Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca Hazera Seeds

HAZERA este leader mondial in producerea si comercializarea semintelor de hibrizi de legume, avand o experienta de peste 65 ani in domeniu. Hibrizii de tomate HAZERA, de exemplu, sunt binecunoscuti de cultivatorii din intreaga lume pentru calitatile lor remarcabile.

HAZERA distribuie semintele sale in peste 50 de tari, imbunatatind continuu caracteristicile hibrizilor, in raport cu solicitarile cultivatorilor si cu cerintele specifice fiecarei piete.

Cercetarea stiintifica ocupa un rol esential in strategia firmei, fiind alocate pentru aceasta peste 10% din venituri. Preocuparea permanenta pentru productivitate, aspect comercial si rezistenta dupa recoltare (LSL) este dublata de gasirea si promovarea unor varietati continand componente benefice pentru sanatate, cu calitati nutritionale imbunatatite.

Asigurarea constanta a calitatii este un deziderat absolut la HAZERA. Firma este certificata ISO 9001 pentru asigurarea calitatii la toate standardele internationale.

58 produse

Se afiseaza 1-12 din 58 produs(e)

Seminte pepene galben Jessica F1

Jessica F1 este un hibrid timpuriu de pepene galben tip ananas, de la Hazera Seeds. Hibridul este productiv, iar fructele au o aroma si gust deosebit si prezinta o rezistenta buna dupa recoltare.
165,00 lei Pret

Seminte castraveti Kitto F1

Kitto F1 este un hibrid timpuriu de castraveti cornichon, partenocarpic, de la Hazera Seeds. Este destinat pentru culturile in spatii protejate pentru ciclul I si II de productie fiind rezistent la conditii nefalorabile de temperatura si lumina primavara si toamna.
100,00 lei Pret
Seminte vinete Aragon F1 Seminte vinete Aragon F1
  • Black Friday
  • -6%
-6%

Seminte vinete Aragon F1

<strong>Aragon F1</strong> este un hibrid de vinete, de la Hazera Seeds, foarte apreciat, rezistent si productiv. Recomandat pentru culturile din camp.
84,60 lei Pret de baza 90,00 lei Pret