Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Seminte si bulbi de flori

Semintele de flori Franchi Sementi, sunt seminte de calitate, cu germinatie mare, perfecte pentru infrumusetarea gradinilor, a curtilor, a parcurilor si a orcarui spatiu. Bulbii de flori sunt disponibili in doua game, bulbi de toamna si bulbi de primavara si ofera flori viu colorate, rezistente, cu miros placut si puternic.

Seminte si bulbi de flori

Semintele de flori Franchi Sementi, sunt seminte de calitate, cu germinatie mare, perfecte pentru infrumusetarea gradinilor, a curtilor, a parcurilor si a orcarui spatiu. Bulbii de flori sunt disponibili in doua game, bulbi de toamna si bulbi de primavara si ofera flori viu colorate, rezistente, cu miros placut si puternic.

Bulbi de Sofran, 16 bulbi

<strong>Bulbi de Sofran, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori mov, avand o talie de 15 cm. Perioada de inflorire incepe cu luna martie si pana in luna mai.
14,30 lei Pret
Bulbi amaryllis Red Lion, 1 bulb Bulbi amaryllis Red Lion, 1 bulb
  • -20%
-20%

Bulbi amaryllis Red Lion, 1 bulb

<strong>Bulbi amaryllis Red Lion, </strong>infloresc in sezonul de primavara-iarna, cu flori visinii, avand o talie de 50 cm. Perioada de inflorire pentru amaryllis incepe cu luna ianuarie-aprilie si septembrie-decembrie.
23,52 lei Pret de baza 29,40 lei Pret

Bulbi amaryllis Minerva, 1 bulb

<strong>Bulbi amaryllis Minerva, </strong>infloresc in sezonul de primavara-iarna, cu flori rosii, avand o talie de 50 cm. Perioada de inflorire pentru amaryllis incepe cu luna ianuarie-aprilie si septembrie-decembrie.
29,40 lei Pret

Bulbi amaryllis Atlantica, 1 bulb

<strong>Bulbi amaryllis Atlantica, </strong>infloresc in sezonul de primavara-iarna, cu flori portocalii, avand o talie de 50 cm. Perioada de inflorire pentru amaryllis incepe cu luna ianuarie-aprilie si septembrie-decembrie.
29,40 lei Pret

Bulbi agapanthus Blue Giant, 1 bulb

<strong>Bulbi agapanthus Blue Giant, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori albastre, avand o talie de 75 cm. Perioada de inflorire pentru agapanthus incepe cu luna iunie si pana in luna septembrie.
10,00 lei Pret

Bulbi agapanthus Albus, 1 bulb

<strong>Bulbi agapanthus Albus, </strong> infloresc in sezonul de vara, cu flori albe, avand o talie de 75 cm. Perioada de inflorire pentru agapanthus incepe cu luna iunie si pana in luna septembrie.
10,00 lei Pret

Bulbi zambile Mixtura, 10 bulbi

<strong>Bulbi zambile Mixtura, </strong>infloresc in sezonul de primavara, cu flori mix de culori, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire incepe cu luna martie si pana in luna mai.
26,20 lei Pret
Bulbi cala Black Star, 1 bulb Bulbi cala Black Star, 1 bulb
  • -20%
-20%

Bulbi cala Black Star, 1 bulb

<strong>Bulbi cala Black Star, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori negre, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru cale incepe cu luna iunie si pana in luna august.
8,00 lei Pret de baza 10,00 lei Pret

Rizomi canna the President, 1 bulb

<strong>Rizomi canna President, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori rosii, avand o talie de 120 cm. Perioada de inflorire pentru canna incepe cu luna august si pana in octombrie.
8,60 lei Pret

Rizomi canna Red King Humbert, 1 bulb

<strong>Rizomi canna Red King Humbert, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori rosii, avand o talie de 120 cm. Perioada de inflorire pentru canna incepe cu luna august si pana in octombrie.
8,60 lei Pret

Rizomi canna Picasso, 1 bulb

<strong>Rizomi canna Picasso, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori galben-portocaliu, avand o talie de 120 cm. Perioada de inflorire pentru canna incepe cu luna august si pana in octombrie.
8,60 lei Pret
Rizomi canna Mini Puck, 1 bulb Rizomi canna Mini Puck, 1 bulb
  • -20%
-20%

Rizomi canna Mini Puck, 1 bulb

<strong>Rizomi canna Mini Puck, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori galbene, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru canna incepe cu luna august si pana in octombrie.
6,88 lei Pret de baza 8,60 lei Pret

Rizomi canna Mini Lucifer, 1 bulb

<strong>Rizomi canna Mini Lucifer, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori rosu cu portocaliu, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru canna incepe cu luna august si pana in octombrie.
8,60 lei Pret

Bulbi cala Samur, 1 bulb

<strong>Bulbi cala Samur, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori roz, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru cale incepe cu luna iunie si pana in luna august.
10,00 lei Pret

Bulbi cala Picasso, 1 bulb

<strong>Bulbi cala Picasso, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori albe cu mov, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru cale incepe cu luna iunie si pana in luna august.
10,00 lei Pret
Bulbi cala Passion Fruit, 1 bulb Bulbi cala Passion Fruit, 1 bulb
  • -20%
-20%

Bulbi cala Passion Fruit, 1 bulb

<strong>Bulbi cala Passion Fruit, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori portocalii, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru cale incepe cu luna iunie si pana in luna august.
8,00 lei Pret de baza 10,00 lei Pret

Bulbi cala Flame, 1 bulb

<strong>Bulbi cala Flame, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori rosii, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru cale incepe cu luna iunie si pana in luna august.
10,00 lei Pret
Bulbi cala Crystal Blush, 1 bulb Bulbi cala Crystal Blush, 1 bulb
  • -20%
-20%

Bulbi cala Crystal Blush, 1 bulb

<strong>Bulbi cala Crystal Blush, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori roz, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru cale incepe cu luna iunie si pana in luna august.
8,00 lei Pret de baza 10,00 lei Pret
Bulbi cala Black Magic, 1 bulb Bulbi cala Black Magic, 1 bulb
  • -20%
-20%

Bulbi cala Black Magic, 1 bulb

<strong>Bulbi cala Black Magic, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori galbene, avand o talie de 60 cm. Perioada de inflorire pentru cale incepe cu luna iunie si pana in luna august.
8,00 lei Pret de baza 10,00 lei Pret

Rizomi bujori Sword Dance, 1 bulb

<strong>Sword Dance</strong>, bujori ce infloresc in sezonul de vara, cu flori rosii, avand o talie de 90 cm. Perioada de inflorire pentru bujori incepe cu luna mai si pana in iunie.
14,90 lei Pret

Rizomi bujori Red Magic, 1 bulb

<strong>Red Magic</strong>, bujori ce infloresc in sezonul de vara, cu flori rosii, avand o talie de 90 cm. Perioada de inflorire pentru bujori incepe cu luna mai si pana in luna iunie.
14,90 lei Pret

Bulbi begonia Pendula Yellow, 2 bulbi

<strong>Bulbi begonia Pendula Yellow, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori galbene, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru begonii incepe cu luna iunie si pana in octombrie.
10,90 lei Pret

Bulbi begonia Pendula White, 2 bulbi

<strong>Bulbi begonia Pendula White, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori albe, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru begonii incepe cu luna iunie si pana in octombrie.
10,90 lei Pret

Bulbi begonia Pendula Red, 2 bulbi

<strong>Bulbi begonia Pendula Red, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori rosii, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru begonii incepe cu luna iunie si pana in octombrie.
10,90 lei Pret

Bulbi begonia Pendula Pink, 2 bulbi

<strong>Bulbi begonia Pendula Pink, </strong>infloresc in sezonul de vara, cu flori roz, avand o talie de 25 cm. Perioada de inflorire pentru begonii incepe cu luna iunie si pana in octombrie.
10,90 lei Pret