Free cookie consent management tool by TermsFeedWebsite with Delayed SVG Image Displaycookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Varietate
Tolerante
Rezistente
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Tip produs
Mediu de crestere
Timpurietate
Ambalaj
Filtre

Seminte portaltoi

Seminte portaltoi

Seminte portaltoi Beton F1

Beton F1 este un hibrid timpuriu de portaltoi tip Maxima-Moshata, recomandat pentru altoirea pepenilor verzi si galbeni, de la Hektar. Induce marimea fructelor si productivitatea, imbunatateste vigoarea altoiului.
32,70 lei Pret

Seminte portaltoi Vigus F1

Vigus F1 este un hibrid de portaltoi, de la Clause Vegetable Seeds compatibil cu toti hibrizii comerciali de pepene galben. Portaltoiul imprima extra viguare in culturile timpurii si/sau semi-timpurii.
411,00 lei Pret

Seminte portaltoi Magnus F1

Magnus F1 este un hibrid de portaltoi, de la Clause Vegetable Seeds compatibil cu toti hibrizii comerciali de pepene galben. Planta este viguroasa si imbunatateste capacitatea de legare.
411,00 lei Pret

Seminte portaltoi Defensor F1

Defensor F1 este un hibrid de portaltoi de tomate, de la Caluse Vegetable Seeds recomandat pentru cicluri medii si lungi de cultura. Hibridul sustine productia de fructe chiar si in conditii de stres. A obtinut rezultate excelente si in culturile hidroponice.
921,00 lei Pret

Seminte portaltoi Cobalt F1

Cobalt F1 este un hibrid de portaltoi pentru cultura de castraveti, pepeni galbeni si verzi, tip Maxima-Moschata, de la Rijk Zwaan. Portaltoiul se poate utiliza pentru o gama larga de hibrizi de castraveti, pepeni galbeni si verzi avand toleranta excelenta la temperaturi scazute.
324,00 lei Pret

Seminte portaltoi Pelops F1

Pelops F1 este un hibrid de portaltoi pentru cultura de pepeni verzi, tip Lagenaria siceraria, de la Rijk Zwaan recomandat pentru cultivare timpurie in tunele de plastic unde timpurietatea este esentiala. Pelops F1 sigura o calitate interna excelenta si un gust bun al pulpei pentru hibridul care este cultivat ca altoi.
304,00 lei Pret

Seminte portaltoi Emperador F1

Emperador F1 este un hibrid de portaltoi pentru cultura de tomate si vinete, tip vegetativ, de la Rijk Zwaan. Emperador F1 imprima calitate fructelor, precum si vigoare mare, productivitate ridicata, constanta, rezistenta la temperaturi scazute, la boli si nematozi.
1.074,00 lei Pret

Seminte portaltoi Kaiser F1

Kaiser F1 este un hibrid de portaltoi pentru cultura de tomate si vinete, tip generativ, de la Rijk Zwaan. Asigura o calitate excelenta fructelor si imprima vigoare mare, productivitate ridicata, constanta si, multiple rezistente.
1.074,00 lei Pret

Seminte portaltoi Suzuka F1

Suzuka F1 este un hibrid de portaltoi pentru cultura de tomate si vinete, tip vegetativ, de la de la Rijk Zwaan. Se recomanda pentru cultura de tomate in ciclu prelungit de productie, in spatii protejate. Asigura o vigoare mare, rezistenta la frig si nematozi.
1.270,00 lei Pret
Seminte portaltoi Radar F1 Seminte portaltoi Radar F1
  • Nou

Seminte portaltoi Radar F1

Radar F1 este un hibrid de portaltoi utilizat pentru altoirea tomatelor, de la Takii Seeds, recomandat pentru culturi prelungite (cultivare indelungata). Asigura plantelor dupa altoire o dezvoltare generativa si contribuie la un potential de productie cu randament ridicat.
790,00 lei Pret
Seminte portaltoi Macis F1 Seminte portaltoi Macis F1
  • Nou

Seminte portaltoi Macis F1

Macis F1 este un este un hibrid timpuriu de portaltoi tip Legenaria, foarte puternic, de la Nunhems, recomandat pentru altoirea pepenilor verzi.
254,00 lei Pret