Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent
Filtrează după
Preț
lei lei
Materie prima
Aplicare
Formulare
Ambalaj
În plus... Mai puțin
Analiza chimica
În plus... Mai puțin
Producătorii
În plus... Mai puțin
Filtru

Biostimulatori

Biostimulatorii furnizeaza elemente nutritive usor asimilabile de catre plante. Au continut bogat in fitohormoni (auxine, citochimine, gibereline), macroelemente, microelemente, vitamine, enzime, aminoacizi etc. Beneficiile unui biostimulator: stimuleaza germinarea semintelor, procesele fiziologice de crestere si dezvoltare, creste capacitatea de fotosinteza, regenerare si imunitate, induce timpurietate, rusticitate si rezistenta la factorii biotici (boli si daunatori) si abiotici extremi de

Biostimulatori

Biostimulatorii furnizeaza elemente nutritive usor asimilabile de catre plante. Au continut bogat in fitohormoni (auxine, citochimine, gibereline), macroelemente, microelemente, vitamine, enzime, aminoacizi etc. Beneficiile unui biostimulator: stimuleaza germinarea semintelor, procesele fiziologice de crestere si dezvoltare, creste capacitatea de fotosinteza, regenerare si imunitate, induce timpurietate, rusticitate si rezistenta la factorii biotici (boli si daunatori) si abiotici extremi de mediu (seceta pedologica, temperaturi extreme etc.), creste potentialul productiv al plantelor de cultura.
Biostimulator Albit Biostimulator Albit
 • -15%
-15%

Biostimulator Albit

Albit este un biostimulator foarte eficient, destinat utilizarii la un numar mare de culturi. Acesta imbunatateste germinarea semitnelor, dezvolta sistemul radicular al plantelor, stimuleaza cresterea si dezvoltarea, imbunatateste productia, creste rezistenta plantelor la stres, boli si daunatori.
6,97 lei Pret de baza 8,20 lei Pret
Biostimulator Cropmax Biostimulator Cropmax
 • -13%
-13%

Biostimulator Cropmax

<strong>Cropmax</strong>, ingrasamant foliar 100% natural, permis in agricultura ecologica, pentru crestere si inradacinare puternica la legume, fructe, cereale, gazon, plante ornamentale, flori. Cropmax asigura cresteri semnificative ale productiei, imbunatateste eficacitatea ingrasamintelor minerale si a pesticidelor folosite, creste rezistenta plantelor la seceta si stres, imbunatateste refacerea plantelor dupa distrugeri cauzate de grindina, inghet, seceta, produs compatibil cu pesticide si ingrasamintele solubile de tip NPK.
8,09 lei Pret de baza 9,30 lei Pret
Acaricid biologic Coccifu Acaricid biologic Coccifu

  Acaricid biologic Coccifu

  Coccifu este o substanta de origine naturala care imbunatateste rezistenta plantelor la stres termic si biotic (fungi, bacterii, insecte, buruieni). Acaricidul se poate utiliza la legume, fructe, plante si arbusti ornamentali, in orice stadiu de crestere.
  98,90 lei Pret
  Insecticid biologic din ulei de neem Insecticid biologic din ulei de neem
  • -15%
  -15%

  Insecticid biologic din ulei de neem

  Uleiul de neem este un insecticid natural care are efect de prevenire si combatere a daunatorilor intalniti in culturile agricole si horticole, cum ar fi: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omizi, molii, gargarite, paduchi, viespi (din diverse genuri si specii).
  187,85 lei Pret de baza 221,00 lei Pret
  Regulator de crestere Medax Top Regulator de crestere Medax Top
  • -15%
  -15%

  Regulator de crestere Medax Top

  Medax Top este un regulator de crestere, inovator si flexibil, care asigura protectia recoltelor de cereale grau, orz, secara si triticale. Are actiune sistemica si creste rezistenta plantelor la fenomenul de cadere.
  749,70 lei Pret de baza 882,00 lei Pret
  Regulator de crestere Moddus Evo Regulator de crestere Moddus Evo
  • -15%
  -15%

  Regulator de crestere Moddus Evo

  Moddus Evo este un regulator de crestere utilizat la culturile de cereale paioase, ce ajuta la prevenirea caderii plantutelor. Potrivit pentru: grau de toamna, grau de primavara, orz de toamna, orz de primavara, secara si titricale.
  282,20 lei Pret de baza 332,00 lei Pret
  Regulator de crestere Optimus 175 EC Regulator de crestere Optimus 175 EC

   Regulator de crestere Optimus 175 EC

   Optimus 175 EC este un regulator de crestere destinat utilizarii la culturile de cereale de toamna. Aplicarea produsului ajuta la o recoltare mai usoara a cerealelor si la prevenirea caderii plantelor.
   251,00 lei Pret
   Biostimulator Blackjak Biostimulator Blackjak
   • -15%
   -15%

   Biostimulator Blackjak

   Blackjak este un biostimulator pe baza de acizi humici, 100% natural, ce creste continutul de materie organica din sol, stimuleaza cresterea plantelor si reduce gradul de eroziune a solului, pe terenurile in panta.
   59,93 lei Pret de baza 70,50 lei Pret
   Solutie cuprica antiinghet Tip MIF Solutie cuprica antiinghet Tip MIF
   • -15%
   -15%

   Solutie cuprica antiinghet Tip MIF

   Solutia cuprica antiinghet tip Mif este un produs agrochimic cu caracter de fertilizant, utilizat in scopul intretinerii plantatiilor de pomicultura, viticultura si legumicultura, in perioadele cu variatii importante de temperatura (socuri termice).
   24,99 lei Pret de baza 29,40 lei Pret
   Regulator de crestere Argos Regulator de crestere Argos
   • -15%
   -15%

   Regulator de crestere Argos

   Argos este un regulator de crestere cu actiune de contact utilizat in depozitele de cartofi pentru a evita incoltirea tuberculilor in timpul pastrarii. Contine ulei de potocale si se prezinta sub forma lichida, incolora, cu miros citric.
   26,95 lei Pret de baza 31,70 lei Pret