Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent
Filtrează după
Categorii
Preț
lei lei
Formulare
Utilizare
Daunatori vizati
Aplicare
Materie prima
Longevitate
Analiza chimica
În plus... Mai puțin
Compozitie
Cerinte lumina
Perioada semanare
Talia plantei
Filtru

Lista de produse dupa marca UNMACO

Istoria companiei Universal Manure este legata de istoria unei familii cu preocupari si aptitudini in ingrijirea clientilor, aceste lucruri fiind  transmise din generatie in generatie. Fondata in 1959 de Alessandro Ticozzi ca o companie destinate comercializarii produselor Agricole aceasta a crescut atat de mult incat, in 1985, a devenit UMC de astazi specializata in cercetare si productie de produse pentru ingrijirea gazonului si nu numai.

Compania Universal Manure a promovat intotdeauna un concept verde. Aceasta sutine cu tarie ca o buna tehnica agronomica trebuie sa acorde mai multa atentie mediului inconjurator, si  utilizarii produselor ecologice, pentru ca a lucra bine ar trebui sa insemne si sa faci ceva bun pentru mediul in care traim. Din acest motiv, compania cauta  mereu produse inovatoare care sa permita vindecarea si cultivarea plantelor si gazonului intr-un mod ecologic, ajungand sa ofere o gama larga de ingrasaminte organice de inalta calitate si biostimulatori care sunt aprobate pentru agricultura ecologica.

Datorita colaborarilor si cercetarilor in comun cu centre din Statele Unite si Europa, UMC ofera produse si servicii eficiente si inovatoare, atingand astfel standardele de inalta calitate ale clientilor.

Ingrasamant mineral gazon Unigreen 12-5-25 park, 2 luni Ingrasamant mineral gazon Unigreen 12-5-25 park, 2 luni
 • -15%
-15%

Ingrasamant mineral gazon Unigreen 12-5-25 park, 2 luni

Unigreen 12-5-25 park este un ingrasamant mineral profesional pentru fertilizarea gazonului in perioada de vara-iarna, datorita continutului ridicat de potasiu. Este un produs care contine azot cu doua tipuri de descompunere, unul cu efect imediat pentru o inverzire rapida a gazonului si un altfel de azot cu eliberare lenta pentru a mentine cresterea constanta si de lunga durata a peluzelor
114,75 lei Pret de baza 135,00 lei Pret
Ingrasamant mineral gazon Lebanon 24-0-5+2 FE xrt, 90 zile Ingrasamant mineral gazon Lebanon 24-0-5+2 FE xrt, 90 zile
 • -15%
-15%

Ingrasamant mineral gazon Lebanon 24-0-5+2 FE xrt, 90 zile

Lebanon 24-0-5 cu 2% fier este un ingrasamant pentru fertilizarea gazonului de inalta calitate, fie el sportiv sau ornamental. Utilizarea regulata a acestui ingrasamant ajuta la acoperirea cerintelor nutritionale ale peluzelor si permite obtinerea unui gazon dens de culoare excelenta, atat pe speciile microtermale, cat si pe cele macrotermale.
417,35 lei Pret de baza 491,00 lei Pret
Acaricid biologic Coccifu Acaricid biologic Coccifu

  Acaricid biologic Coccifu

  Coccifu este o substanta de origine naturala care imbunatateste rezistenta plantelor la stres termic si biotic (fungi, bacterii, insecte, buruieni). Acaricidul se poate utiliza la legume, fructe, plante si arbusti ornamentali, in orice stadiu de crestere.
  98,90 lei Pret
  Insecticid biologic din ulei de neem Insecticid biologic din ulei de neem
  • -15%
  -15%

  Insecticid biologic din ulei de neem

  Uleiul de neem este un insecticid natural care are efect de prevenire si combatere a daunatorilor intalniti in culturile agricole si horticole, cum ar fi: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omizi, molii, gargarite, paduchi, viespi (din diverse genuri si specii).
  187,85 lei Pret de baza 221,00 lei Pret
  Repelent impotriva ramelor Team Cast Repelent impotriva ramelor Team Cast
  • -15%
  -15%

  Repelent impotriva ramelor Team Cast

  Team Cast este un repelent lichid cu actiune respingatoare asupra ramelor, ce poate fi folosit pe orice tip de cultura (peluze, terenuri de sport, parcuri si gradini, etc) unde exista o prezenta excesiva a ramelor care pot afecta gazonul.
  1.217,20 lei Pret de baza 1.432,00 lei Pret
  Ingrasamant organic gazon Ever 7 cu osyr Ingrasamant organic gazon Ever 7 cu osyr
  • -15%
  -15%

  Ingrasamant organic gazon Ever 7 cu osyr

  <strong>Ever 7 cu osyr</strong>, ingrasamant organic, sub forma de peleti, pentru gazon, ce stimuleaza cresterea si dezvoltarea de lunga durata. Ingrasamantul nu este daunator animalelor de companie.
  198,05 lei Pret de baza 233,00 lei Pret
  Ingrasamant lichid Manursol plante verzi Ingrasamant lichid Manursol plante verzi
  • -30%
  -30%

  Ingrasamant lichid Manursol plante verzi

  <strong>Manursol, </strong>ingrasamant mineral lichid cu potasiu, fier si zinc pentru nutritia tuturor plantelor verzi. Compozitia fertilizantului ofera plantelor rezistenta si o culoare verde stralucitoare de lunga durata.
  24,15 lei Pret de baza 34,50 lei Pret
  Seminte gazon profesional Uniland Green Shadow Seminte gazon profesional Uniland Green Shadow
  • -15%
  -15%

  Seminte gazon profesional Uniland Green Shadow

  <strong>Green Shadow</strong>, amestec de seminte de gazon, special conceput pentru semanarea in zone umbrite, cum ar fi zonele din apropierea copacilor si a gardurilor vii, zone muntoase. Amestecul de seminte va crea un gazon care nu este deosebit de solicitant din punct de vedere nutritional si este bine adaptabil solurilor cu fertilitate slaba, dar bine drenate si afanate.
  46,41 lei Pret de baza 54,60 lei Pret
  Ingrasamant mineral gazon Unigreen 18-5-6 +2 Mg Fairways Ingrasamant mineral gazon Unigreen 18-5-6 +2 Mg Fairways
  • Nou

  Ingrasamant mineral gazon Unigreen 18-5-6 +2 Mg Fairways

  Unigreen 18-5-6 +2 Mg Fairways este un ingrasamant pentru gazon, cu eliberare controlata, avand o perioada de descompunere de 60 zile. Datorita continutului mare de azot, se recomanda utilizarea ingrasmantului primavara la reluarea vegetativa si toamna, dupa pauza de vara, pe toate tipurile de gazon.lenta
  265,00 lei Pret