Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Utilizare
Densitate
Filtre

Lista de produse dupa marca PFN

PFN a fost infiintata in 1990 ca o companie privata noua, exclusiv ceha. Productia de textile netesute a fost sfera sa de activitate de la bun inceput si inca este si in prezent. In anul 2002 sortimentul de produse al companiei a fost extins prin productia de tesaturi netesute bicomponente pe baza de polipropilena si polietilena. De la infiintare, compania a trecut printr-o dezvoltare majora, unde fabrica initiala din Bučovice a fost completata cu o a doua fabrica de productie in Primětice (Znojmo). In 2013, compania a deschis o noua fabrica in Egipt, in orasul “6 Octombrie”. PEGAS NON WOVENS a achizitionat in 2018 compania FQN (First Quality NonWovens) cu fabrici in SUA si China, formand astfel grupul PFN (PFNonwovens).

Activitatile de productie sunt certificate in conformitate cu standardele internationale ISO 9001: 2015 , ISO 14001:2015 pentru managementul calitatii si mediului. Controalele dese ale calitatii si sistemului de productie rezulta in optimizarea in ceea ce priveste proprietatile fi zice si chimice, precum si proprietatile biologice ale produselor, asigurand cea mai inalta calitatedisponibila pe piata.

Dezvoltarea durabila este o parte integranta PFNonwoven. Amprenta globala cu echipamente de productie netesute de ultima generatie permite sa ofere solutii personalizate pentru pietele locale, dar in acelasi timp si la scara globala. Compania PFN dezvolta si comercializeaza materiale netesute inovatoare, de inalta calitate, cu costuri competitive.

Folie microporoasa Hortiagril 19 g/mp Folie microporoasa Hortiagril 19 g/mp
 • -10%
-10%

Folie microporoasa Hortiagril 19 g/mp

<strong>Folia microporoasa Hortiagril 19 g/mp</strong>, folie antiinghet ce protejeaza plantele de inghet, la temperaturi de pana la -4°C. Aceasta prezinta rezistenta UV si se poate utiliza in solar, sera sau camp.
100,80 lei Pret de baza 112,00 lei Pret
Folie microporoasa Hortiagril 23 g/mp Folie microporoasa Hortiagril 23 g/mp

  Folie microporoasa Hortiagril 23 g/mp

  <strong>Folie microporoasa agril Hortiagril 23 g/mp, </strong>ce protejeaza culturile de inghet, la temperaturi de pana la -4 grade celsius. Folia agril este permeabila pentru lumina si foarte rezistenta la radiatia UV.
  561,00 lei Pret
  Folie microporoasa Hortiagril 30 g/mp Folie microporoasa Hortiagril 30 g/mp
  • -10%
  -10%

  Folie microporoasa Hortiagril 30 g/mp

  Folie microporoasa <strong>Hortiagril 30 g/mp, </strong>ce protejeaza plantele de inghet pe perioadele reci, la temperaturi de pana -4°C. Acesta nu are rol doar de folie antiinghet, ci ofera si protectie impotriva razelor UV daunatoare plantelor. Se poate utiliza pentru toate culturile in camp, solar si sere.
  110,70 lei Pret de baza 123,00 lei Pret