Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Substanta activa
Cultura
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Adjuvanti

Adjuvanti

Adjuvant Silwet Top Adjuvant Silwet Top

  Adjuvant Silwet Top

  Silwet Top este un adjuvant pe baza de Polyalkyleneoxide modificat cu Heptamethyltrisiloxane 80%, care imbunatateste acoperirea culturii de catre solutia de stropit, aderenta si penetrarea solutiei in vegetatie.
  2,90 lei Pret
  Adjuvant Vivolt (Trend 90) Adjuvant Vivolt (Trend 90)
  • -15%
  -15%

  Adjuvant Vivolt (Trend 90)

  Vivolt este un surfactant, agent de umectare, adjuvant pentru erbicide, ce are la baza substanta activa alcool isodectil etoxilat 900 g/l. Adjuvantul este folosit cu scopul de a creste eficacitatea erbicidelor sulfonilureice.
  13,94 lei Pret de baza 16,40 lei Pret
  Adjuvant Toil Adjuvant Toil
  • -15%
  -15%

  Adjuvant Toil

  <strong>Toil,</strong> este un adjuvant pe baza de ulei vegetal, ca si formulare este sub forma de emulsie de foarte buna calitate, ce permite un amestec complet si omogen cu solutia de stopit.
  39,95 lei Pret de baza 47,00 lei Pret
  Adjuvant Plantoil Adjuvant Plantoil

   Adjuvant Plantoil

   <strong>Plantoil,</strong> este un adjuvant cu efect insecticid, pe baza de ulei de parafina, recomandat pentru stropirea pomilor impotriva paduchilor testosi, fiind eficient si pentru fumagina cauzata de atacul unor insecte.
   54,00 lei Pret
   Adjuvant Elastiq Ultra Adjuvant Elastiq Ultra

    Adjuvant Elastiq Ultra

    Elastiq Ultra este un adjuvant, care se aplica inainte de recoltare la culturile de rapita, mazare, fasole, naut si alte culturi leguminoase, cu scopul de a proteja silicvele si pastaile, impotriva scuturarii acestora, inainte sau in timpul recoltariii, ce are la baza substanta activa copolimer-butadiene-stirenic 450 g/l. Adjuvantul protejeaza recolta in conditii meteo extreme (furtuni, grindina), reduce pierderile de productie dinainte si din timpul recoltarii si previne formarea samulastrei de rapita.
    419,00 lei Pret
    Adjuvant Lamfix SO Adjuvant Lamfix SO
    • -15%
    -15%

    Adjuvant Lamfix SO

    Lamfix So este un adjuvant complet solubil in apa, ce se utilizeaza la culturile de silicve pentru a optimiza procesul de coacere uniforma si pentru a preveni desfacerea si scuturarea, determinate de supracoacere si loviturile mecanice din timpul recoltarii.
    361,25 lei Pret de baza 425,00 lei Pret
    Adjuvant Flexi Adjuvant Flexi
    • -15%
    -15%

    Adjuvant Flexi

    Flexi este un adjuvant pe baza de amestec de copolimeri ai stiren-butadienei, folosit in culturile de rapita si alte culturi agricole, pentru a reduce pierderile de productie datorate fenomenului de scuturare.
    237,15 lei Pret de baza 279,00 lei Pret
    Adjuvant Osmo Adjuvant Osmo
    • -15%
    -15%

    Adjuvant Osmo

    Osmo este un adjuvant, cu efect de corector ce are proprietatea de a regla pH-ul apei folosite in efectuarea stropirilor foliare. Adjuvantul se poate utiliza la toate culturile, printre principalele avantaje fiind: ajusteaza PH-ul solutiei de stropit pana la nivelul optim, permite mentinerea duzelor curate, mareste aderenta preparatului de planta.
    72,93 lei Pret de baza 85,80 lei Pret