Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca Clause Vegetable Seeds

Compania HM.CLAUSE a creat si implementat o gama larga de seminte de legume pentru piata romaneasca. Produsele Clause sunt rezultatul cercetarii din teren a resurselor genetice existente si a bunei cunoasteri a conditiilor agricole locale.

Combinatia fericita de tehnologie moderna si experienta extinsa permite companiei HM.CLAUSE sa-si adapteze programele de cercetare la conditiile de mediu schimbatoare si la cerintele consumatorilor. Introducerea tehnologiei moderne si productia semintelor, completata de cele mai inalte standarde de calitate garanteaza posibile conditii bune pentru startul productiei de legume.

HM.CLAUSE aduce cultivatorilor romani varietati si hibrizi de tomate, ardei, morcovi, pepeni, varza si altele. In paginile urmatoare o sa gasiti gama noastra, incluzand produsele cele mai populare din piata dumneavoastra.

71 produse

Se afiseaza 1-14 din 71 produs(e)

Seminte ardei gras Salomon F1

<strong>Salomon F1, </strong>hibrid timpuriu de ardei gras blocky, de la Clause Vegetable Seeds, pentru solar si camp. Fructele sunt rezistente la transport si depozitare, avand un aspect comercial foarte bun.
124,00 lei Pret