Free cookie consent management tool by TermsFeedWebsite with Delayed SVG Image Displaycookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Varietate
Rezistente
Mediu de crestere
Timpurietate
Lungime
Culoare
Utilizare
Ambalaj
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Seminte fasole

Semintele de fasole sunt numai bune pentru cultivarea in camp sau gradina, fasolea fiind o cultura perfecta pentru infiintarea in sezonul de primavara. Alege din gama de seminte: fasole oloaga, fasole fideluta, fasole urcatoare, fasole pitica, fasole boabe. Inainte de semanarea semintelor de fasole, este recomandat ca solul sa se niveleze, sa se marunteasca bine, putand fi aplicate si erbicide preemergente pentru a diminua aparitia buruienilor. Pe parcursul culturii de fasole, aceasta se poate

Seminte fasole

Semintele de fasole sunt numai bune pentru cultivarea in camp sau gradina, fasolea fiind o cultura perfecta pentru infiintarea in sezonul de primavara. Alege din gama de seminte: fasole oloaga, fasole fideluta, fasole urcatoare, fasole pitica, fasole boabe. Inainte de semanarea semintelor de fasole, este recomandat ca solul sa se niveleze, sa se marunteasca bine, putand fi aplicate si erbicide preemergente pentru a diminua aparitia buruienilor. Pe parcursul culturii de fasole, aceasta se poate fertiliza prin picurare sau foliar, cu ingrasaminte NPK. Pentru sustinerea si dezvoltarea corecta a plantelor de fasole, va recomandam sa utilizati plasa de sustinere pentru plantele cataratoare sau araci/tutori.

Seminte fasole oloaga lata Capitano

Capitano este o varietate foarte timpurie de fasole galbena pitica cu pastaie lata, de la Royal Seeds ce produce pastai de culoare galben-aurie, avand lungimea de 15 cm si 20 mm latime.
511,00 lei Pret
Seminte fasole oloaga lata Borlotto Lingua di fuoco Seminte fasole oloaga lata Borlotto Lingua di fuoco
  • -10%
-10%

Seminte fasole oloaga lata Borlotto Lingua di fuoco

Seminte fasole Borlotto Lingua di fuoco, varietate timpurie de fasole destinata productiei de boabe. Planta este viguroasa, cu talie de 50-60 centimetri inaltime. Se insamanteaza din luna februarie pana in luna mai, avand un bun randament de productie.
607,50 lei Pret de baza 675,00 lei Pret
Seminte fasole oloaga fideluta Dei Burri Seminte fasole oloaga fideluta Dei Burri
  • -10%
-10%

Seminte fasole oloaga fideluta Dei Burri

Dei Burri este o varietate de fasole oloaga semi-timpurie. Plantele au in medie o inaltime de aproximativ 50-60 cm, iar pastaile sunt carnoase, fara ata si curbate la capat.
178,20 lei Pret de baza 198,00 lei Pret

Seminte fasole oloaga lata Serpedor

Serpedor este o varietate de fasole oloaga cu pastaie lata, de culoare galbena aurie, de la Clause Vegetable Seeds ideala pentru consum in stare proaspata, industrializare sau congelare.
801,00 lei Pret
Seminte fasole urcatoare lata Golden Gate Seminte fasole urcatoare lata Golden Gate
  • -15%
-15%

Seminte fasole urcatoare lata Golden Gate

Golden Gate este o varietate de fasole galbena, urcatoare, cu pastai late de la Holland Select Zaden, ce se preteaza atat pentru cultura din gradini cat si pentru cele din spatii protejate.
3.122,90 lei Pret de baza 3.674,00 lei Pret

Seminte fasole urcatoare lata Anita

Anita este un soi timpuriu de fasole galbena urcatoare, cu pastaia lata, de la Semo. Este foarte productiv, pana la inghet si poate fi utilizat atat in stare proaspata, cat si pentru procesare.<br />
69,00 lei Pret
Seminte fasole oloaga fideluta Dior Seminte fasole oloaga fideluta Dior
  • -15%
  • Nou
-15%

Seminte fasole oloaga fideluta Dior

Dior este o varietate de fasole oloaga fideluta de la Royal Seeds, cu plante foarte productive, ce ating in medie o inaltime de 50 cm. Recoltarea se realizeaza in medie la 8-10 saptamani dupa semanare.
494,70 lei Pret de baza 582,00 lei Pret