Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent
Adjuvant Spraygard
search
  • Adjuvant Spraygard

Adjuvant Spraygard


SPR1L
 

Comenzi: 0259 373 474

 

Plata securizata cu cardul

 

29 lei cost fix de transport

 

Plata in rate 0% dobanda

98,60 lei
116,00 lei
Economiseste 15%
Livrare: 3-5 zile lucratoare
Ambalaj
Cantitate

Spraygard este un produs complex ce actioneaza ca safener, penetrant, dispersant, creeaza aderenta si rezistenta la spalare care are la baza substanta activa 40% polimerul di-1-p menthene si alcool etoxilat 18%.

  • Asigura protectie maxima impotriva spalarii solutiei de pe plante in cazul culturilor irigate sau a ploilor intervenite in scurt timp (cca 30 minute dupa uscarea solutiei pe planta;
  • Creste puterea de penetrare a substantelor active din produsele aplicate;
  • Imbunatateste dispersia si aderenta pe suprafata plantei a insecticidelor, fungicidelor si erbicidelor cu care se utilizeaza in amestec, marin eficacitatea tratamentelor si prelungind perioada de actiune a acestora;
  • Protejeaza impotriva degradarii si volatizarii substantelor active sub efectul razelor solare cand tratamentele se efectueaza la temperaturi ridicate;
  • Reduce riscul aparitiei fenomenelor de fitotoxicitate la aplicarea tratamentelor cu unele erbicide sau cu amestec de mai multe produse;
  • Mareste intervalul dintre tratamente reducand numarul total de aplicari pe sezon.


Adjuvant in amestec cu produse de protectia plantelor

SPRAYGARD poate fi utilizat in toate culturile agricole in amestec cu fungicidele, insecticidele si erbicidele omologate la cultura respectiva.
Cereale paioase - se recomanda in doza de 0,1-0,2 l/ha (max 0,1%). In amestec cu fungicide si/sau insecticide imbunatateste performantele tratamentului iar in cazul utilizarii in amestec cu erbicide, reduce viteza de absorbtie initiala, confera mai multa siguranta in aplicare si o mai buna eficacitate asupra buruienilor.
Cartof - se recomanda utilizarea in amestec cu fungicide care combat mana, indeosebi la culturile irigate si/sau in perioadele ploioase. Doza de utilizare 0,1-0,2 l/ha in 200 l apa (max. 0,1%).
Sfecla de zahar - inlocuieste uleiurile si surfactantii utilizati ca aditivi la erbicidele cu rata scazuta iar la 30 min de la aplicare protejeaza planta impotriva spalarii solutiei in caz de vreme ploioasa. Concentratia recomandata: max 0,1%.
Legume - confera, la fel de bine ca si in cazul celorlalte culturi, protectia impotriva spalarii, imbunatateste performantele fungicidelor si/sau insecticidelor cu care este utilizat in amestec, este un aditiv excelent pentru aderenta la speciile crucifere si ceapa. Doza recomandata: 0,1-0,2 l/ha.
Rapita - poate fi utilizat in amestec cu tratamentele fitosanitare pentru imbunatatirea performantelor produselor si asigura prevenirea spalarii solutiei in caz de vreme ploioasa. De asemenea, la cultura de rapita, Spraygard poate fi polosit si singur, cu 7 zile inainte de recoltare pentru a preveni scuturarea si desfacerea silicvelor, in concentratie de 1,2% (2,4 l in 200 l apa).
Vita-de-vie si pomi fructiferi - poate fi utilizat in concentratie de 0,1% in amestec cu fungicidele si insecticidele utilizate, sporind performantele produselor, prelungeste perioada de protectie a culturilor si implicit reduce numarul de tratamente necesare. de asemenea, protejeaza impotriva spalarii solutiei in foarte scurt timp de la momentul aplicarii (in 30 min).

Atentie! A nu se utiliza in amestec cu erbicidele in cultura de mazare!

Tratament antitranspirant
Cereale paioase - SPRAYGARD se poate utiliza singur, ca tratament pentru cereale, inainte de recoltare, pentru reducerea riscului de incoltire a boabelor in spic, mentinerea indicelui Hargberg la valori normale si imbunatatirea calitatii recoltei. Se va aplica doza de 0,4 l/ha in 200 - 250 litri de apa/ha. cand umiditatea boabelor in spic este in jur de 30%.
Transplantari gazon, plante ornamentale, arbusti, pomi, legume - SPRAYGARD se poate folosi inainte de transplantare la legume, pomi, arbusti, plante ornamentale, pentru reducerea pierderilor de apa din plante imediat dupa procesul de transplantare. Se prepara o solutiei de concentratie de 2% ce se pulverizeaza pe plante sau se scufunda plantele in aceasta solutie, daca sunt mici.

Atentie! Nu se va aplica solutia pe radacinile plantelor.
In cazul gazonului cultivat si care urmeaza a fi preluat in vederea transplantarii se va aplica 2% Spraygard intr-o cantitate de 450 l solutie/ha (9 l Spraygard/ha in 450 l apa)inainte cu 24 de ore de ridicarea benzilor de gazon in vederea transplantarii. Aplicarea se mai poate face si imediat dupa amplasarea gazonului la locul definitiv.

SPRAYGARD poate fi utilizatin tank-mix cu erbicide, insecticide si fungicide omologate dar si cu oligoelemente cum ar fi sarurile de bor, oligoelemente chelate, cupru, fier, magneziu, micronutrienti, sulf si alte oligoelemente respectand recomandarile de utilizare a acestora. Pentru mai multa siguranta se va face in prealabil un test.
Substanta activa
Alcool etoxilat
Polimer di–1–p menthene
Cultura
Cartof
Pomicultura
Rapita
Sfecla de zahar
Vita de vie

Fara recenzii momentan

Lasa-ne o recenzie!

Adjuvant Spraygard

Lasa-ne o recenzie!

Cumparate frecvent impreuna