Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Pret
lei lei
Materie prima
Aplicare
Formulare
Analiza chimica
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Ingrasaminte complexe

Ingrasaminte complexe, gama ce a fost formulata pentru a sustine o crestere sanatoasa a plantelor. Avand o combinatie optima de nutrienti esentiali, acestea imbunatatesc fertilitatea solului si contribuie la obtinerea recoltelor bogate. Aplicarea ingrasamintelor minerale este o componenta existentiala a oricarei tehnologii de cultivare a culturilor agricole, furajere, oleaginoase, pomicole si legumicole, acestea furnizand celulelor vegetale toate „elementele de constructie” necesare. Alege din

Ingrasaminte complexe

Ingrasaminte complexe, gama ce a fost formulata pentru a sustine o crestere sanatoasa a plantelor. Avand o combinatie optima de nutrienti esentiali, acestea imbunatatesc fertilitatea solului si contribuie la obtinerea recoltelor bogate. Aplicarea ingrasamintelor minerale este o componenta existentiala a oricarei tehnologii de cultivare a culturilor agricole, furajere, oleaginoase, pomicole si legumicole, acestea furnizand celulelor vegetale toate „elementele de constructie” necesare. Alege din gama noastra de ingrasamintele complexe pentru a oferi plantelor tale toate substantele nutritive de care au nevoie pentru o dezvoltare optima si o rezistenta sporita la factorii de stres.
Ingrasamant Superfosfat cu microelemente Makosh Ingrasamant Superfosfat cu microelemente Makosh

  Ingrasamant Superfosfat cu microelemente Makosh

  Ingrasamantul Superfosfat cu continut ridicat de fosfor si microelemente, contribuie la o dezvoltare mai buna a sistemului radicular al culturilor agricole. Fertilizantul are efect pozitiv asupra infloririi si coacerii fructelor si creste rezistenta la seceta. Ingrasamant universal, poate fi folosit pentru semanat si tratarea solului inainte de insamantare si in timpul semanarii.
  1.234,00 lei Pret
  Ingrasamant complex 18+ (B, Zn) Makosh Ingrasamant complex 18+ (B, Zn) Makosh

   Ingrasamant complex 18+ (B, Zn) Makosh

   Ingrasamantul complex fosfor-potasiu este destinat pentru aplicatii principale si in timpul semanatului la culturile de rapita, orz, grau, sfecla de zahar, soia, mazare, porumb, floarea soarelui, cartofi, legume, hrisca, pomi si arbusti fructiferi.
   1.458,00 lei Pret
   Ingrasamant complex NPK Lubofos RS cu Bor Makosh Ingrasamant complex NPK Lubofos RS cu Bor Makosh

    Ingrasamant complex NPK Lubofos RS cu Bor Makosh

    Lubofos RS este un ingrasamant complex NPK granulat, ce se aplica inainte de insamantare. Aplicarea ingrasamantului imbunatateste eficienta fertilizarii cu azot, creste rezistenta plantelor la inghet si la alti factori de stres
    1.480,00 lei Pret
    Ingrasamant complex NPK cu Zinc Makosh Ingrasamant complex NPK cu Zinc Makosh

     Ingrasamant complex NPK cu Zinc Makosh

     Ingrasamantul complex NPK cu Zinc Makosh ofera plantelor elementele necesare inca din momentul rasaririi, creste rezistenta acestora la conditiile meteorologice nefavorabile si lipsa apei si asigura o coacere uniforma si rapida a culturii.
     1.548,00 lei Pret
     Ingrasamant complex NPK universal cu Bor Makosh Ingrasamant complex NPK universal cu Bor Makosh

      Ingrasamant complex NPK universal cu Bor Makosh

      Ingrasamantul complex NPK universal cu Bor Makosh poate fi folosit in timpul semanarii si tratarii solului inainte de insamantare, precum si in timpul semanarii tuturor culturilor. Aplicarea inrgasamantului previne deficientele de bor, care afecteaza direct cresterea indicatorilor cantitativi si calitativi a roadelor.
      1.537,00 lei Pret
      Ingrasamant complex NPK Agropolychim Makosh Ingrasamant complex NPK Agropolychim Makosh

       Ingrasamant complex NPK Agropolychim Makosh

       Ingrasamant complex NPK Agropolychim Makosh se utilizeaza ca starter, avand un raport NPK de 1:2:1, perfect pentru un start bun al culturilor. Fosforul este disponibil intr-o forma accesibila, care promoveaza cresterea activa a sistemului radicular si ofera un start optim pentru toate plantele
       3.338,00 lei Pret