Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Utilizare
Presiune de lucru
Material
Debit
Aspersie
Tip filet
Raza maxima
Debit minim
Debit maxim
Demontabil
Presiune compensata
Debit reglabil
Grosime perete
Filtre

Lista de produse dupa marca SAB

SAB face parte din System Group, un grup de companii fondat in 1979, fiind unul dintre principalii furnizori europeni ale sistemelor de conducte PE si PP. Compania s-a infiintat in Sirolo (AN) in 2003 si s-a mutat la Sant’Angelo in Vado in 2007, specializandu-se in turnarea si extrudarea materialelor plastice pentru productia de fitinguri de compresie si electrofuziune, canale de drenaj si produse pentru irigarea prin picurare. SAB are o baza structurala consolidata de productie si o retea extinsa de vanzari in Italia si in intreaga lume. In 2007 la Sant’Angelo in Vado (Italia), o noua fabrica s-a infiintat, fiind rezultatul unei investitii importante, unde cea mai buna tehnologie de productie si logistica au fuzionat pentru a oferi produse cu un raport foarte bun calitate / pret si un nivel de servicii in continua imbunatatire.

Compania are un nivel foarte ridicat de control al calitatii, controland intregul lant de productie, de la analiza atenta a materiilor prime pana la procesele de productie de ultima generatie, Made in Italy.

SAB ofera o gama larga de produse destinate irigatiilor, industriei apelor si a gazelor. Sistemele patentate ofera o lunga durata de viata fitingurilor si intregului sistem diminuand producerea unor defectiuni. Parametrii de sudare sunt inscriptionati pe fiecare produs, si intregul ciclu de productie este automatizat si strict controlat. Printre principalele avantajele ale produselor de irigare SAB sunt insertia usoara a tevilor datorita sistemelor inovatoare brevetate, rezistenta si functionalitatea sporita, cresterea debitului de apa si asamblarea usoara.

Tehnologia, inovatia si preocuparea permanenta a companiei pentru a oferi accesul la produse performante de irigare si raport calitate pret foarte bun sprijina efortul si dezvoltarea agricultorilor si horticultorilor.

Banda picurare Mago Ø16, 6 mil Banda picurare Mago Ø16, 6 mil
  • -10%
-10%

Banda picurare Mago Ø16, 6 mil

<strong>Banda de picurare Mago</strong> cu diametrul de 16 mm, 6 mil este rezistenta, fiind ideala pentru irigarea culturilor prin sistem de irigare prin picurare, in solar, gradina sau camp.
317,70 lei Pret de baza 353,00 lei Pret