Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca SAB

SAB face parte din System Group, un grup de companii fondat in 1979, fiind unul dintre principalii furnizori europeni ale sistemelor de conducte PE si PP. Compania s-a infiintat in Sirolo (AN) in 2003 si s-a mutat la Sant’Angelo in Vado in 2007, specializandu-se in turnarea si extrudarea materialelor plastice pentru productia de fitinguri de compresie si electrofuziune, canale de drenaj si produse pentru irigarea prin picurare. SAB are o baza structurala consolidata de productie si o retea extinsa de vanzari in Italia si in intreaga lume. In 2007 la Sant’Angelo in Vado (Italia), o noua fabrica s-a infiintat, fiind rezultatul unei investitii importante, unde cea mai buna tehnologie de productie si logistica au fuzionat pentru a oferi produse cu un raport foarte bun calitate / pret si un nivel de servicii in continua imbunatatire.

Compania are un nivel foarte ridicat de control al calitatii, controland intregul lant de productie, de la analiza atenta a materiilor prime pana la procesele de productie de ultima generatie, Made in Italy.

SAB ofera o gama larga de produse destinate irigatiilor, industriei apelor si a gazelor. Sistemele patentate ofera o lunga durata de viata fitingurilor si intregului sistem diminuand producerea unor defectiuni. Parametrii de sudare sunt inscriptionati pe fiecare produs, si intregul ciclu de productie este automatizat si strict controlat. Printre principalele avantajele ale produselor de irigare SAB sunt insertia usoara a tevilor datorita sistemelor inovatoare brevetate, rezistenta si functionalitatea sporita, cresterea debitului de apa si asamblarea usoara.

Tehnologia, inovatia si preocuparea permanenta a companiei pentru a oferi accesul la produse performante de irigare si raport calitate pret foarte bun sprijina efortul si dezvoltarea agricultorilor si horticultorilor.

164 produse

Se afiseaza 1-12 din 164 produs(e)