Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Pret
lei lei
Materie prima
Aplicare
Formulare
Ambalaj
Analiza chimica
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Marca
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Biostimulatori

Biostimulatorii furnizeaza elemente nutritive usor asimilabile de catre plante. Au continut bogat in fitohormoni (auxine, citochimine, gibereline), macroelemente, microelemente, vitamine, enzime, aminoacizi etc. Beneficiile unui biostimulator: stimuleaza germinarea semintelor, procesele fiziologice de crestere si dezvoltare, creste capacitatea de fotosinteza, regenerare si imunitate, induce timpurietate, rusticitate si rezistenta la factorii biotici (boli si daunatori) si abiotici extremi de

Biostimulatori

Biostimulatorii furnizeaza elemente nutritive usor asimilabile de catre plante. Au continut bogat in fitohormoni (auxine, citochimine, gibereline), macroelemente, microelemente, vitamine, enzime, aminoacizi etc. Beneficiile unui biostimulator: stimuleaza germinarea semintelor, procesele fiziologice de crestere si dezvoltare, creste capacitatea de fotosinteza, regenerare si imunitate, induce timpurietate, rusticitate si rezistenta la factorii biotici (boli si daunatori) si abiotici extremi de mediu (seceta pedologica, temperaturi extreme etc.), creste potentialul productiv al plantelor de cultura.
Biostimulator Albit Biostimulator Albit
  • -22%
-22%

Biostimulator Albit

Albit este un biostimulator foarte eficient, destinat utilizarii la un numar mare de culturi. Acesta imbunatateste germinarea semitnelor, dezvolta sistemul radicular al plantelor, stimuleaza cresterea si dezvoltarea, imbunatateste productia, creste rezistenta plantelor la stres, boli si daunatori.
7,02 lei Pret de baza 9,00 lei Pret
Biostimulator Cropmax Biostimulator Cropmax
  • -13%
-13%

Biostimulator Cropmax

<strong>Cropmax</strong>, ingrasamant foliar 100% natural, permis in agricultura ecologica, pentru crestere si inradacinare puternica la legume, fructe, cereale, gazon, plante ornamentale, flori. Cropmax asigura cresteri semnificative ale productiei, imbunatateste eficacitatea ingrasamintelor minerale si a pesticidelor folosite, creste rezistenta plantelor la seceta si stres, imbunatateste refacerea plantelor dupa distrugeri cauzate de grindina, inghet, seceta, produs compatibil cu pesticide si ingrasamintele solubile de tip NPK.
6,96 lei Pret de baza 8,00 lei Pret
Acaricid biologic Coccifu Acaricid biologic Coccifu
  • -15%
-15%

Acaricid biologic Coccifu

Coccifu este o substanta de origine naturala care imbunatateste rezistenta plantelor la stres termic si biotic (fungi, bacterii, insecte, buruieni). Acaricidul se poate utiliza la legume, fructe, plante si arbusti ornamentali, in orice stadiu de crestere.
84,07 lei Pret de baza 98,90 lei Pret

Insecticid biologic din ulei de neem

Uleiul de neem este un insecticid natural care are efect de prevenire si combatere a daunatorilor intalniti in culturile agricole si horticole, cum ar fi: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omizi, molii, gargarite, paduchi, viespi (din diverse genuri si specii).
218,00 lei Pret
Regulator de crestere Medax Top Regulator de crestere Medax Top
  • -15%
-15%

Regulator de crestere Medax Top

Medax Top este un regulator de crestere, inovator si flexibil, care asigura protectia recoltelor de cereale grau, orz, secara si triticale. Are actiune sistemica si creste rezistenta plantelor la fenomenul de cadere.
825,35 lei Pret de baza 971,00 lei Pret
Regulator de crestere Moddus Evo Regulator de crestere Moddus Evo
  • -10%
-10%

Regulator de crestere Moddus Evo

Moddus Evo este un regulator de crestere utilizat la culturile de cereale paioase, ce ajuta la prevenirea caderii plantutelor. Potrivit pentru: grau de toamna, grau de primavara, orz de toamna, orz de primavara, secara si titricale.
282,60 lei Pret de baza 314,00 lei Pret

Regulator de crestere Optimus 175 EC

Optimus 175 EC este un regulator de crestere destinat utilizarii la culturile de cereale de toamna. Aplicarea produsului ajuta la o recoltare mai usoara a cerealelor si la prevenirea caderii plantelor.
251,00 lei Pret