Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Granulatie
Continut
pH
Aditivi umectare
Continut ingrasamant
Filtre

Lista de produse dupa marca Agaris

Compania belgiana Agaris si-a inceput activitatea in anul 1984 si a ajuns un furnizor european de top al mediilor de crestere, amelioratorilor de sol si materialelor de protectie. Munca privind inovatia, calitatea si suportul tehnic oferit, permite companiei sa aduca o contributie importanta in cultivarea durabila si rentabila pentru cultivator, sanatoasa pentru consumator si buna pentru mediu. Agaris ofera produse personalizate pentru cultivatorii profesionisti, gradinari pasionati dar si destinate spatilor verzi si urbane.

De-a lungul anilor, Agaris a acumulat o expertiza enorma in productia si compozitia mediilor de cultura. Zi de zi se lucreaza la perfectionarea produselor, combinand feedback-ul clientilor cu cele mai recente cunostinte in domeniu si colaborand cu diverse centre de cercetare si universitati. Agaris a fost distins cu certifi catul RPP pentru controlul lantului de productie, datorita faptului ca toata turba este extrasa din turbarii care au fost certificate de catre Fundatia Independenta de Producere a Turbei (RPP). Acest lucru asigura ca aceasta materie prima pretioasa este recoltata intr-un mod responsabil si durabil.

Agaris are o pozitie de lider pe pietele profesionale dar si de hobby, fiind partenerul celor mai mari retaileri europeni. Agaris este furnizorul european de referinta pentru substraturile profesionale. Formula de producere a substraturilor este imbunatatita si optimizata caracteristicilor fi ziologice ale solurilor, adaugand perlit si argila. Printr-o abordare ciclica se dezvolta in permanenta substraturile, se stimuleaza procesul de inradacinare, astfel se ofera mai multa putere de crestere, mai mult aer si o buna drenare a apei. Produce substraturi cu caracteristici chimice si biologice ideale pentru semanare, inradacinare, imbutasire si pentru toate culturile la ghiveci.

Compania dispune de 14 unitati de productie in 6 tari din Europa, fiind lider pe piata in Belgia, Franta si Polonia. Aceasta dezvolta si comercializeaza medii de crestere, care sunt exportate in peste 60 tari din intreaga lume.

Agaris are o pozitie de lider pe pietele hobby-urilor si este partenerul celor mai mari retaileri europeni. Acesta este furnizorul european de referinta pentru substraturile profesionale. Formula de producere a substraturilor este imbunatatita si optimizata caracteristicilor fiziologice ale solurilor, adaugand perlit si argila. Printr-o abordare ciclica se dezvolta in permanenta substraturile, se stimuleaza procesul de inradacinare, astfel se ofera mai multa putere de crestere, mai mult aer si o buna drenare a apei. Agaris produce substraturi cu caracteristici chimice si biologice ideale pentru semanare, inradacinare, imbutasire si pentru toate culturile la ghiveci.

Turba pentru semanat Agaris, blonda 0-4 mm, palet Turba pentru semanat Agaris, blonda 0-4 mm, palet

    Turba pentru semanat Agaris, blonda 0-4 mm, palet

    Turba blonda Agaris 0-4 mm este un substrat special conceput pentru semanatul rasadurilor in alveole. Prin utilizarea acesteia se asigura un mediu propice pentru germinarea si dezvoltarea sanatoasa a rasadurilor, contribuind astfel la obtinerea unei productii de calitate.
    1.774,00 lei Pret