Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca Bejo Zaden

Bejo Zaden este o companie devotata cultivarii, producerii si comercializarii semintelor pentru culturi de camp. Bejo a fost creata in 1978 prin fuziunea a doua afaceri de familie, Beemsterboer (fondata in 1912) si Jacob Jong (fondata in 1899). In ultimii 20 de ani Bejo Zaden si-a castigat o solida reputatie internationala in domeniul productiei de varietati vegetale hibride. Putem spune ca Bejo insasi este un hibrid de succes, unde calitatile de baza ale organizatiilor fondatoare s-au combinat in mod fericit pentru a crea o companie puternica.

Bejo este o companie puternica gratie catorva calitati unice, In primul rand Bejo este o companie de specialisti. Munca oamenilor este orientata spre cunoasterea detaliata a unui numar clar definit de culturi si folosim specialisti care au experienta in aceste culturi. Aceasta are ca rezultat producerea de varietati hibride cu caracteristici excelente. O alta sursa a puterii Bejo o reprezinta crearea unui mediu de lucru armonios. Angajatii Bejo se cunosc bine, iar liniile de comunicare sunt clare si directe, ceea ce asigura performante excelente angajatilor sai.

Succesul companiei Bejo depinde de clientii ei. De aceea Bejo asculta cu atentie dorintele cultivatorilor si consumatorilor si raspunde rapid, oferind varietatile solicitate si un serviciu de inalta calitate. In acest sens, Bejo acorda mare atentie cercetarii, productiei si puritatii semintelor, precum si logisticii, mentinand un strans  contact personal cu clientii. Bejo este convinsa ca succesul de azi nu este o garantie pentru viitor, ci trebuie contruit zi de zi. Angajatii Bejo sunt constienti de aceasta si fac tot ce le sta in puteri, pentru a da viata sloganului Bejo: "Bejo - un nume care inseamna calitate". Oamenii firmei muncesc cu entuziasm, devotament si dragoste pentru profesia lor, pentru a produce varietati vegetale tot mai bune. Bejo este sigura ca, clientii lor vor recunoaste acest lucru in produsele companiei.

133 produse

Se afiseaza 1-14 din 133 produs(e)
Seminte castraveti Ansor F1 Seminte castraveti Ansor F1
  • -7%
-7%

Seminte castraveti Ansor F1

Ansor F1 este un hibrid de castravete partenocarpic de tip multifruct, de la Bejo Zaden. Hibridul este potrivit pentru cultivarea in spatii protejate, vara sau toamna, avand o maturitate de 74 zile de la plantare.
206,46 lei Pret de baza 222,00 lei Pret