Free cookie consent management tool by TermsFeedWebsite with Delayed SVG Image Displaycookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Substanta activa
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Cultura
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Actiune
Daunatori vizati
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Tip buruieni
Buruieni combatute
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Boli combatute
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Formulare
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Pesticide | Dezinsectie

Gama variata de pesticide cu: acaricide, adjuvanti, erbicide, fungicide, insecticide, insecto-acaricide, moluscocide, dezinsectie, raticide, sterilizanti de sol si tratamente pentru samanta. Magazin de pesticide destinate combaterii tuturor bolilor si daunatorilor din culturile de legume, livezi, vita de vie, plante ornamentale, flori si culturile mari de cereale.

Pesticide | Dezinsectie

Gama variata de pesticide cu: acaricide, adjuvanti, erbicide, fungicide, insecticide, insecto-acaricide, moluscocide, dezinsectie, raticide, sterilizanti de sol si tratamente pentru samanta. Magazin de pesticide destinate combaterii tuturor bolilor si daunatorilor din culturile de legume, livezi, vita de vie, plante ornamentale, flori si culturile mari de cereale.
Acaricid biologic Coccifu Acaricid biologic Coccifu
 • -15%
-15%

Acaricid biologic Coccifu

Coccifu este o substanta de origine naturala care imbunatateste rezistenta plantelor la stres termic si biotic (fungi, bacterii, insecte, buruieni). Acaricidul se poate utiliza la legume, fructe, plante si arbusti ornamentali, in orice stadiu de crestere.
84,07 lei Pret de baza 98,90 lei Pret

Insecticid Sherpa 100 EW

Sherpa 100 EW este un insecticid  de contact si ingestie, ce are la baza substanta activa <span style="list-style-type:disc;">Cipermetrin 100 g/l, cu efect</span> asupra unui numar mare de insecte daunatoare din culturile de: porumb, porumb zaharat, sorg, mazare, floarea soarelui, grau, orz, ovaz, secara, grau dur, grau de toamna, grau de primavara, rapita, vita de vie, cartof, varza, conopida, broccoli, tomate, vinete si plante ornamentale.
109,00 lei Pret
Fungicid Evalia Fungicid Evalia
 • -15%
-15%

Fungicid Evalia

Evalia este un fungicid sistemic, pe baza de azoxistrobin 250 g/l, ce se utilizeaza in culturile de broccoli, conopida, cartof, fasole, grau, orz, porumb si rapita pentru combaterea bolilor precum: alternarioza, antracnoza, arsura frunzelor la orz, fainare, fuzarioza, helmintosporioza, patarea bruna, patarea inelara a frunzelor, patarea in ochi a frunzelor de porumb, patarea reticulara, putregaiul alb, putregaiul cenusiu, rizoctonioza, rugina si septorioza.
21,93 lei Pret de baza 25,80 lei Pret

Fungicid Papyrus 400 SC

Papyrus 400 SC este un fungicid de contact, ce are la baza substanta activa pirimetanil 400 g/l. Fungicidul se utilizeaza pentru combaterea putregaiului cenusiu din culturile de vita de vie, pomi, legume si plante ornamentale.
114,00 lei Pret

Fungicid Sextan 25 EW

Sextan 25 EW este un fungicid sistemic cu spectru larg de combatere, cu actiune preventiva, curativa si eradicanta, ce are la baza substanta activa tebuconazol 250 g/l, utilizat pentru combaterea bolilor la grau, orz, rapita, castraveti, prun, mar si vita-de-vie.
118,00 lei Pret
Erbicid Boom Efekt Erbicid Boom Efekt
 • -15%
-15%

Erbicid Boom Efekt

Boom Efekt este un erbicid total, neselectiv, ce are la baza substanta activa glifosat 480 g/l utilizat pentru pentru combaterea eficienta a buruienilor nedorite din gradini, terenuri agricole si spatii verzi. Dupa aplicarea acestuia,  buruienile incep sa se usuce intre 4 si 14 zile.
28,99 lei Pret de baza 34,10 lei Pret

Adjuvant Silwet Top

Silwet Top este un adjuvant pe baza de Polyalkyleneoxide modificat cu Heptamethyltrisiloxane 80%, care imbunatateste acoperirea culturii de catre solutia de stropit, aderenta si penetrarea solutiei in vegetatie.
2,90 lei Pret
Erbicid Lontrel 600 Erbicid Lontrel 600
 • -15%
-15%

Erbicid Lontrel 600

Lontrel 600 este un erbicid sistemic, postemergent, utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de rapita, sfecla de zahar, sfecla furajera, mangold, nap, porumb furajer, pasuni, grau, orz, ovaz si plante ornamentale.
1.049,75 lei Pret de baza 1.235,00 lei Pret
Repelent impotriva ramelor Team Cast Repelent impotriva ramelor Team Cast
 • -15%
-15%

Repelent impotriva ramelor Team Cast

Team Cast este un repelent lichid cu actiune respingatoare asupra ramelor, ce poate fi folosit pe orice tip de cultura (peluze, terenuri de sport, parcuri si gradini, etc) unde exista o prezenta excesiva a ramelor care pot afecta gazonul.
124,10 lei Pret de baza 146,00 lei Pret

Insecticid biologic din ulei de neem

Uleiul de neem este un insecticid natural care are efect de prevenire si combatere a daunatorilor intalniti in culturile agricole si horticole, cum ar fi: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omizi, molii, gargarite, paduchi, viespi (din diverse genuri si specii).
221,00 lei Pret
Erbicid Glyphocover Erbicid Glyphocover
 • -19%
-19%

Erbicid Glyphocover

Glyphocover este un erbicid total sistemic non-selectiv, ce are la baza substanta activa 360 g/l glifosat acid, indicat pentru buruienile monocotiledonate si dicotiledonate, anuale si perene din culturi si de pe terenurile agricole.
599,40 lei Pret de baza 740,00 lei Pret

Fungicid Zeama Bordeleza tip MIF

Zeama Bordeleza Tip MIF este un fungicid sub forma de pulbere omogena, ce are la baza substanta activa cupru metalic sub forma de sulfat de cupru neutralizat 200 g/kg. Fungicidul asigura o buna protectie in special impotriva Focului bacterian al rozaceelor (Erwinia amzlovora) si al Rapanului merilor (venturia inaequalis).
36,80 lei Pret
Fungicid Ditan Fungicid Ditan
 • -15%
-15%

Fungicid Ditan

Ditan este un fungicid complex, cu actiune de contact si sistemica, cu efect preventiv si curativ asupra ciupercilor care produc mana, putregaiurile si fainarile la vita de vie. Fungicidul are la baza doua substante active, Folpet 600 g/kg si Dimetomorf 113 g/kg.
26,95 lei Pret de baza 31,70 lei Pret
Erbicid Glypho 360 Erbicid Glypho 360
 • -15%
-15%

Erbicid Glypho 360

Glypho 360 este un erbicid total pe baza de glifosat acid, utilizat cu scopul de a combate toate buruienile, ce se poate aplica pe terenuri necultivate sau cultivate cu conditia ca plantele de cultura sa nu intre in contact cu erbicidul.
19,97 lei Pret de baza 23,50 lei Pret
Erbicid Nico 40 SC Erbicid Nico 40 SC
 • -15%
-15%

Erbicid Nico 40 SC

<strong>Nico 40 SC,</strong> este un erbicid sistemic graminicid selectiv pentru porumb folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene precum si a unor dicotiledonate.
42,93 lei Pret de baza 50,50 lei Pret
Erbicid Merlin Flexx Erbicid Merlin Flexx
 • -15%
-15%

Erbicid Merlin Flexx

<strong>Merlin Flexx,</strong> este un erbicid pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului cu utilizare preemergenta si postemergenta timpurie.
519,35 lei Pret de baza 611,00 lei Pret
Erbicid Omnera Erbicid Omnera
 • -15%
-15%

Erbicid Omnera

<strong>Omnera,</strong> este un erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase de toamna si primavara.
669,80 lei Pret de baza 788,00 lei Pret
Erbicid Mustang Erbicid Mustang
 • -15%
-15%

Erbicid Mustang

<strong>Mustang,</strong> este un erbicid sistemic postemergent, destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de grau, orz, orzoaica, ovaz si porumb.
99,45 lei Pret de baza 117,00 lei Pret
Erbicid Lumax 537.5 SE Erbicid Lumax 537.5 SE
 • -15%
-15%

Erbicid Lumax 537.5 SE

<strong>Lumax 537,5 SE,</strong> este un erbicid sistemic pentru combaterea majoritatii buruienilor din cultura de porumb printr-o singura trecere, care are la baza o combinatie de 3 substante active cu mod de actiune diferita.
398,65 lei Pret de baza 469,00 lei Pret
Erbicid Listego Erbicid Listego
 • -15%
-15%

Erbicid Listego

Listego este un erbicid postemergent ce combate un spectru larg de buruieni atat dicotiledonate, cat si monocotiledonate din culturile de floarea-soarelui.
1.080,35 lei Pret de baza 1.271,00 lei Pret
Erbicid Laren Pro 20 SG Erbicid Laren Pro 20 SG
 • -15%
-15%

Erbicid Laren Pro 20 SG

<strong>Laren Pro 20 SG,</strong> este un erbicid selectiv pentru cereale paioase pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata. Erbicidul este selectiv fata de toate speciile si soiurile de cereale paioase si poate fi administrat din stadiul de 3 frunze pana la aparitia frunzei standard fara probleme de fitotoxicitate.
180,20 lei Pret de baza 212,00 lei Pret

Fungicid Kaplan 80 WG

Kaplan 80 WG este un fungicid de contact, ce are la baza substanta captan 800 g/kg, ce se utilizeaza pentru combaterea a numeroase boli in culturile de: mar, par, visin, cires, zmeur, coacaz, afin. agris, caspun si plante ornamentale.
4,70 lei Pret

Fungicid bio Carpet WP

Carpet WP este un fungicid biologic, cu actiune de contact, ce se utilizeaza la legume, plante ornamentale, pomi fructiferi si vita de vie pentru combaterea fainarii si rapanului.
4,20 lei Pret
Erbicid Lancelot Super Erbicid Lancelot Super
 • -15%
-15%

Erbicid Lancelot Super

<strong>Lancelot Super,</strong> este un erbicid postemergent sistemic, selectiv pentru cereale si porumb, care actioneaza asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene, iar solutia patrunde prin sistemul foliar cat si prin radacini.
726,75 lei Pret de baza 855,00 lei Pret
Fungicid Zantara 216 EC Fungicid Zantara 216 EC
 • -15%
-15%

Fungicid Zantara 216 EC

Zantara este un fungicid sistemic, utilizat pentru combaterea bolilor precum fainare, septorioza, rugina, sfasierea frunzelor, fuzarioza, arsura bruna, patarea reticulara, sfasierea frunzelorla grau si orz.
939,25 lei Pret de baza 1.105,00 lei Pret
Fungicid Cosavet 80 DF Fungicid Cosavet 80 DF
 • -15%
-15%

Fungicid Cosavet 80 DF

Cosavet 80 DF este un fungicid de contact, pe baza de sulf. Acesta se utilizeaza pentru combaterea fainarii la vita de vie si a fainarii, ruginilor si septoriozei la cereale, fiind permis in agricultura ecologica.
292,40 lei Pret de baza 344,00 lei Pret

Fungicid Talonil

Talonil este un fungicid sistemic, complex cu actiune preventiva si curativa, ce se utilizeaza la vita de vie pentru combaterea manei.
8,60 lei Pret
Fungicid Zoxis 250 SC Fungicid Zoxis 250 SC
 • -15%
-15%

Fungicid Zoxis 250 SC

Zoxis 250 SC este un fungicid sistemic cu activitate translaminara, preventiva și curativa avand la baza substanta activa 250 g/l Azoxistrobin. Produsul are un spectru foarte mare de combatere a bolilor la culturile de legume si cereale.
9,52 lei Pret de baza 11,20 lei Pret
Fungicid Zorvec Endavia Fungicid Zorvec Endavia
 • -15%
-15%

Fungicid Zorvec Endavia

Zorvec Endavia este un fungicid cu actiune translaminara si sistemica, ce se utilizeaza in culturile de cartof, ceapa si usturoi pentru combaterea manei.
549,95 lei Pret de baza 647,00 lei Pret
Fungicid Toprex Fungicid Toprex
 • -15%
-15%

Fungicid Toprex

Toprex este un fungicid si regulator de crestere ce se utilizeaza in culturile de rapita, cu rolul de combatere a putregaiului uscat al tulpinilor. Printre beneficii se numara si intarirea plantelor si uniformizarea culturii.
1.357,45 lei Pret de baza 1.597,00 lei Pret
Fungicid Tilmor Fungicid Tilmor
 • -15%
-15%

Fungicid Tilmor

Tilmor este un fungicid cu actiune sistemica, ce se utilizeaza la culturile de rapida primavara, pentru combaterea si prevenirea putregaiului alb,patarii brune, fainarii, putregaiului cenusiu. Pe langa efectul fungicid, produsul creste vigoarea plantelor si imbunatateste procesul de productie si aparare ale acestora.
799,85 lei Pret de baza 941,00 lei Pret
Fungicid bio Cuprofix Ultra Fungicid bio Cuprofix Ultra
 • -15%
-15%

Fungicid bio Cuprofix Ultra

Cuprofix Ultra este un fungicid si bactericid ce contine 400 g/kg cupru, sub forma de sulfat de cupru bazic. Este utilizat pentru efectuarea tratamentelor la pomi fructiferi, dar si in culturile de legume pentru combaterea bolilor precum mana, bacterioza, putregai, patarea unghiulara si patarea bacteriana.
974,95 lei Pret de baza 1.147,00 lei Pret

Insecticid Talsior

Talsior este un insecticid cu actiune de contact si ingestie avand la baza substanta activa 100 g/ L piriproxifen. Acesta se utilizeaza pentru combaterea musculita alba de sera si paduchele testos din San Jose la culturile de tomate si pomi fructiferi.
279,00 lei Pret
Erbicid Bizon Erbicid Bizon
 • -15%
-15%

Erbicid Bizon

Bizon este un erbicid postemergent, ce se aplica toamna impotriva buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale din culturile de grau de toamna, orz de toamna, triticale de toamna si secara.
169,15 lei Pret de baza 199,00 lei Pret
Fungicid Zetanil Fungicid Zetanil
 • -15%
-15%

Fungicid Zetanil

Zetanil este un fungicid cu actiune curativa si preventiva, utilizat in culturile de tomate, cartofi si vita de vie pentru combaterea manei. Fungicidul are efect preventiv si curativ, prezentand un risc scazut de aparitie a rezistentelor.
398,65 lei Pret de baza 469,00 lei Pret
Moluscocid bio Ironmax Pro Moluscocid bio Ironmax Pro
 • -15%
-15%

Moluscocid bio Ironmax Pro

Ironmax Pro este un moluscocid biologic, foarte efizient, utilizat pentru combaterea melcilor si limacsilor in culturile de legume, leguminoase si la gazon.
64,94 lei Pret de baza 76,40 lei Pret
Fungicid Combi Duo Forte Fungicid Combi Duo Forte
 • -15%
-15%

Fungicid Combi Duo Forte

Combi Duo Forte este un fungicid de contact ce combate agentul patogen la diferite stadii de dezvoltare ale acestuia. Produsul este utilizat pentru tratamentul impotriva manei la culturile de tomate si cartofi.
74,97 lei Pret de baza 88,20 lei Pret
Insecticid Cyperguard Max Insecticid Cyperguard Max
 • -15%
-15%

Insecticid Cyperguard Max

Cyperguard Max este un insecticid piretroid, ce are la baza substanta activa cipermetin 500 g /l, fiind utilizat in culturile de camp si culturile horticole pentru combaterea daunatorilor precum afide, gandacul balos, gandacul de Colorado
5,95 lei Pret de baza 7,00 lei Pret
Fungicid bio Coppermax Fungicid bio Coppermax
 • -15%
-15%

Fungicid bio Coppermax

Coppermax este un fungicid (bactericid) bio, cu actiune de contact, ce are la baza substanta activa 500 g/kg cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru. Culturile se trateaza cu Coppermax preventiv sau la aparitia primelor simptome de mana sau arsuri bacteriene.
73,02 lei Pret de baza 85,90 lei Pret
Erbicid Principal Forte + Adjuvant Vivolt Erbicid Principal Forte + Adjuvant Vivolt
 • -15,00 lei
-15,00 lei

Erbicid Principal Forte + Adjuvant Vivolt

Principal Forte este un erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta a buruienilor graminee si buruienilor cu frunza lata, anuale si perene la culturile de porumb.
267,00 lei Pret de baza 282,00 lei Pret
Erbicid Principal Plus + Adjuvand Vivolt Erbicid Principal Plus + Adjuvand Vivolt
 • -15%
-15%

Erbicid Principal Plus + Adjuvand Vivolt

<strong>Principal Plus,</strong> este un erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta a buruienilor graminee si a buruienilor cu frunza lata, anuale si perene, la porumb.
204,85 lei Pret de baza 241,00 lei Pret
Erbicid Kalif 480 EC Erbicid Kalif 480 EC
 • -15%
-15%

Erbicid Kalif 480 EC

Kalif 480 EC este un erbicid cu actiune sistemica, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale din culturile de cartof si rapita de toamna, care are la baza ca si substanta activa 480 g/l Clomazona.
265,20 lei Pret de baza 312,00 lei Pret
Fungicid Alleato 80 WG Fungicid Alleato 80 WG
 • -15%
-15%

Fungicid Alleato 80 WG

Alleato 80 WG este un fungicid sistemic, pe baza de fosetil de aluminiu, ce se utilizeaza pentru combaterea manei la pomi fructiferi, ardei si vinete.
79,99 lei Pret de baza 94,10 lei Pret
Erbicid Akris Erbicid Akris
 • -15%
-15%

Erbicid Akris

Akris este un erbicid pe baza de 250 g/l Terbutilazina si 280 g/l Dimetenamid-P, care se utilizeaza pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale din cultura de porumb.
44,96 lei Pret de baza 52,90 lei Pret
Erbicid Callisto 480 SC Erbicid Callisto 480 SC
 • -15%
-15%

Erbicid Callisto 480 SC

<strong>Callisto 480 SC,</strong> este un erbicid sistemic, cu actiune preemergenta si postemergenta timpurie in culturile de porumb. Actioneaza prin inhibarea enzimei HPPD, substanta fiind preluata de frunze, lastari sau radacini.
508,30 lei Pret de baza 598,00 lei Pret
Erbicid Casper Erbicid Casper
 • -15%
-15%

Erbicid Casper

Casper este un erbicid selectiv postemergent pentru cultura porumbului, care prin combinatia a doua substante active combate un spectru larg de buruieni dicotiledonate inclusiv cele perene.
347,65 lei Pret de baza 409,00 lei Pret
Erbicid Basagran SL Erbicid Basagran SL
 • -15%
-15%

Erbicid Basagran SL

<strong>Basagran SL,</strong> este un erbicid pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de porumb, cartof, trifoi, lucerna, amestec trifoi, bob, soia, fasole, mazare , cu aplicare in postemergenta culturii, cu actiune de contact.
164,90 lei Pret de baza 194,00 lei Pret
Spuma raticida Racumin Foam Spuma raticida Racumin Foam
 • -15%
-15%

Spuma raticida Racumin Foam

<strong>Racumin Foam,</strong> este o spuma de contact pentru controlul soarecilor si sobolanilor, gata de utilizare, cu aplicare aerosolizata si utilizare profesionala in interiorul cladirilor.
124,95 lei Pret de baza 147,00 lei Pret
Erbicid Glifosat (Glypho) Erbicid Glifosat (Glypho)
 • -15%
-15%

Erbicid Glifosat (Glypho)

<strong>Glifosat (Glypho), </strong>erbicid total (neselectiv), sistemic pe baza de acid glifosat 360 g/l, cu aplicare foliara pe buruienile rasarite. Solutia patrunde prin frunze pana la radacina, urmand ca aceasta sa se usuce in totalitate. In 24 de ore de la stropire, incep sa se observe primele semne de ofilire, iar in jur de 3 saptamani in functie de specie, buruienile se usuca complet.
19,98 lei Pret de baza 23,50 lei Pret
Erbicid Axial One Erbicid Axial One
 • -15%
-15%

Erbicid Axial One

<strong>Axial One</strong>, erbicid pentru controlul principalelor buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale pe care le intalnim in culturile de cereale paioase, care are la baza ca si substanta activa 45 g/l pinoxaden + 5 g/l florasulam + 11,25 g/l cloquintocet - mexil.
1.099,90 lei Pret de baza 1.294,00 lei Pret