Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Substanta activa
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Cultura
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Daunatori vizati
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Actiune
Formulare
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Insecticide

Insecticide

Tratament pomi buton roz, alb, verde

Tratament pomi fructiferi pentru primavara contine toate produsele necesare aplicarii tratamentului la pomi, in faza butonului floral roz, alb, verde. Acesta contine fungicid Cupridin 50 WP, fungicid Microthiol Special si insecticid Zebra.
12,50 lei Pret
Insecticid Trika Expert Insecticid Trika Expert
  • -9%
-9%

Insecticid Trika Expert

<strong>Trika Expert</strong> (lambda-cihalotrin), insecticid foarte eficient, cu actiune de contact si ingestie, repelent asupra unui numar mare de daunatori. Se poate aplica la un numar mare de culturi de cereale si legume.
40,95 lei Pret de baza 45,00 lei Pret
Insecticid Affirm Insecticid Affirm
  • -14%
-14%

Insecticid Affirm

<strong>Affirm </strong>(emamectin benzoat 9,5 g/kg), insecticid sistemic, de origine naturala, cu actiune de contact si ingestie, ce combate un numar mare de Lepidoptere la pomi si legume.
149,64 lei Pret de baza 174,00 lei Pret

Insecticid Affirm Opti

<strong>Affirm Opti, </strong>insecticid sistemic, foarte eficient, ce combate lepidopterele (molii, viermi, cotarul verde) la pomii fructiferi.
175,00 lei Pret
Insecticid Mospilan 20 SG Insecticid Mospilan 20 SG
  • -16%
-16%

Insecticid Mospilan 20 SG

<strong>Mospilan 20 SG</strong>, insecticid sistemic pe baza de Acetamiprid, cu efect rapid, ce combate o gama variata de insecte in stadiul de ou, larva si adult. Nu este afectat de temperatura, iar actiunea sa dureaza peste trei saptamani.
399,00 lei Pret de baza 475,00 lei Pret
Insecticid Force 1,5 G Insecticid Force 1,5 G
  • -12%
-12%

Insecticid Force 1,5 G

F<strong>orce 1,5G, </strong>insecticid cu aplicare la sol, impotriva viermelui sarma, viermelui vestic al radacinilor de porumb, carabusului de mai. Prin actiunea unica de vaporizare, Force 1,5G patrunde in sol, distrugand daunatorii.
806,08 lei Pret de baza 916,00 lei Pret
Insecticid Corocid Super Insecticid Corocid Super
  • -17%
-17%

Insecticid Corocid Super

<strong>Corocid super,</strong> insecticid sub forma de granule, pentru combaterea coropisnitelor, din culturile de legume, cu efect repelent asupra pasarilor si animalelor domestice.
4,98 lei Pret de baza 6,00 lei Pret

Insecticid Avaunt 150 EC

<strong>Avaunt 150 EC </strong>(150 g/l indoxacarb), insecticid de contact si ingestie, cu efect puternic asupra oualor si larvelor de lepidoptere (molii, fluturi) in toate stadiile.
19,60 lei Pret
Insecticid Inazuma Insecticid Inazuma
  • -10%
-10%

Insecticid Inazuma

<strong>Inazuma,</strong> insecticid cu activitate complexa, care are la baza ca si substanta activa Acetamiprid 100 g/kg + Lambda-cihalotrin 30 g/kg. Actioneaza prin contact si ingestie la nivelul sistemului nervos al insectelor, cu efect de soc. Potrivit pentru daunatorii din cultura de porumb, rapita si mustar.
450,00 lei Pret de baza 500,00 lei Pret
Insecticid Fostoc Insecticid Fostoc
  • -7%
-7%

Insecticid Fostoc

<strong>Fostoc,</strong> este un insecticid pentru cultura de grau, rapita, cartof, tomate, vinete, piersic, mar, vita de vie, ce are la baza substanta acitva Cipermetrin 250 g/l. Dupa tratarea plantelor, se recomanda respectarea timpului de pauza de 14 zile pana la recoltare.
138,57 lei Pret de baza 149,00 lei Pret