Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Utilizare
Daunatori vizati
Grad umbrire
Densitate
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Plase | Tesaturi protectie

Plasele de protectie joaca un rol esential in obtinerea unor culturi bogate si calitative. Gama Horticola de plase de protectie cuprinde: folie agril (folie antiinghet), plasa umbrire, plasa antigirindina, plasa antiinsecte, plasa antipasari, plasa antivant, plasa pentru sustinerea plantelor, prelata imperbeabila si plasa pentru ingradire. Sortimentul de plase de protectie cuprinde produse de calitate, cu perioada lunga de utilizare. Pentru montarea corespunzatoare a plaselor va punem la

Plase | Tesaturi protectie

Plasele de protectie joaca un rol esential in obtinerea unor culturi bogate si calitative. Gama Horticola de plase de protectie cuprinde: folie agril (folie antiinghet), plasa umbrire, plasa antigirindina, plasa antiinsecte, plasa antipasari, plasa antivant, plasa pentru sustinerea plantelor, prelata imperbeabila si plasa pentru ingradire. Sortimentul de plase de protectie cuprinde produse de calitate, cu perioada lunga de utilizare. Pentru montarea corespunzatoare a plaselor va punem la dispozitie toate accesoriile necesare, astfel incat montajul sa fie unul sigur, calitativ si care sa asigure rezistenta indelungata plaselor.
Gardulet separator pentru gazon Gardulet separator pentru gazon
  • -15%
-15%

Gardulet separator pentru gazon

Separatorul pentru gazon din PVC previne cresterea in exces a gazonului, pastrand delimitarile intre gazon si plante in gradina si curtea dumneavoastra.
56,27 lei Pret de baza 66,20 lei Pret
Cui de plastic pentru fixare folie Cui de plastic pentru fixare folie
  • -15%
-15%

Cui de plastic pentru fixare folie

Cuiul din plasitc pentru fixare folie este perfect pentru fixarea pe sol a tesaturilor anti buruieni, a foliilor microporoase si a plaselor de protectie contra pasarilor.
9,35 lei Pret de baza 11,00 lei Pret