Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Utilizare
Dimensiune
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Diametru
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Ghivece flori si jardiniere

Ghivece flori si jardiniere

Ghiveci My Mood Leaf

Ghiveciul de flori My Mood Leaf este fabricat din platic rezistent, de inalta calitate. Fundul vasului este prevazut cu orificii de drenaj, ceea ce permite scurgerea surplusului de apa.
55,40 lei Pret

Ghiveci flori My Mood

Ghiveciul de flori My Mood este fabricat din platic rezistent, de inalta calitate. Ghiveciul se poate amplasa atat in exterior, cat si in exterior.
6,30 lei Pret

Jardiniera Terrae Maxi

Jardiniera Terrae Maxi are un finisaj mat zgariat, fiind perfecta pentru amplasarea plantelor pe terase, balcoane, curti sau gradini. Aceasta este fabricata dintr-un plastic foarte rezistent, avand un design modern si placut.
146,00 lei Pret

Jardiniera Terrae cu farfurie atasata

Jardiniera Terrae are un finisaj mat zgariat, fiind perfecta pentru amplasarea plantelor pe terase, balcoane, curti sau gradini. Jardiniera este fabricata din plastic rezistent, care nu se decoloreaza la expunerea solara.
26,20 lei Pret

Jardiniera Unica

Jardiniera Unica prezinta un finisaj mat, modern, ceea ce o face potrivita pentru amplasarea in apartament, pe terasa, balcon sau chiar si in gradina. Fabricata din plastic rezistent, care nu se decoloreaza la expunerea solara.
15,50 lei Pret

Farfurie rotunda Export

Farfuria rotunda pentru ghivece de flori Export este fabricata din platic rezistent, de inalta calitate. Compatibila cu diverse modele de ghivece, de dimensiuni diferite.
6,80 lei Pret

Farfurie patrata Omnia

Farfuria patrata Omnia este compatibila cu ghivecele de flori patrate Terrae, dar se poate folosi si la alte ghivece ale caror dimensiuni sunt compatibile.
13,60 lei Pret

Farfurie patrata Export

Farfuria patrata Export este fabricata din platic rezistent, de inalta calitate. Farfuria este potrivita pentru ghivecele de flori patrare My Mood, dar se poate folosi si la alte jardiniere ale caror dimensiuni sunt compatibile.
14,50 lei Pret

Jardinira My Mood Mini

Jardiniera My Mood Mini este fabricata din platic rezistent, de inalta calitate. Fundul vasului este sablonat, ceea ce permite efectuarea cu usurinta a orificiilor de scurgere a surplusului de apa.
11,70 lei Pret

Jardiniera Unica Maxi

Jardiniera Unica Maxi este fabricata din plastic rezistent, fiind perfecta pentru amplasarea in apartament, pe terasa, balcon sau chiar si in gradina. Dimensiunile mari ale jardinierei permite mascarea cu uscurinta sau delimitarea spatiilor atunci cand se doreste acest lucru.
59,20 lei Pret

Jardiniera Terrae Mini cu farfurie atasata

Jardiniera Terrae Mini cu farfurie atasata este fabricata din plastic rezistent, fiind perfecta pentru amplasarea plantelor pe terase, balcoane, curti sau gradini. Dimensiunile acestei jardiniere faciliteaza amplasarea plantelor in spatile mici.
10,00 lei Pret

Ghiveci My Mood Nature

Ghiveciul de flori My Mood Nature este fabricat din platic rezistent, de inalta calitate. Aceasta colecte de ghivece a fost inspirata din natura, astfel incat design-ul modern si formele ghivecelor sa se potriveasca oricarei incaperi interioare sau exterioare.
55,40 lei Pret

Ghiveci flori patrat My Mood

Ghiveciul de flori patrat My Mood este fabricat din platic rezistent, de inalta calitate. Este potrivit atat pentru amplasarea in interior, cat si in exterior, pe balcoane, terase sau in gradini.
27,20 lei Pret

Ghiveci flori tip bol My Mood

Ghiveciul flori tip bol My Mood este fabricat din platic rezistent, de inalta calitate. Nuantele la moda ale acestui ghiveci combinate cu efecte de suprafata surprinzatoare, dau o nota suplimentara fiecarei incaperi, acesta fiind potrivit atat pentru amplasarea in interior, cat si in exterior, pe terase, balcoane sau in gradini.
9,30 lei Pret

Ghiveci flori patrat Terrae

Ghiveciul de flori patrat Terrae este ideal pentru amplasarea plantelor in apartament, gradini, pe terase si balcoane. Manerele din plastic rezistent permit mutarea acestora in siguranta dintr-un loc in altul.
11,60 lei Pret

Ghiveci flori Unica

Ghiveciul de flori Unica prezinta un finisaj mat, modern, ceea ce il face potrivit pentru amplasarea in apartament, pe terasa, balcon sau chiar si in gradina.
12,90 lei Pret

Ghiveci flori Terrae

Ghiveciul de flori Terrae prezinta un finisaj mat zgariat, acesta fiind ideal pentru amplasarea plantelor in apartament, gradini, pe terase si balcoane.
13,90 lei Pret

Ghiveci My Mood Tatto

Ghiveciul de flori My Mood Tattoo este fabricat din platic rezistent, de inalta calitate. Design-ul ghiveciului permite amplasarea acestuia atat in interiorul cladirilor, cat si in exterior, pe terase, balcoane sau in gradini.
55,40 lei Pret