Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca Bayer Crop Science

Divizia Crop Science a companiei Bayer face parte dintre liderii mondiali in domeniul inputurilor agricole. Aceasta ajuta agricultura globala sa devina mai productiva, contribuind astfel la asigurarea necesarului de alimente de calitate.

Pentru a putea raspunde provocarilor majore ale agriculturii moderne avem nevoie de solutii inovative. Dezvoltarea plantelor cu toleranta ridicata la stres, ca raspuns la volatilitatea crescuta a conditiilor climatice, va fi la fel de importanta ca dezvoltarea solutiilor inovative de control al bolilor, daunatorilor si buruienilor. In calitate de lider de inovatie in industrie, obiectivul nostru este de a dezvolta solutii de varf atat in domeniul semintelor cat si in protectia chimica si biologica a culturilor. Pentru aceasta noi sprijinim un climat de colaborare interdisciplinara si de cooperare cu partenerii externi, recunoscand importanta valorilor culturale locale, pe care ne straduim sa le combinam cu expertiza noastra globala.

Activitatea Diviziei Bayer Crop Science in Romania cuprinde dezvoltarea si comercializarea produselor inovatoare de inalta performanta pentru culturile agricole: fungicide, erbicide, insecticide, produse pentru tratamentul semintelor, seminte de hibrizi DEKALB pentru porumb si rapita. De asemenea prin departamentul Environmental Science, Bayer ofera solutii profesionale pentru sectorul de igiena si sanatate publica.

40 produse

Se afiseaza 1-14 din 40 produs(e)
Dezinfectant de sol Velum Prime 400 SC Dezinfectant de sol Velum Prime 400 SC
  • -10%
-10%

Dezinfectant de sol Velum Prime 400 SC

<strong>Velum Prime 400 SC </strong>(fluopiram 400 g/l), nematocid eficient de la Bayer, cu efect in 30 minute asupra nematozilor din sol. Combate si fainarea la tomate, ardei, vinete, castraveti, dovlecei, pepeni galbeni, pepeni verzi.
2.008,80 lei Pret de baza 2.232,00 lei Pret
Erbicid Challenge 600 SC Erbicid Challenge 600 SC
  • -20%
-20%

Erbicid Challenge 600 SC

<strong>Challenge 600 SC, </strong>erbicid de contact, pe baza de aclonifen 600 g/l, ce se aplica in numeroase culturi pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate.
20,00 lei Pret de baza 25,00 lei Pret