Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent
Filtrează după
Preț
lei lei
Substanta activa
În plus... Mai puțin
Cultura
În plus... Mai puțin
Daunatori vizati
În plus... Mai puțin
Actiune
Formulare
Producătorii
În plus... Mai puțin
Filtru

Insecticide

Insecticide

Insecticid biologic din ulei de neem Insecticid biologic din ulei de neem
 • -15%
-15%

Insecticid biologic din ulei de neem

Uleiul de neem este un insecticid natural care are efect de prevenire si combatere a daunatorilor intalniti in culturile agricole si horticole, cum ar fi: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omizi, molii, gargarite, paduchi, viespi (din diverse genuri si specii).
187,85 lei Pret de baza 221,00 lei Pret
Repelent impotriva ramelor Team Cast Repelent impotriva ramelor Team Cast
 • -15%
-15%

Repelent impotriva ramelor Team Cast

Team Cast este un repelent lichid cu actiune respingatoare asupra ramelor, ce poate fi folosit pe orice tip de cultura (peluze, terenuri de sport, parcuri si gradini, etc) unde exista o prezenta excesiva a ramelor care pot afecta gazonul.
1.217,20 lei Pret de baza 1.432,00 lei Pret
Insecticid Sherpa 100 EW Insecticid Sherpa 100 EW

  Insecticid Sherpa 100 EW

  Sherpa 100 EW este un insecticid  de contact si ingestie, ce are la baza substanta activa <span style="list-style-type:disc;">Cipermetrin 100 g/l, cu efect</span> asupra unui numar mare de insecte daunatoare din culturile de: porumb, porumb zaharat, sorg, mazare, floarea soarelui, grau, orz, ovaz, secara, grau dur, grau de toamna, grau de primavara, rapita, vita de vie, cartof, varza, conopida, broccoli, tomate, vinete si plante ornamentale.
  109,00 lei Pret
  Insecticid Trika Expert Insecticid Trika Expert
  • -15%
  -15%

  Insecticid Trika Expert

  <strong>Trika Expert</strong> (lambda-cihalotrin), insecticid foarte eficient, cu actiune de contact si ingestie, repelent asupra unui numar mare de daunatori. Se poate aplica la un numar mare de culturi de cereale si legume.
  38,93 lei Pret de baza 45,80 lei Pret
  Insecticid Teppeki Insecticid Teppeki
  • -15%
  -15%

  Insecticid Teppeki

  Teppeki este un insecticid sistemic pe baza de flonicamid 500 g/kg, ce se utilizeaza pentru eliminarea daunatorilor precum afide si paduchi in diverse culturi de legume, pomi fructiferi si plante ornamentale.
  161,50 lei Pret de baza 190,00 lei Pret
  Insecticid Affirm Insecticid Affirm
  • -15%
  -15%

  Insecticid Affirm

  <strong>Affirm </strong>(emamectin benzoat 9,5 g/kg), insecticid sistemic, de origine naturala, cu actiune de contact si ingestie, ce combate un numar mare de Lepidoptere la pomi si legume.
  149,60 lei Pret de baza 176,00 lei Pret
  Insecticid Affirm Opti Insecticid Affirm Opti
  • -15%
  -15%

  Insecticid Affirm Opti

  <strong>Affirm Opti, </strong>insecticid sistemic, foarte eficient, ce combate lepidopterele (molii, viermi, cotarul verde) la pomii fructiferi.
  164,90 lei Pret de baza 194,00 lei Pret
  Insecticid Mospilan 20 SG Insecticid Mospilan 20 SG
  • -15%
  -15%

  Insecticid Mospilan 20 SG

  <strong>Mospilan 20 SG</strong>, insecticid sistemic pe baza de Acetamiprid, cu efect rapid, ce combate o gama variata de insecte in stadiul de ou, larva si adult. Nu este afectat de temperatura, iar actiunea sa dureaza peste trei saptamani.
  28,98 lei Pret de baza 34,10 lei Pret
  Insecticid Force 1,5 G Insecticid Force 1,5 G
  • -15%
  -15%

  Insecticid Force 1,5 G

  F<strong>orce 1,5G, </strong>insecticid cu aplicare la sol, impotriva viermelui sarma, viermelui vestic al radacinilor de porumb, carabusului de mai. Prin actiunea unica de vaporizare, Force 1,5G patrunde in sol, distrugand daunatorii.
  5,10 lei Pret de baza 6,00 lei Pret
  Insecticid Corocid Super Insecticid Corocid Super
  • -15%
  -15%

  Insecticid Corocid Super

  <strong>Corocid super,</strong> insecticid sub forma de granule, pentru combaterea coropisnitelor, din culturile de legume, cu efect repelent asupra pasarilor si animalelor domestice.
  5,44 lei Pret de baza 6,40 lei Pret
  Insecticid bio NanoTac EC Insecticid bio NanoTac EC
  • -17%
  -17%

  Insecticid bio NanoTac EC

  NanoTac EC este un insecticid biologic utilizat pentru combaterea daunatorilor precum afide, trips, puricele melifer si parului, tuta absoluta, in culturile de legume, fructe si plante ornamentale.
  103,75 lei Pret de baza 125,00 lei Pret
  Insecticid Dimilin 25 WP Insecticid Dimilin 25 WP

   Insecticid Dimilin 25 WP

   Dimilin 25 WP este un insecicid cu actiune de contact, ce are la baza substanta activa diflubenzuron. Insecticidul se utilizeaza pentru combaterea a numerosi daunatori din culturile de varza, pomi fructiferi si silvicultura. Acesta controleaza daunatorii in stadiile de ou si larve, prevenind dezvoltarea adultilor prin intreruperea ciclului lor de viata.
   4,90 lei Pret
   Tratament pomi buton roz, alb, verde Tratament pomi buton roz, alb, verde

    Tratament pomi buton roz, alb, verde

    Tratament pomi fructiferi pentru primavara contine toate produsele necesare aplicarii tratamentului la pomi, in faza butonului floral roz, alb, verde. Acesta contine fungicid Cupridin 50 WP, fungicid Microthiol Special si insecticid Zebra.
    11,80 lei Pret
    Insecticid Inazuma Insecticid Inazuma
    • -15%
    -15%

    Insecticid Inazuma

    <strong>Inazuma,</strong> insecticid cu activitate complexa, care are la baza ca si substanta activa Acetamiprid 100 g/kg + Lambda-cihalotrin 30 g/kg. Actioneaza prin contact si ingestie la nivelul sistemului nervos al insectelor, cu efect de soc. Potrivit pentru daunatorii din cultura de porumb, rapita si mustar.
    399,50 lei Pret de baza 470,00 lei Pret
    Insecticid Lamdex extra Insecticid Lamdex extra
    • -15%
    -15%

    Insecticid Lamdex extra

    Lamdex extra este un insecticid cu spectru larg de combatere, pe baza de lambda-cihalotrin 25 g/kg, ce actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor din culturile de grau, orz, rapita, floarea-soarelui si porumb.
    96,90 lei Pret de baza 114,00 lei Pret
    Insecticid bio NoFly WP Insecticid bio NoFly WP
    • -15%
    -15%

    Insecticid bio NoFly WP

    NoFly WP este un insecticid biologic, care are ca si substanta activa blastospori vii si ciupercii parazite "Paecilomyces (Isaria) fumosoroseus" tulpina FE 9901, ce combate cu succes musculita alba de sera.
    64,94 lei Pret de baza 76,40 lei Pret
    Insecticid Trebon 30 EC Insecticid Trebon 30 EC

     Insecticid Trebon 30 EC

     Trebon 30 EC este un insecticid versatil, ce are la baza substanta activa etofenprox 300 g/l, utilizat in combaterea daunatorilor cheie din culturile horticole. Actioneaza prin contact si ingestie, avand remanenta indelungata, cu actiune de soc.
     320,00 lei Pret
     Insecticid Cyperguard Max Insecticid Cyperguard Max
     • -15%
     -15%

     Insecticid Cyperguard Max

     Cyperguard Max este un insecticid piretroid, ce are la baza substanta activa cipermetin 500 g /l, fiind utilizat in culturile de camp si culturile horticole pentru combaterea daunatorilor precum afide, gandacul balos, gandacul de Colorado
     5,95 lei Pret de baza 7,00 lei Pret
     Insecticid Talsior Insecticid Talsior

      Insecticid Talsior

      Talsior este un insecticid cu actiune de contact si ingestie avand la baza substanta activa 100 g/ L piriproxifen. Acesta se utilizeaza pentru combaterea musculita alba de sera si paduchele testos din San Jose la culturile de tomate si pomi fructiferi.
      279,00 lei Pret
      Insecticid Agita 10 WG Insecticid Agita 10 WG
      • -15%
      -15%

      Insecticid Agita 10 WG

      Agita 10 WG este un insecticid pe baza de tricosen si thiamethoxam, ce se utilizeaza pentru combaterea mustelor din diverse spatii interioare si exterioare.
      69,61 lei Pret de baza 81,90 lei Pret
      Insecticid Apis 200 SE Insecticid Apis 200 SE
      • -15%
      -15%

      Insecticid Apis 200 SE

      Apis 200 SE este un insecticid sistemic, pe baza de acetamiprid, ce se utilizeaza pentru combaterea gandacului de colorado si a gandacului lucios in culturile de cartof si rapita.
      249,90 lei Pret de baza 294,00 lei Pret
      Insecticid Ercole Insecticid Ercole

       Insecticid Ercole

       Ercole este un insecticid de sinteza, pe baza de lambda-cihalothrin, ce se utilizeaza pentru combaterea daunatorilor cu spectru larg de aplicare in culturi.
       420,00 lei Pret
       Insecticid Gazelle Insecticid Gazelle
       • -15%
       -15%

       Insecticid Gazelle

       Gazelle este un insecticid sistemic, cu actiune rapida, pe baza de acetamiprid, ce se utilizeaza pentru combaterea daunatorilor, cu spectru larg de aplicare in diverse culturi.
       469,20 lei Pret de baza 552,00 lei Pret
       Insecticid Lebron 0,5 G Insecticid Lebron 0,5 G

        Insecticid Lebron 0,5 G

        Lebron 0,5 G este un insecticid pe baza de teflutrin, ce se utilizeaza pentru combaterea daunatorilor cu spectru larg de aplicare in culturi.
        36,00 lei Pret
        Insecticid Furnicid Insecticid Furnicid

         Insecticid Furnicid

         Furnicid este un insecticid pe baza de deltamethrin, ce se utilizeaza pentru combaterea diferitelor insecte in spatii interioare.
         6,10 lei Pret
         Insecticid Aquasektum Insecticid Aquasektum

          Insecticid Aquasektum

          Aquasektum este un insecticid pe baza de permetrin si piperonil butoxid, ce se utilizeaza pentru combaterea tantarilor, furnicilor, puricilor, mustelor si paianjenilor.
          21,40 lei Pret
          Insecticid Soilguard 1,5 GR Insecticid Soilguard 1,5 GR

           Insecticid Soilguard 1,5 GR

           Soilguard 1,5 GR este un insecticid pe baza de teflutrin, ce se utilizeaza pentru combaterea viermelui sarma si a viermelui vestic in culturile de porumb.
           32,70 lei Pret