Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Daunatori vizati
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Tip produs
Utilizare
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Combatere daunatori

Combatere daunatori

Repelent pentru alungare porumbei Florifens Repelent pentru alungare porumbei Florifens
 • -10%
-10%

Repelent pentru alungare porumbei Florifens

Repelentul pentru alungarea porumbeilor este o substanta ce are la baza extract din plante, ce ajuta la crearea unei bariere impotriva porumbeilor. Nebulizarea acestui repelent  creeaza un parfum placut si de lunga durata care tine porumbeii la distanta, fara a afecta vegetatia din jur.
145,80 lei Pret de baza 162,00 lei Pret
Repelent tantari Florifens Repelent tantari Florifens
 • -10%
-10%

Repelent tantari Florifens

Florifens reprezinta solutia ideala pentru cei care nu doresc sa utilizeze substante chimice sau pesticide pentru combaterea tantarilor. Repelentul este ideal pentru efectuarea tratamentelor din interiorul si exteriorul cladirilor, inclusiv tratamente de bariera, cu eficacitate de pana la 24 de ore.
57,42 lei Pret de baza 63,80 lei Pret

Capcana BioStop pentru molii alimentare, cu feromoni, set 2 buc

<strong>Capcana BioStop</strong> cu feromoni este foarte eficienta in combaterea moliilor alimentare. Aceasta contine feromoni care atrage daunatorii masculi timp de 10-12 saptamani.  Capcana pentru molii alimentare nu contine insecticid, deci nu prezinta nici un pericol asupra mediului.
18,30 lei Pret
Capcana pentru soareci, set 2 buc Capcana pentru soareci, set 2 buc
 • -6%
-6%

Capcana pentru soareci, set 2 buc

<strong>Capcana pentru soareci</strong>, set de 2 bucati, ideala pentru montarea momelii pentru prinderea soarecilor. Fabricata din material foarte rezistent.
10,81 lei Pret de baza 11,50 lei Pret

Capcana pentru sobolani

<strong>Capcana pentru sobolani</strong>, se utilizeaza la plasarea momelii pentru daunatori. Fabricata din plastic rezistent, care nu absoarbe substante din momeala utilizata. Reutilizabila, cu durata lunga de rezistenta.
11,50 lei Pret
Statie intoxicare pentru soareci Mouse Station S Statie intoxicare pentru soareci Mouse Station S
 • -6%
 • Nou
-6%

Statie intoxicare pentru soareci Mouse Station S

<strong>Mouse Station S</strong>, statie de intoxicare pentru soareci, ce se utilizeaza la plasarea momelii pentru daunatori. Se poate amplasa atat in interiorul locuintelor, cat si in curti, gradini, parcuri sau alte spatii exterioare.
25,29 lei Pret de baza 26,90 lei Pret
Statie intoxicare pentru soareci si sobolani Mouse Station M Statie intoxicare pentru soareci si sobolani Mouse Station M
 • -12%
 • Nou
-12%

Statie intoxicare pentru soareci si sobolani Mouse Station M

<strong>Mouse Station M</strong>, statie intoxicare pentru soareci si sobolani, fabricata din plastic dur, foarte rezistent. Se utiliza atata in inteiorul locuintelor, cat si in exteriorul acestora, in curti, gradini, parcuri sau alte spatii.
68,02 lei Pret de baza 77,30 lei Pret
Capcana pentru viespi, set 2 buc Capcana pentru viespi, set 2 buc
 • -10%
 • Nou
-10%

Capcana pentru viespi, set 2 buc

Capcana pentru viespi reprezinta solutia ideala pentru prinderea viespilor fara a fi necesara utilizarea pesticidelor. Fabricata din plastic foarte rezistent, capcana este foarte usor de utilizat.
32,40 lei Pret de baza 36,00 lei Pret
Banda adeziva pomi, 5 m x 5 cm Banda adeziva pomi, 5 m x 5 cm
 • -10%
 • Nou
-10%

Banda adeziva pomi, 5 m x 5 cm

Banda adeziva pentru pomi ofera protectie impotriva insectelor pentru pomii fructiferi, cei ornamentali si vita-de-vie. Lipiciul nu este toxic, banda putand fi utilizata cu succes si in culturile bio.
24,66 lei Pret de baza 27,40 lei Pret