ingrasamant Sulfat de magneziu Topfert

Sulfatul de magneziu Infert este un ingrasamant cristalin, complet solubil in apa, ce contine o concentratie mare de magneziu si sulf. Ingrasamantul nu contine clor sau compusi din sodiu, fapt care il face un produs ideal pentru utilizarea in toate sistemele de irigare, fiind potrivit pentru utilizarea in toate culturile de legume, pomi si flori.<br /> <p></p>
153,00 lei Pret

Ingrasamant Monoamoniu fosfat MAP Topfert

Monoamoniu fosfat MAP 12-61-00 este un ingrasamant complet solubil in apa, ce contine cel mai mare procent de fosfor sub forma cristalina, ceea ce este important si esential pentru etapa de inflorire. Acesta este sursa maxima de fosfor care poate fi administrata in procesele de plantare si transplantare, imbunatatind gradul de infiintare si dezvoltare a culturilor, fiind utilizat in sistemele de fertirigare si irigare, pentru orice tip de cultura.
407,00 lei Pret

Ingrasamant Monofosfat de potasiu MKP Topfert

Monofosfat de potasiu MKP 00-52-34 este un ingrasamant complet solubil in apa, ce contine o concentratie mare de fosfor si potasiu, asimilat in proportie de 100% de catre plante, fapt care face acest ingrasamant cel mai potrivit pentru toate tipurile de agricultura si irigare, in agricultura intensiva, hidroponica, pentru metodele moderne de irigare si aplicare foliara.
511,00 lei Pret

Ingrasamant Growmax 12-00-60+0.5 MgO+TE

Growmax 12-00-60+0.5 MgO+TE este un ingrasamant sub forma de gel, cu continut mare de potasiu si azot, care se poate aplica atat foliar, cat si prin irigare. Acesta se utilizeaza in culturile de legume, vita de vie si pomi fructiferi, in camp si spatii protejate.
102,00 lei Pret

Ingrasamant Growmax 27-27-27+TE

Growmax 27-27-27+TE este un ingrasamant complex, sub forma de gel pentru o gama larga de culturi de legume, cereale, vita de vie, dar si pentru livezi. Acesta se aplica atat foliar, cat si prin irigare, imediat dupa utilizarea ingrasamintelor de pornire.
97,50 lei Pret

Growmax 40-10-10+0.5 MgO+TE

<span dir="ltr">Growmax 40-10-10+0.5 MgO+TE </span><span dir="ltr">este un fertilizant EC sub forma de suspensie, pentru </span><span dir="ltr"><span dir="ltr">nutritia plantei, cu continut ridicat de azot, ce se aplica in timpul perioadei de crestere vegetativa intensa. Ingrasamantul </span></span><span dir="ltr">are o formulare multifunctionala </span><span dir="ltr">destinata cresterii plantelor, fiind aplicabila unei game largi de culturi de legume, cereale, vita de vie </span><span dir="ltr">si livezi.</span>
104,00 lei Pret

Growmax MKP 00-52-34+0.5 MgO+TE

Growmax 00-52-34+0.5 MgO+TE este un ingrasamant MKP, complet solubil in apa, sub forma de gel, destinat pentru fertilizarea culturilor de legume si pomi fructiferi. Ingrasamantul nu contine azot, ceea ce face ca produsul sa fie sursa ideala de potasiu si fosfor in etapa tarzie a culturii.
96,70 lei Pret