Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca UNMACO

Istoria companiei Universal Manure este legata de istoria unei familii cu preocupari si aptitudini in ingrijirea clientilor, aceste lucruri fiind  transmise din generatie in generatie. Fondata in 1959 de Alessandro Ticozzi ca o companie destinate comercializarii produselor Agricole aceasta a crescut atat de mult incat, in 1985, a devenit UMC de astazi specializata in cercetare si productie de produse pentru ingrijirea gazonului si nu numai.

Compania Universal Manure a promovat intotdeauna un concept verde. Aceasta sutine cu tarie ca o buna tehnica agronomica trebuie sa acorde mai multa atentie mediului inconjurator, si  utilizarii produselor ecologice, pentru ca a lucra bine ar trebui sa insemne si sa faci ceva bun pentru mediul in care traim. Din acest motiv, compania cauta  mereu produse inovatoare care sa permita vindecarea si cultivarea plantelor si gazonului intr-un mod ecologic, ajungand sa ofere o gama larga de ingrasaminte organice de inalta calitate si biostimulatori care sunt aprobate pentru agricultura ecologica.

Datorita colaborarilor si cercetarilor in comun cu centre din Statele Unite si Europa, UMC ofera produse si servicii eficiente si inovatoare, atingand astfel standardele de inalta calitate ale clientilor.

55 produse

Se afiseaza 1-12 din 55 produs(e)

Repelent impotriva ramelor Team Cast

Team Cast este un repelent lichid cu actiune respingatoare asupra ramelor, ce poate fi folosit pe orice tip de cultura (peluze, terenuri de sport, parcuri si gradini, etc) unde exista o prezenta excesiva a ramelor care pot afecta gazonul.
146,00 lei Pret

Insecticid biologic din ulei de neem

Uleiul de neem este un insecticid natural care are efect de prevenire si combatere a daunatorilor intalniti in culturile agricole si horticole, cum ar fi: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omizi, molii, gargarite, paduchi, viespi (din diverse genuri si specii).
218,00 lei Pret

Acaricid biologic Coccifu

Coccifu este o substanta de origine naturala care imbunatateste rezistenta plantelor la stres termic si biotic (fungi, bacterii, insecte, buruieni). Acaricidul se poate utiliza la legume, fructe, plante si arbusti ornamentali, in orice stadiu de crestere.
98,90 lei Pret

Ingrasamant mineral gazon knox 24-0-5+2 FE xrt, 90 zile

Knox 24-0-5 cu 2% fier este un ingrasamant pentru fertilizarea gazonului de inalta calitate, fie el sportiv sau ornamental. Utilizarea regulata a acestui ingrasamant ajuta la acoperirea cerintelor nutritionale ale peluzelor si permite obtinerea unui gazon dens de culoare excelenta, atat pe speciile microtermale, cat si pe cele macrotermale.
491,00 lei Pret

Ingrasamant mineral gazon Unigreen 12-5-25 park, 2 luni

Unigreen 12-5-25 park este un ingrasamant mineral profesional pentru fertilizarea gazonului in perioada de vara-iarna, datorita continutului ridicat de potasiu. Este un produs care contine azot cu doua tipuri de descompunere, unul cu efect imediat pentru o inverzire rapida a gazonului si un altfel de azot cu eliberare lenta pentru a mentine cresterea constanta si de lunga durata a peluzelor
135,00 lei Pret