Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

horticola.ro pune la dispozitia clientilor sai 3 metode pentru plasarea comenzilor:

🛍️ Online, direct de pe site-ul nostru horticola.ro

☎️ Telefonic, la numarul de telefon 0259 373 474

🏪 Din magazinele Horticola, situate in Oradea si Salonta. Vezi adresa magazinelor aici.

🛍️ Comanda online

Pentru plasarea comenzilor, este necesar sa:

👤 Iti creezi cont (pentru clientii care nu doresc sa isi creeze cont, comenzile se pot plasa si fara crearea acestuia, doar prin introducerea adresei de mail);

✖️ Iti adaugi produsele dorite in cos;

✔️ Verifici cosul de cumparaturi;

📝 Iti completezi datele de livrare si facturare;

✅ Finalizezi comanda.

Pentru rezervarea produselor este necesara finalizarea comenzii, simpla adaugare in cos a acestora nu garanteaza rezervarea stocului afisat in pagina de produs.

Pentru clientii care au selectat ca si modalitate de plata, Plata cu cardul, comanda se va procesa abia dupa ce plata va fi finalizata. In cazul in care statusul comenzii este Plata nefinalizata sau Plata respinsa, comanda clientului nu se va procesa, prin urmare stocurile pentru comenzile respective nu vor fi rezervate.

Dupa finalizarea comenzii toti clientii vor primi mail cu confirmarea acesteia. In cazul in care comenzile nu pot fi onorate din cauza unei erori de stoc, clientul va fi contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil.

☎️ Telefonic

horticola.ro da posibilitatea clientilor sai sa plaseze comenzi telefonice, cu livrare la domiciliu sau cu ridicare de la unul din magazinele Horticola. Totodata acestia pot beneficia de consultanta gratuita si dedicata la numarul de telefon 0259 373 474.

🏪 Direct din magazinele Horticola

Magazinele Horticola pun la dispozitia clientilor o gama completa si variata de produse pentru horticultura, gradina de acasa si landscaping. Echipa noastra cu experienta in domeniu, ofera consultanta de specialitate fiecarui client pentru alegerea solutiei optime tutoror nevoilor.Vezi adresa magazinelor aici.

In cazul comenzilor de produse care se livreaza prin curier si necesita fractionarea acestora (de exemplu folie de solar, agrotextil), precum si a comenzilor care depasesc greutatea de 50 kg, se va achita un avans de 50% din valoarea comenzii, prin emiterea unei facturi proforme, urmand ca diferenta sa fie achitata prin ramburs la primirea coletului.