Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Varietate
Rezistente
Mediu de crestere
Timpurietate
Forma fruct
Greutate fruct
Culoare miez
Utilizare
Ambalaj
Filtre

Seminte pepene galben

Seminte pepene galben

Seminte pepene galben Jucar F1 Seminte pepene galben Jucar F1
  • -6%
  • Nou
-6%

Seminte pepene galben Jucar F1

Jucar F1 este un hibrid extratimpuriu de pepene galben, tip Galia clasic, de la Rijk Zwaan, recomandat pentru cultivarea in camp deschis, dar si in spatii protejate. Prezinta o buna toleranta la temperaturi scazute, si un continut ridicat de zahar si aroma specifica foarte placuta.
335,58 lei Pret de baza 357,00 lei Pret

Seminte pepene galben Centro F1

<strong>Centro F, </strong>hibrid de pepene galben tip cantalup, de la Seminis. Miezul pepenelui este portocaliu, cu gust deosebit si aromat. Foarte rezistent la transport si depozitare.
265,00 lei Pret
Seminte pepene galben Raymond F1 Seminte pepene galben Raymond F1
  • Black Friday

Seminte pepene galben Raymond F1

<strong>Raymond F1</strong> este un hibrid de pepene galben de tip ananas, de la Hazera Seeds, cu greutate ridicata, nivel ridicat de zahar, cu aroma si parfum specifice, zemos, care nu crapa, atragator si prin culoarea pulpei.
37,00 lei Pret
Seminte pepene galben Rachel F1 Seminte pepene galben Rachel F1
  • Black Friday

Seminte pepene galben Rachel F1

<strong>Rachel F1</strong> este un hibrid de pepene galben tip ananas de la Hazera Seeds. Pulpa este ferma, conferind cea mai indelungata rezistenta dupa recoltare. Se preteaza tuturor tipurilor de cultura, protejata in sere sau solarii, tuneluri si in camp. Fructele cantaresc in medie 2.5-3 kg.
190,00 lei Pret

Seminte pepene galben Akiles F1

Akiles F1 este un pepene galben timpuriu de tip Cantalup, de la Semillas Fito, adaptat pentru productii in spatii protejate si camp. Fructele au o forma rotund-ovala, colorare in verde deschis la exterior si pulpa portocalie cu un gust foarte dulce.
285,00 lei Pret

Seminte pepene galben Jessica F1

Jessica F1 este un hibrid timpuriu de pepene galben tip ananas, de la Hazera Seeds. Hibridul este productiv, iar fructele au o aroma si gust deosebit si prezinta o rezistenta buna dupa recoltare.
165,00 lei Pret

Seminte pepene galben Macigno F1

Macigno F1 este un hibrid timpuriu de pepene galben tip Galia, de la Clause Vegetable Seeds. Fructele au o calitate exceptionala, un gust si aroma deosebita, datorita continutului ridicat in zahar.
1.571,00 lei Pret