Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Utilizare
Daunatori vizati
Latime
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Lungime
Culoare
Material
Grad umbrire
Densitate
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Filtre

Lista de produse dupa marca Arrigoni

Grupul ARRIGONI este prezent in sectorul textilelor tehnice inca din 1936. In 1959 a inceput productia de plase din polietilena, acumuland pana acum peste 50 de ani de experienta in domeniul textilelor tehnice. Grupul este solid d.p.d.v. fi nanciar, avand utilaje de extrudare, tesere si conversie de ultima tehnologie.

Echipa ARRIGONI este talentata, experta, competenta si energica, fiind caracterizata de o pasiune pentru productie si inovatie. Toate operatiunile lor sunt dedicate calitatii si fi abilitatii produselor. Produsele sunt strict controlate si sunt rezultatul unei: selectii atente a materiilor prime - se folosesc numai granule virgine de la producatori europeni de renume; metode de fabricatie de inalta tehnologie; echipe de productie cu experienta si calificare.

In acest moment, ARRIGONI este liderul european in productia de textile tehnice pentru agricultura. Gama diversificata de plase si materiale produse include de asemenea, si accesorii si alte articole, care sunt produse pentru companii importante, si care se bazeaza pe teste de calitate si rezistenta facute atat in laborator cat si in camp.

Textilele create de ARRIGONI sunt inovatoare datorita controlului eficient asupra climatului, mai sanatoase si mai sigure pentru productia legumelor si fructelor. Laboratorul Arrigoni pentru analize si calitate controleaza productia plaselor de protectie in toate etapele de dezvoltare. Laboratorul este dotat printre altele cu o camera climatica (pentru a verifi ca performanta plaselor la temperaturi extreme [-10 ÷ 70 ° C] ), cu o masina Q.U.V. pentru efectuarea testelor de imbatranire a plaselor si dispozitive pentru masurarea permeabilitatii aerului.

Agrotextil mulcire 3209NE Agritela Garden, 90 g/mp, 15x15 cm Agrotextil mulcire 3209NE Agritela Garden, 90 g/mp, 15x15 cm
  • -12%
-12%

Agrotextil mulcire 3209NE Agritela Garden, 90 g/mp, 15x15 cm

<strong>3209NE Agritela Garden 90 g/mp,</strong> agrotextil negru utilizat pentru mulcirea solului la legume, capsuni, zmeur, afini, livezi, plante ornamentale si pepiniere. Prezinta rezistenta UV, avand o perioada de utilizare de pana la 6 ani.
218,24 lei Pret de baza 248,00 lei Pret