Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca Sumi Agro

Summit Agro Romania a luat fiinta in anul 1997 si apartine grupului de firme cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la randul sau apartine SUMITOMO CORPORATION din Japonia. Summit Agro Romania are ca obiect principal de activitate comertul cu produse pentru protectia plantelor, fertilizanti, biostimulatori si produse pentru combatere biologica si reprezinta in Romania un numar de peste 40 producatori de produse agrochimice.

In 2018 a fost lansata in Romania gama SEIPRO („sei” in japoneza inseamna crestere si „pro” – pentru profesionistii din agricultura, dar si cei care sunt „pro” unei agriculturi sustenabile), ce cuprinde produse pentru combaterea biologica a bolilor si daunatorilor, biostimulatori, dar si fertilizanti si produse speciale care au certificate BIO la nivel European. Strategia de dezvoltare a acestor produse este axata pe utilizarea lor intr-un program integrat de combatere, inclusiv pentru agricultura conventionala, nu numai utilizarea acestora in agricultura organica. Astfel, Summit Agro Romania isi sustine obiectivul de a ajuta in obtinerea unor recolte cat mai sanatoase si mai sigure pentru consumator si mediul inconjurator. Varietatea de produse macro si microambalate satisface nevoile fermierilor cu exploatatii agricole mari cat si a celor care produc pe suprafete mici, pentru consum propriu sau pentru piata de fructe si legume proaspete

Prin numarul si diversitatea produselor din portofoliu, Summit Agro Romania ofera fermierilor programe complete de protectie si nutritie a plantelor, incepand de la semanat pana la recoltare, consultanta dedicata in ceea ce priveste comercializarea si utilizarea produselor pentru protectia plantelor, dar si consultanta in asigurarea potentialelor riscuri asociate sferei domeniului agricol si valorificarea instrumentelor de asigurare a fermelor si culturilor in gestionarea optima a riscurilor. La baza actiunilor companiei sta seriozitatea, transparenta si respectul fata de parteneri, certificarea SR EN ISO 9001:2008 fiind o garantie in plus a calitatii managementului, produselor si serviciilor oferite de companie.

8 produse

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)
Acaricid Kanemite SC Acaricid Kanemite SC
  • -7%
-7%

Acaricid Kanemite SC

<strong>Knemite SC,</strong> este un acaricid de contact, care are la baza ca si substanta activa Acequinocil 164 g/L, destinat combaterii paianjenului rosu comun, paianjenului rosu din pomicultura, la legume si plante ornamentale.
324,57 lei Pret de baza 349,00 lei Pret
Adjuvant Toil Adjuvant Toil
  • -15%
-15%

Adjuvant Toil

<strong>Toil,</strong> este un adjuvant pe baza de ulei vegetal, ca si formulare este sub forma de emulsie de foarte buna calitate, ce permite un amestec complet si omogen cu solutia de stopit.
40,71 lei Pret de baza 47,90 lei Pret

Erbicid Lancelot Super

<strong>Lancelot Super,</strong> este un erbicid postemergent sistemic, selectiv pentru cereale si porumb, care actioneaza asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene, iar solutia patrunde prin sistemul foliar cat si prin radacini.
55,00 lei Pret
Insecticid Mospilan 20 SG Insecticid Mospilan 20 SG
  • -16%
-16%

Insecticid Mospilan 20 SG

<strong>Mospilan 20 SG</strong>, insecticid sistemic pe baza de Acetamiprid, cu efect rapid, ce combate o gama variata de insecte in stadiul de ou, larva si adult. Nu este afectat de temperatura, iar actiunea sa dureaza peste trei saptamani.
399,00 lei Pret de baza 475,00 lei Pret
Insecticid Trika Expert Insecticid Trika Expert
  • -9%
-9%

Insecticid Trika Expert

<strong>Trika Expert</strong> (lambda-cihalotrin), insecticid foarte eficient, cu actiune de contact si ingestie, repelent asupra unui numar mare de daunatori. Se poate aplica la un numar mare de culturi de cereale si legume.
40,95 lei Pret de baza 45,00 lei Pret