Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Daunatori vizati
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Tip produs
Utilizare
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Combatere daunatori

Combatere daunatori

Capcana pentru sobolani

<strong>Capcana pentru sobolani</strong>, se utilizeaza la plasarea momelii pentru daunatori. Fabricata din plastic rezistent, care nu absoarbe substante din momeala utilizata. Reutilizabila, cu durata lunga de rezistenta.
11,50 lei Pret

Capcana pentru viespi, set 2 buc

Capcana pentru viespi reprezinta solutia ideala pentru prinderea viespilor fara a fi necesara utilizarea pesticidelor. Fabricata din plastic foarte rezistent, capcana este foarte usor de utilizat.
34,50 lei Pret

Repelent tantari Florifens

Florifens reprezinta solutia ideala pentru cei care nu doresc sa utilizeze substante chimice sau pesticide pentru combaterea tantarilor. Repelentul este ideal pentru efectuarea tratamentelor din interiorul si exteriorul cladirilor, inclusiv tratamente de bariera, cu eficacitate de pana la 24 de ore.
61,20 lei Pret

Banda adeziva pomi, 5 m x 5 cm

Banda adeziva pentru pomi ofera protectie impotriva insectelor pentru pomii fructiferi, cei ornamentali si vita-de-vie. Lipiciul nu este toxic, banda putand fi utilizata cu succes si in culturile bio.
26,20 lei Pret