Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Perioada de cultura
Utilizare
Varietate
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Tolerante
Rezistente
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Tip produs
Mediu de crestere
Timpurietate
Forma fruct
Inaltime
Lungime
Culoare
Greutate fruct
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Randuri boabe
Lungime stiulete
Culoare miez
Filtre

Lista de produse dupa marca Hektar

Pentru o mai buna reflectare a ceea ce reprezentam azi si pentru a simboliza viitorul nostru dinamic trebuie sa tinem pasul cu schimbarea. Brandul HEKTAR cu toate elementele vizuale pe care le aduce, sustine obiectivele noastre strategice ambitioase si planurile de dezvoltare pe acest segment de piata.

Astfel, dupa peste 15 ani de cercetare si ameliorare pentru crearea de varietati adaptate pietei din Romania, AGROSEL the seed professional schimba numele gamei de produse profesionale, hibrizi, in HEKTAR the essence of the future.

Seminte varza Beverly Hills F1 Seminte varza Beverly Hills F1
 • Winter Sale

Seminte varza Beverly Hills F1

<strong>Beverly Hills F1, </strong>hibrid semitimpuriu de varza alba, de la Agrosel, pentru ciclul de vara-toamna. Capatanile sunt sferice, cantarind in medie 2.5-3 kg.
90,50 lei Pret
Seminte vinete Minerva F1 (AS6 227 F1) Seminte vinete Minerva F1 (AS6 227 F1)
 • Winter Sale

Seminte vinete Minerva F1 (AS6 227 F1)

<strong>Minerva F1, </strong>hibrid timpuriu de vinete, pentru solar, sera si camp, de la Hektar, cu o perioada de vegetatie de 65 zile. Produce vinete cu forma oval alungita.
10,40 lei Pret
Seminte ardei gogosar Scorilo F1 Seminte ardei gogosar Scorilo F1
 • Nou

Seminte ardei gogosar Scorilo F1

Scorilo F1 este un hibrid de ardei gogosar semitimpuriu, cu crestere nedeterminata de la Hektar, fiind recomandat pentru culturile in spatii protejate si camp deschis. Se remarca prin capacitatea sa de fructificare, producand fructe mari avand o greutate de 170-190 grame.
36,60 lei Pret
Seminte ardei capia Karpathos F1 Seminte ardei capia Karpathos F1
 • Nou

Seminte ardei capia Karpathos F1

Karpathos F1 este un hibrid timpuriu de ardei capia lung, cu o crestere nedeterminata, de la Hektar, recomandat pentru culturile in spatii protejate si camp deschis. Hibridul produce fructe avand o greutate de 170-200 grame si prezinta toleranta ridicata fata de factori biotici si abiotici.
19,80 lei Pret
Seminte castraveti Prut F1 Seminte castraveti Prut F1
 • Nou

Seminte castraveti Prut F1

Prut F1 este un hibrid timpuriu de castravete partenocarpic cu tepi, de la Hektar recomandat pentru culturile in spatii protejate. Prezinta o capacitate mare de regenerare si este recomandat pentru consum in stare proaspata si procesare.<br />
16,40 lei Pret
Seminte ardei gras Turda F1 Seminte ardei gras Turda F1
 • Nou

Seminte ardei gras Turda F1

Turda F1 este un hibrid timpuriu de ardei gras de tip blocky, cu crestere nedeterminata, de la Hektar, recomandat pentru cultivare in spatii protejate neincalzite si in camp deschis. Este un hibrid productiv, fiind rezistent la diferite conditii de mediu.<br />
21,80 lei Pret
Seminte ardei capia Carpatin F1 Seminte ardei capia Carpatin F1
 • Nou

Seminte ardei capia Carpatin F1

Carpatin F1 este un hibrid timpuriu de ardei tip capia, lung, cu o crestere nedeterminata, de la Hektar recomandat cultivarii in spatii protejate si camp deschis. Prezinta o capacitate ridicata de fructificare, fiind tolerat la conditiile extreme de temperatura.
17,40 lei Pret
Seminte ardei gras Romulus F1 Seminte ardei gras Romulus F1
 • Nou

Seminte ardei gras Romulus F1

Romulus F1 este un hibrid timpuriu de ardei gras tip blocky, cu crestere nedeterminata, de la Hektar recomandat pentru cultivare in spatii protejate neincalzite si in camp deschis. Produce fructe mari, avand o greutate de 150-170 grame si cu un gust deosebit.<br />
31,60 lei Pret
Seminte castraveti Dorna F1 Seminte castraveti Dorna F1
 • Nou

Seminte castraveti Dorna F1

Dorna F1 este un hibrid timpuriu de castravete tip cornichon, partenocarpic, de la Hektar, recomandat pentru cultivarea in spatii protejate si camp deschis, sezonul de primavara, vara-toamna. Fructele nu prezinta gust amar si pot fi consumate atat in stare proaspata cat si pentru procesare.
16,40 lei Pret
Seminte ardei iute Severus F1 Seminte ardei iute Severus F1
 • Nou

Seminte ardei iute Severus F1

Severus F1 este un hibrid timpuriu de ardei iute, de tip Charlestone, de la Hektar, recomandat pentru cultivarea in spatii protejate si camp deschis. Fructele sunt de o calitate superioara si prezinta un potential de produtie ridicat.
18,50 lei Pret
Seminte ardei gogosar Traian F1 Seminte ardei gogosar Traian F1
 • Winter Sale

Seminte ardei gogosar Traian F1

<strong>Traian F1,</strong> hibrid de ardei gogosar, cu crestere nedeterminata, de la Hektar, potrivit pentru solar, sera si camp. Prezinta productie ridicata, fructele cantarind in medie 150-190 grame.
27,60 lei Pret

Seminte porumb Accentuate F1

Accentuate F1 este un hibrid de porumb extra-dulce, de la Hektar, cu o perioada de vegetatie de 78-80 zile. Plantele sunt viguroase, ajungand la inaltimea de 180 cm.<br />
63,00 lei Pret
Seminte pepene verde Fechete F1 Seminte pepene verde Fechete F1
 • Nou

Seminte pepene verde Fechete F1

Fechete F1 este un hibrid timuriu de pepene verde tip Sugar Baby, de la Hektar, recomandat pentru cultivarea in camp deschis si tunele. Este hibridul de la care poti anticipa productii insemnate dar si timpurii. Fructele sunt foarte dulci si poate fi depozitat pe termen mai lung.
25,10 lei Pret