Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca Corteva Agriscience

Corteva Agriscience™ este singura companie de agricultura dedicata complet acestui sector. Prin combinarea experientelor unor companii reputate, precum Pioneer, DuPont si Dow AgroSciences, am reunit cele mai stralucite minti si rezultate ale agriculturii castigate de-a lungul a doua secole de cercetari stiintifice.

11 produse

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)
Adjuvant Vivolt (Trend 90) Adjuvant Vivolt (Trend 90)
  • -15%
-15%

Adjuvant Vivolt (Trend 90)

Vivolt este un surfactant, agent de umectare, adjuvant pentru erbicide, ce are la baza substanta activa alcool isodectil etoxilat 900 g/l. Adjuvantul este folosit cu scopul de a creste eficacitatea erbicidelor sulfonilureice.
49,13 lei Pret de baza 57,80 lei Pret
Erbicid Arigo
  • -8%
-8%

Erbicid Arigo

<strong>Arigo,</strong> este un erbicid sistemic selectiv, care are la baza un amestec de trei substante active pentru combaterea in postemergenta timpurie a buruienilor graminee si cu frunza lata, anuale si perene la porumb.
235,52 lei Pret de baza 256,00 lei Pret
Erbicid Principal + Adjuvant Vivolt Erbicid Principal + Adjuvant Vivolt
  • -15%
-15%

Erbicid Principal + Adjuvant Vivolt

Principal este un erbicid selectiv aplicat in postemergenta pentru combaterea buruienilor graminee anuale si perene si a unor buruieni cu frunza lata ce are la baza ca substanta activa 42,9 % nicosulfuron + 10,7 % rimsulfuron.
329,80 lei Pret de baza 388,00 lei Pret
Erbicid Principal Plus + Adjuvand Vivolt Erbicid Principal Plus + Adjuvand Vivolt
  • -15%
-15%

Erbicid Principal Plus + Adjuvand Vivolt

<strong>Principal Plus,</strong> este un erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta a buruienilor graminee si a buruienilor cu frunza lata, anuale si perene, la porumb.
209,95 lei Pret de baza 247,00 lei Pret