Free cookie consent management tool by TermsFeedWebsite with Delayed SVG Image Displaycookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Varietate
Tolerante
Rezistente
Mediu de crestere
Timpurietate
Greutate fruct
Inaltime
Randuri boabe
Lungime stiulete
Utilizare
Ambalaj
Filtre

Seminte porumb zaharat

Seminte porumb zaharat

Seminte porumb Spirit F1 Seminte porumb Spirit F1
  • Winter Sale

Seminte porumb Spirit F1

<strong>Spirit F1, </strong>hibrid de porumb zaharat, foarte productiv, extratimpuriu, de la Syngenta Vegetables. Ajunge la maturitate in aproximativ 67 zile de la transplantare.
73,00 lei Pret
Seminte porumb Sweet Spirit F1 (7473 RY) Seminte porumb Sweet Spirit F1 (7473 RY)
  • Winter Sale

Seminte porumb Sweet Spirit F1 (7473 RY)

Sweet Spirit F1 este un hibrid timpuriu de porumb dulce, de generatie noua, de la Hektar, pentru culturile in camp deschis sau spatii protejate. Se recomanda consumul in stare proaspata, dar si pentru procesare.<br />
63,00 lei Pret

Seminte porumb Glikos F1

Glikos F1 este un hibrid timpuriu de porumb dulce de generatie noua, de la Hektar, se cultiva in camp deschis, atat prin semanat cat si prin rasaduri. Boabele au un gust deosebit si o calitate superioara, fiind consumate in stare proaspata sau procesare.
63,00 lei Pret

Seminte porumb Accentuate F1

Accentuate F1 este un hibrid timpuriu de porumb extra-dulce, de la Hektar, cu o perioada de vegetatie de 78-80 zile. Plantele sunt viguroase, ajungand la inaltimea de 180 centimetri.
63,00 lei Pret
Seminte porumb Sentinel F1 Seminte porumb Sentinel F1
  • Winter Sale
  • -8%
-8%

Seminte porumb Sentinel F1

<strong>Sentinel F1</strong>, hibrid de porumb zaharat, de la Clause Vegetable Seeds. Planta prezinta dezvoltare foarte buna chiar si in conditii de zi scurta.
335,80 lei Pret de baza 365,00 lei Pret
Seminte porumb Dessert R68 Seminte porumb Dessert R68
  • Winter Sale

Seminte porumb Dessert R68

<strong>Dessert R68</strong>, este un hibrid extratimpuriu de porumb dulce, cu rezistenta fata de temperaturi scazute, cu semanare  in luna aprilie
5.650,00 lei Pret
Seminte porumb Dessert R72 Seminte porumb Dessert R72
  • Winter Sale

Seminte porumb Dessert R72

<strong>Dessert R72, </strong>hibrid de porumb dulce extratimpuriu de la Topcorn, de 205 cm inaltime, cu stiuleti ce cresc pana la 21 cm lungime si boabe galbene aurii. Prezinta rezistenta la virusul piticirii mozaicale al porumbului.<br /> <p></p>
5.650,00 lei Pret
Seminte porumb Dessert R78 Seminte porumb Dessert R78
  • Winter Sale

Seminte porumb Dessert R78

<strong>Dessert R78, </strong>hibrid de porumb dulce semitimpuriu, cu plante semi-inalte, ce se seamana de la mijlocul lui aprilie pana la inceputul lunii iunie. Are o productie ridicata si prezinta rezistenta la virusul piticirii mozaicale al porumbului.
93,00 lei Pret

Seminte porumb zaharat SF201 F1

SF201 F1 este un hibrid timpuriu de porumb zaharat super dulce, de la Semillas Fito cu o perioada de vegetatie de pana la 84 de zile de la semanare. Hibridul are un gust bun, boabele sunt crocante si dulci si se adapteaza excelent la semanarea timpurie si cea tarzie.
145,00 lei Pret

Seminte porumb Ketama F1 (HMX59YS821)

Ketama F1 (HMX59YS821) este un hibrid timpuriu de porumb extra-zaharat, de la Clause Vegetable Seeds cu o perioada de vegetatie de 67-70 zile. Produce stiuleti cu o lungime de 21-23 centimetri si boabe foarte dulci, delicate.
311,00 lei Pret

Seminte porumb Luminox F1

Luminox F1 este un hibrid extratimpuriu de porumb super dulce, de la Semo, recomandat pentru culturile in camp deschis dar si in tunel. Este cel mai dulce porumb din categoria producatorului, cu un continut de pana la 35% zahar.
250,00 lei Pret

Seminte porumb Takeoff F1

Takeoff F1 este un hibrid timpuriu de porumb zaharat, de la Agrisemen, cu boabe fragede, foarte dulci, suculente, de o excelenta culoare galbena aurie. Ajunge la maturitate in aproximativ 69-72 zile si se recomanda atat pentru consum in stare proaspata sau conservare.
140,00 lei Pret
Seminte porumb zaharat Khan F1 Seminte porumb zaharat Khan F1
  • Nou

Seminte porumb zaharat Khan F1

Khan F1 este un nou hibrid extratimpuriu de porumb zaharat, de tip SH2 (super dulce), de la May Seeds, care produce stiuleti mari si foarte uniformi.
249,00 lei Pret
Seminte porumb Sweet Thing F1 Seminte porumb Sweet Thing F1
  • Nou

Seminte porumb Sweet Thing F1

Sweet Thing F1 este un hibrid timpuriu de porumb dulce, de la Hektar, pentru culturile in camp deschis sau spatii protejate. Produce stiuleti cu boabe dulci, gust deosebit si o culoare de galben intens, potrivite pentru consum in stare proaspata sau industrializare.<br />
16,40 lei Pret