Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca Adama

Agricultura este complexa si plina de provocari. Tocmai de aceea, Adama lucreaza impreuna cu fermierii, agronomistii, distribuitorii si comunitatile agricole pentru a gasi cai de a o simplifica. Conventionalul este folosit pana acolo unde aduce solutii simple, practice si inovative in protectia plantelor si nu numai.

Agricultura nu se desfasoara doar in camp. Ii sprijinim pe fermieri sa realizeze ce si-au propus in afacerea lor – de la semanat pana la valorificarea recoltei, de la munca depusa in camp pana la parteneriate, pentru un statut ridicat in societate.

Vrem sa construim relatii stranse si active cu fermierii, bazate pe sinceritate si deschidere. Utilizam tehnologia pentru a construi si a gestiona o retea puternica care aduce oamenii impreuna si care sa influenteze activitatea agricola in toata lumea.

18 produse

Se afiseaza 1-12 din 18 produs(e)

Erbicid Goltix 700 SC

<strong>Goltix 700 SC,</strong> este un erbicid sistemic selectiv pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de sfecla, poate fi aplicat in preemergenta si postemergenta si care actioneaza prin inhibarea fotosintezei.
1.157,00 lei Pret
Erbicid Activus 400 SC Erbicid Activus 400 SC
  • -15%
-15%

Erbicid Activus 400 SC

<strong>Activus 400 SC,</strong> este un erbicid selectiv recomandat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale la culturile de cereale de toamna si porumb, care are la baza ca substanta activa pendimetalin 400 g/l.
367,20 lei Pret de baza 432,00 lei Pret
Insecticid Lamdex extra Insecticid Lamdex extra
  • -15%
-15%

Insecticid Lamdex extra

Lamdex extra este un insecticid cu spectru larg de combatere, pe baza de lambda-cihalotrin 25 g/kg, ce actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor din culturile de grau, orz, rapita, floarea-soarelui si porumb.
95,20 lei Pret de baza 112,00 lei Pret
Tratament samanta fungicid Orius 2 WS Tratament samanta fungicid Orius 2 WS
  • -23%
-23%

Tratament samanta fungicid Orius 2 WS

<strong>Orius 2 WS</strong>, fungicid sistemic pentru tratamentul semintelor de cereale pe baza de tebuconazol, ce ofera protectie contra bolilor transmise prin samanta. Se utilizeaza in culturile de grau, orz, secara, ovaz si triticale.
74,54 lei Pret de baza 96,80 lei Pret
Fungicid Folpan 80 WDG Fungicid Folpan 80 WDG
  • -15%
-15%

Fungicid Folpan 80 WDG

<strong>Folpan 80 WDG, </strong>fungicid de contact, ce se aplica la legume, vita de vie, livezi pentru a combate mana, caderea plantutelor, rizoctonioza, rapanul, patarea rosie si ciuruirea frunzelor.
14,96 lei Pret de baza 17,60 lei Pret