Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Mecanismul cardului de fidelitate

Prin Programul de fidelitate („HortiCard”), S.C. MORAMI S.R.L („HORTICOLA”) iti ofera oportunitatea de a beneficia de reducerea de 6% la fiecare achizitie de produse din oferta HORTICOLA, care nu face obiectul altei reduceri sau campanii promotionale. Instrumentul care face posibila utilizarea acestui beneficiu este CARDUL DE FIDELITATE HORTICARD. Cardul de fidelitate este nominal si netransmisibil; disponibil in doua variante: in format fizic sau digital. Cardul de fidelitate nu reprezinta un card bancar, un instrument de plata sau un titlu de valoare. Titularul cardului de fidelitate poate obtine informatii in legatura cu prezentul Program de fidelitate pe www.horticola.ro sau in oricare dintre magazinele HORTICOLA.

Titularul cardului si emiterea cardului

Poate fi titular al Cardului orice persoana fizica, care a implinit varsta de 18 ani, sau juridica, avand domiciliul/sediul in Romania si care a completat si semnat Formularul de aderare (Anexa 1) disponibil in orice magazin HORTICOLA sau pe site-ul www.horticola.ro.

Formularul de aderare ( Anexa 1)  se completeaza integral, cu majuscule, citet si corect, cu date reale. Este obligatorie semnarea Fomularului de aderare in format fizic sau acceptarea Termenilor si Conditiilor din Formularul de aderare digital.

Formularele incomplete, nesemnate sau continand date care nu corespund realitatii, nu sunt  valide si nu dau dreptul participarii la prezentul Program de fidelitate, cardurile emise in temeiul acestor formulare fiind nule.

O persoana interesata, care indeplineste conditiile de mai sus, poate fi titularul unui singur Card de fidelitate.

O persoana interesata poate solicita emiterea unui Card HortiClub completand formularul on-line, acesta urmand sa primeasca pe adresa de e-mail completata in formular, formatul digital al Cardului de membru continand seria si numarul alocat acestuia; sau completand formularul fizic disponibil in magazinele Horticola, primind pe loc un card de fidelitate (HortiCard).

Conditii pentru utilizarea HortiCard

Pentru acordarea discount-ului direct, in magazinele HORTlCOLA Titularul Cardului de fidelitate trebuie sa prezinte cardul la casierie anterior efectuarii operatiunilor de incasare. In cazul plasarii unei comenzi telefonice sau pe site-ul www.horticola.ro, discountul se va aplica automat in termen de 24 h de la crearea contului de client si bifarea acordului pentru aderarea la programul de fidelitate HortiCard.

SC MORAMI SRL isi rezerva dreptul de a organiza pentru titularii de Card de fidelitate, campanii promotionale si/sau de a acorda oferte speciale. 

SC MORAMI SRL isi rezerva dreptul de a dezactiva orice Cardul de fidelitate care nu a fost utilizat o perioada de 365 de zile sau care a fost utilizat fara respectarea prevederilor prezentului Program de fidelitate, Titularul Cardului de fidelitate dezactivat poate solicita emiterea unui nou Card, completand si depunand un nou Formular de aderare.

SC MORAMI SRL isi rezerva dreptul de a nu permite utilizarea unor Carduri de fidelitate deteriorate (care nu permit scanarea). Cardurile de fidelitate deteriorate vor fi inlocuite de catre SC MORAMI SRL, la cererea titularului prin emiterea unui nou Card de fidelitate.

In cazul pierderii si/sau furtului Cardului, Titularul Cardului de fidelitate are obligatia de a instiinta SC MORAMI SRL in cel mai scurt timp, prin e-mail la adresa customer@horticola.ro, sau telefonic la nr 0259/373.474 sau in mod direct, personalului de vanzari din magazinele HORTlCOLA. Odata cu instiintarea se vor comunica date de identificare ale titularului Cardului de fidelitate. In lipsa instiintarii, titularul Cardului de fidelitate isi asuma orice utilizare ilegala a Cardului. Participantul care isi pierde Cardul de fidelitate sau caruia ii este furat, are dreptul la un nou Card de fidelitate. Noul Card de fidelitate va fi predat titularului in termen de 10 de zile lucratoare de la primirea instiintarii / solicitarii titularului.

SC MORAMI SRL este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de frauda sau tentativa de frauda, de fals in declaratii sau utilizare de fals.

Derularea programului

Prezentul Program de fidelitate incepe la data de 1 mai 2023 si are durata nedeterminata. Programul se deruleaza in toate magazinele HORTlCOLA de pe teritoriul Romaniei si pentru achizitiile telefonice sau online de pe site-ul www.horticola.ro.

SC MORAMI SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul Program de fidelitate. Programul de fidelitate va putea fi intrerupt sau incetat in orice moment printr-o decizie a SC MORAMI SRL, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.horticola.ro.

Protectia datelor personale

Prin semnarea Formularului de aderare de catre persoana interesata de participarea la prezentul Program de fidelitate, se prezuma ca aceasta a luat cunostinta de prevederile Programului de fidelitate si este de acord cu acestea. Persoana interesata care semneaza Formularul de aderare, titularul Cardului de fidelitate, isi da acordul expres, neconditionat pentru ca datele sale personale sa fie utilizate de catre SC MORAMI SRL si /sau partenerii sai contractuali, in vederea inscrierii intr-o baza de date precum si in vederea prelucrarii in scopul acordarii de beneficii conform Programului de fidelitate, in scopuri  statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative ale HORTICOLA si ale partenerilor sai. Prelucrarea datelor de catre SC MORAMI SRL se va face in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Participarea la acest Program de fidelitate confirma acceptarea neconditionata a fiecarei persoane care semneaza si depune Formularul de aderare, ca datele sale cu caracter personal sa poata fi facute publice si folosite de catre SC MORAMI SRL in scop publicitar, nelimitat teritorial si/sau temporal, precum si prin utilizarea oricarei modalitati de promovare (ex. internet, afisaj stradal etc.).

Tuturor persoanelor interesate care semneaza si depun Formularul de adrerare le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi si inclusiv a dreptului de excludere din baza de date a SC MORAMI SRL, persoana interesata va transmite catre SC MORAMI SRL, la sediul sau din orasul Oradea, Piata Ignatie Darabant nr 24, Judet Bihor, o cerere semnata si datata in care se vor mentiona datele de identificare ale persoanei in cauza, precum si dreptul pe care il invoca.

Organizatorul programului de fidelitate, emitentul cardului de fidelitate

Organizatorul Programului de fidelitate si emitentul Cardului de fidelitate este S.C. Morami S.R.L, cu sediul social in localitatea Oradea, Piata Ignatie Darabant, nr. 24, Judet Bihor, avand codul de inregistrare fiscala R024932222, capital social 200 lei. Programul este disponibil in mod gratuit, oricarui solicitant, in cadrul magazinelor HORTlCOLA si pe site-ul www.horticola.ro. 

De asemenea, persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare de la personalul de vanzari din magazinele HORTICOLA sau on-line pe www.horticola.ro. Modul in care acest Program de fidelitate se organizeaza si se desfasoara reprezinta dreptul exclusiv al SC MORAMI SRL.

SC MORAMI SRL nu este responsabil de pierderea facturilor fiscale si/sau bonurilor fiscale care fac dovada achizitiei produselor, de piederea, furtul, deteriorarea, instrainarea si/sau utilizarea Cardului de fidelitate de catre alta persoana fata de titular si nici nu va fi obligat sa acorde beneficiile prezentului Program de fidelitate in cazul in care se identifica o frauda sau o tentativa de frauda. SC MORAMI SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru completarea incorecta a Formularului de aderare.

Litigii

Eventualele litigii aparute intre SC MORAMI SRL si persoanele interesate si/sau titularii de Card de fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Oradea.

SC MORAMI SRL nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari de orice natura in legatura cu prezentul Program de fidelitate.

Cum devii membru cu HortiCard?

  • Creaza cont prin completarea datelor solicitate si bifeaza optiunea VREAU CARD DE FIDELITATE apoi apasa “Salveaza” si gata! Ai HortiCard. Reducerea va fi aplicata in contul de client in termen de maxim 2 zile lucratoare, aceasta fiind activa dupa primirea mailului de confirmare.
  • Ai deja cont? Atunci e si mai usor! Cand plasezi o comanda trebuie doar sa bifezi VREAU CARD DE FIDELITATE HORTICOLA si gata! Ai HortiCard!Reducerea va fi aplicata in contul de client in termen de maxim 2 zile lucratoare, aceasta fiind activa dupa primirea mailului de confirmare.
  • Poti sa aplici pentru HortiCard si in magazinele noastre! Cere formularul de inscriere in magazinele Horticola, iar consilierii nostri te vor indruma pas cu pas!