Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Credem cu tarie ca orice lucru facut cu ingredientul principal, dragoste, aduce intotdeauna cele mai bune rezultate!

Munca pe care o facem zi de zi presupune daruire, cercetare, intelegere, educatie si multa dragoste pentru oameni si horticultura. Astfel reusim mult mai usor sa crestem, sa ne dezvoltam, sa ne adaptam si sa depasim dificultatile cu care ne-am confruntat si intalnit de-a lungul timpului. 

Horticola este despre ambitie, multa munca si daruire prin care reusim  sa aducem mai aproape accesul la produse de top si la echipamente inovative tuturor celor din acest domeniu. Horticola reprezinta un brand de retail care comercializeaza o gama diversificata de input-uri in horticultura pentru:

Pasionatii de gradinarit

Horticultori iscusiti semiprofesionisti

Horticultori profesionisti

Activitatea in domeniul horticol de ne-a ajutat sa intelegem mai bine nevoile cultivatorilor si sa venim in intampinarea acestora. Deoarece si noi facem parte din familia horticultorilor, tu si eu avem multe in comun. Tu si eu suntem oamenii care la sfarsitul zilei avem acelas scop:
Sa hranim sanatos lumea!

Dragoste fata de horticultura

Zi de zi ne straduim sa oferim horticultorilor cele mai bune produse si solutii pentru culturile lor. Aducem mai repede si mai aproape accesul la performanta fiecarui fermier si gradinar prin produse de calitate de la producatori renumiti. Fiecare pas al cresterii si dezvoltarii plantelor e important pentru noi, de aceea avem o gama variata de produse, dedicata fiecarui tip de cultura. Fiecare implicare din prezent aduce satisfactia zilei de maine!

Iubirea cultivata horticulturii si dorinta unei relatii durabile, de incredere si onesta cu cultivatorii ne-a impulsionat zi de zi sa investim timp, energie si bani in oferirea celor mai bune solutii si produse de actualitate

Diversitate si produse calitative, toate pentru tine!

Noi, cei de la Horticola, suntem mandri sa oferim produse de calitate selectate cu atentie de la furnizori cu renume mondial, create pentru a se potrivi preferintele clientilor, acordand in acelasi timp prioritate durabilitatii si protectiei mediului.

Echipa Horticola

Specialistii si inginerii nostri va ofera sfaturi si recomandari pentru gasirea solutiilor fiabile, personalizate culturii clientilor si pentru obtinerea celor mai bune rezultate, implicandu-se activ in rezolvarea problemelor. Echipa de consilieri va ofera sfaturi pretioase si recomandari de produse pentru a va eficientiza munca in camp, sere si solari, gradini si spatii verzi.

Misiunea si viziunea noastra

Horticola a pornit la drum cu scopul de a furniza intr-un singur loc, tot ceea ce este necesar horticultorilor!

Promovam experienta

Ne bucuram ca am construit parteneriate durabile alaturi de furnizorii si clientii nostri, reusind astfel sa sustinem antreprenoriatul, inovatia si excelenta, prin produsele calitative, eficiente, diversitate si resurse informationale utile si rapide.

Investim in calitate

Comercializam produse de inalta calitate care faciliteaza si sustin munca in agricultura si horticultura, urmarind intotdeauna doua obiective: functionalitatea si eficienta.

Cautam solutii

Iubirea cultivata horticulturii si dorinta unei relatii durabile, de incredere si onesta cu cultivatorii ne-a impulsionat zi de zi sa investim timp, energie si bani in oferirea celor mai bune solutii si produse de actualitate.

Raspundem nevoilor

Misiunea noastra e sa cream o retea sociala care sa poata raspunde provocarilor si nevoilor comunitatilor.

Sustinem educatia

Educatia permite o schimbare sociala durabila si o dezvoltare economica. Prin educarea oamenilor despre cele mai noi tehnici agricole si horticole care sa fie durabile si de actualitate venim in sprijinul horticultoriilor si gradinariilor pasionati.

Sprijinim ambitiile

Ne sprijinim comunitatile prin programe de fidelizare in magazinele noastre, destinate atat antreprenorilor locali, cat si cultivatorilor si tuturor celor pasionati din domeniu.

De ce sa alegi Horticola?

Implicare in COMUNITATE

Sprijinim comunitatile prin programe de fidelizare destinate atat antreprenorilor locali, cat si cultivatorilor si tuturor celor pasionati din domeniu.

Echipa DEDICATA

In magazinele horticola echipa de consilieri va ofera sfaturi si recomandari de produse pentru a va eficientiza munca in camp, sere si solari, gradini si alte spatii verzi.

Produse de CALITATE

Aducem mai repede si mai aproape accesul la performanta fiecarui fermier si gradinar prin produse de calitate de la producatori renumiti.

Consiliere GRATUITA

Oferim resurse, sfaturi si informatii de actualitate de la cei mai renumiti experti, ingineri, partenerii si furnizorii nostri precum si diversi fermieri cu experienta.

Urmareste-ne: