Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca Stocker

In anul 1985 compania Stocker este infiintata de catre Anna Stocker si Josef Mairhofer. Situata in LANA (BOLZANO), Italia. Stocker creaza produse de inalta calitate, echipamente profesionale pentru horticultura, agricultura si pentru gradinarii pasionati. Stocker creaza produse de inalta calitate care faciliteaza si sustin munca in gradina si livada, urmarind intotdeauna un singur obiectiv: oferirea functionalitatii sporite. Compania ofera resurse si sfaturi de la cei mai renumiti experti, fi ind de partea fermierilor pe care ii ajuta sa isi atinga obiectivele si ambitiile cu o oferta extinsa atent conceputa pentru a sprijini si facilita munca.

Stocker creaza produse de inalta calitate care faciliteaza si sustin munca in gradina si livada, urmarind intotdeauna un singur obiectiv: oferirea functionalitatii sporite. Compania ofera resurse si sfaturi de la cei mai renumiti experti, fi ind de partea fermierilor pe care ii ajuta sa isi atinga obiectivele si ambitiile cu o oferta extinsa atent conceputa pentru a sprijini si facilita munca.

Firma are sediul in Lana, Italia, cu o productie ce cuprinde furnizori internationali si europeni de incredere, cu certificari recunoscute si performanta in calitate. Distributia produselor se realizeaza in 35 tari din toata lumea, in Europa si ajungand pana in Africa de Sud si chiar si in Mexic.

De-a lungul anilor, Stocker a realizat o continua crestere datorita implicarii permanente in crearea unor produse inovative si cu un atent spirit de dezvoltare orientat pe cererea pietei si nevoilor clientilor. Oferind o gama extinsa de produse, destinata profesionistilor din domeniu dar si segmentului de gradinarit hobby, compania reuseste sa se extinda in Europa si apoi la nivel mondial, remarcandu-se prin calitatea si inovatia produselor lor, ce imbina tehnologii noi si practice care usureaza munca fermierilor, gradinarilor si pasionatilor din domeniu.

Conceptul care sta la baza produselor Stocker este crearea unei valori adaugate, astfel incat produsele de top sa nu fi e defi nite doar ca inovatii functionale, ci sa contribuie la initiativele de constructie si consolidare a relatiei dintre revanzator si clientii sai fi nali, intr-un mod care aduce benefi cii tuturor. Viziunea companiei este axata pe oferirea celor mai bune servicii, sprijinind clientii, oferind sfaturi si mijloace de comunicare necesare pentru ai ajuta sa isi atinga scopurile.

1321 produse

Se afiseaza 1-14 din 1321 produs(e)