Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent
Filtrează după
Categorii
Preț
lei lei
Grosime
Garantie
Aditivi
Filtru

Lista de produse dupa marca AA Politiv

Compania AA Politiv (1999) Ltd. a fost fondata in 1985. Inca de la infiintare, compania a fost gestionata la un nivel ridicat de autoevaluare menit sa atinga cele mai inalte standarde, subliniind calitatea produselor, inovatia si progresul continuu. De-a lungul anilor, compania a devenit principalul producator de folii agricole din Israel, fiind una dintre cele mai cunoscute companii din lume. La sfarsitul anului 2013, Politiv achizitioneaza o fabrica de tesaturi si plase pentru agricultura, iar in 2017 achizitioneaza compania METEOR, din Israel.

Fabrica companiei este situata intr-o cladiremoderna din Kibbutz Einat, unde produce o gama larga de folii inteligente pentru agricultura si industrie, cu o capacitate de productie considerabila si versatila. Fabrica, din Mexico City, gazduieste 5 linii de productie, detinand una dintre cele mai avansate tehnologii din lume, cu o capacitate de productie pe an de 17.000 de tone. Politiv Mexic isi serveste clientii din Mexic si din toata America de Sud si Nord.

Inca din 1998, compania a implementat un sistem de managementmal calitatii si a fost certificata cu standardul ISO 9001:2008, mentinand cele mai inalte niveluri de calitate si adecvate, pentru a colabora cu fi ecare client in functie de nevoile lor. Toate foliile sunt testate si poarta sigiliul de standard israelian, conforme cu standardele internationale (ASTM, ISO). Aceste teste sunt efectuate intr-un laborator modern. Departamentul de tehnologie de la Politiv este unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate in domeniul foliilor. Laboratorul functioneaza non-stop, in paralel cu productia pentru a asigura calitatea foliilor. Compania isi desfasoara activitatea pe pietele internationale si ca parte a procesului sau de crestere, Politiv identifi ca pietele viitoare si face pasi strategici, inclusiv constructia sau achizitia de fabrici, diversifi carea liniei de produse si infiintarea de fi liale de marketing in tarile agricole de varf.