Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Utilizare
Tip produs
Daunatori vizati
Volum
Inaltime
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Latime
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Lungime lama
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Lungime
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Grosime
Culoare
Model
Volum rezervor
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Baterie
Putere baterie
Autonomie
Presiunea apei
Presiune de lucru
Greutate
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Timp incarcare
Motor
Putere motor
Curent nominal
Tip foarfeca
Diametru maxim taiere
Brat telescopic
Material lama
Material
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Tip cleste
Maner telescopic
Diametru
afiseaza mai multe afiseaza mai putine
Zone udare
Durata irigare
Suprafata irigare
Debit
Functii
Latime maxima imprastiere
Grad umbrire
Densitate
Filtre

Lista de produse dupa marca Stocker

In anul 1985 compania Stocker este infiintata de catre Anna Stocker si Josef Mairhofer. Situata in LANA (BOLZANO), Italia. Stocker creaza produse de inalta calitate, echipamente profesionale pentru horticultura, agricultura si pentru gradinarii pasionati. Stocker creaza produse de inalta calitate care faciliteaza si sustin munca in gradina si livada, urmarind intotdeauna un singur obiectiv: oferirea functionalitatii sporite. Compania ofera resurse si sfaturi de la cei mai renumiti experti, fi ind de partea fermierilor pe care ii ajuta sa isi atinga obiectivele si ambitiile cu o oferta extinsa atent conceputa pentru a sprijini si facilita munca.

Stocker creaza produse de inalta calitate care faciliteaza si sustin munca in gradina si livada, urmarind intotdeauna un singur obiectiv: oferirea functionalitatii sporite. Compania ofera resurse si sfaturi de la cei mai renumiti experti, fi ind de partea fermierilor pe care ii ajuta sa isi atinga obiectivele si ambitiile cu o oferta extinsa atent conceputa pentru a sprijini si facilita munca.

Firma are sediul in Lana, Italia, cu o productie ce cuprinde furnizori internationali si europeni de incredere, cu certificari recunoscute si performanta in calitate. Distributia produselor se realizeaza in 35 tari din toata lumea, in Europa si ajungand pana in Africa de Sud si chiar si in Mexic.

De-a lungul anilor, Stocker a realizat o continua crestere datorita implicarii permanente in crearea unor produse inovative si cu un atent spirit de dezvoltare orientat pe cererea pietei si nevoilor clientilor. Oferind o gama extinsa de produse, destinata profesionistilor din domeniu dar si segmentului de gradinarit hobby, compania reuseste sa se extinda in Europa si apoi la nivel mondial, remarcandu-se prin calitatea si inovatia produselor lor, ce imbina tehnologii noi si practice care usureaza munca fermierilor, gradinarilor si pasionatilor din domeniu.

Conceptul care sta la baza produselor Stocker este crearea unei valori adaugate, astfel incat produsele de top sa nu fi e defi nite doar ca inovatii functionale, ci sa contribuie la initiativele de constructie si consolidare a relatiei dintre revanzator si clientii sai fi nali, intr-un mod care aduce benefi cii tuturor. Viziunea companiei este axata pe oferirea celor mai bune servicii, sprijinind clientii, oferind sfaturi si mijloace de comunicare necesare pentru ai ajuta sa isi atinga scopurile.

Cui de plastic pentru fixare folie Cui de plastic pentru fixare folie
 • -15%
-15%

Cui de plastic pentru fixare folie

Cuiul din plasitc pentru fixare folie este perfect pentru fixarea pe sol a tesaturilor anti buruieni, a foliilor microporoase si a plaselor de protectie contra pasarilor.
9,35 lei Pret de baza 11,00 lei Pret
Foarfeca de altoit in V Foarfeca de altoit in V

  Foarfeca de altoit in V

  <strong>Foarfeca de altoit in V pentru pomi si vie,</strong> cu lame din otel inoxidabil realizeaza taieri in V, fine, precise si profesionale. Foarfeca garanteaza rezultate profesionale chiar si pentru utilizatorii amatori.
  233,00 lei Pret
  Statie intoxicare pentru soareci si sobolani Mouse Station M Statie intoxicare pentru soareci si sobolani Mouse Station M
  • -15%
  -15%

  Statie intoxicare pentru soareci si sobolani Mouse Station M

  <strong>Mouse Station M</strong>, statie intoxicare pentru soareci si sobolani, fabricata din plastic dur, foarte rezistent. Se utiliza atata in inteiorul locuintelor, cat si in exteriorul acestora, in curti, gradini, parcuri sau alte spatii.
  65,71 lei Pret de baza 77,30 lei Pret
  Statie intoxicare pentru soareci Mouse Station S Statie intoxicare pentru soareci Mouse Station S

   Statie intoxicare pentru soareci Mouse Station S

   <strong>Mouse Station S</strong>, statie de intoxicare pentru soareci, ce se utilizeaza la plasarea momelii pentru daunatori. Se poate amplasa atat in interiorul locuintelor, cat si in curti, gradini, parcuri sau alte spatii exterioare.
   26,90 lei Pret
   Capcana pentru sobolani Capcana pentru sobolani

    Capcana pentru sobolani

    <strong>Capcana pentru sobolani</strong>, se utilizeaza la plasarea momelii pentru daunatori. Fabricata din plastic rezistent, care nu absoarbe substante din momeala utilizata. Reutilizabila, cu durata lunga de rezistenta.
    11,50 lei Pret
    Gardulet separator pentru gazon Gardulet separator pentru gazon
    • -15%
    -15%

    Gardulet separator pentru gazon

    Separatorul pentru gazon din PVC previne cresterea in exces a gazonului, pastrand delimitarile intre gazon si plante in gradina si curtea dumneavoastra.
    56,27 lei Pret de baza 66,20 lei Pret
    Banda adeziva pomi, 5 m Stocker Banda adeziva pomi, 5 m Stocker
    • -15%
    -15%

    Banda adeziva pomi, 5 m Stocker

    Banda adeziva pentru pomi ofera protectie impotriva insectelor pentru pomii fructiferi, cei ornamentali si vita-de-vie. Lipiciul nu este toxic, banda putand fi utilizata cu succes si in culturile bio.
    23,29 lei Pret de baza 27,40 lei Pret