Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent

Filtreaza

Categorii
Pret
lei lei
Densitate
Filtre

Lista de produse dupa marca Beaulieu Technical Textiles

Compania a fost infiintata sub denumirea de Beaulieu in 1959 de Roger De Clerck avand ca si domeniu de activitate productia de tesaturi. Intre 1959 si 1991 Beaulieu s-a extins in 7 filiale, iar mai apoi in 2005, cinci dintre cele sapte filiale ale Grupului Beaulieu au fuzionat si au devenit Beaulieu International Group. Beaulieu Technical Textiles este una din diviziile grupului Beaulieu, avand ca si activitate productia de textile polimerice. Este un lider stabil si o forta impunatoare in piata globala a textilelor tehnice.

Compania produce solutii textile dintr-o varietate mare de polimeri. Materialele rezultate din polimeri sunt folosite in diferite industrii, cum ar fi agricultura si horticultura (agrotextilele), constructiile civile (geotextilele), in industria ambalatoare (laminate sau nu) si in industria mochetelor. Agrotextilele sunt folosite, mai exact, in horticultura, amenajari si impaduriri. Beaulieu Technical Textiles obtine excelenta calitatii produselor prin identifi carea, documentarea si imbunatatirea continua a proceselor. Cea mai valoroasa masura a performantei este modul in care clientii evalueaza calitatea produselor. Succesul pe piata depinde de capacitatea de a oferi continuu clientilor produse si servicii care indeplinesc sau depasesc asteptarile lor. Nevoile clientilor sunt transformate in actiuni si rezultate, iar acestea sunt comparate cu obiective masurabile.

S-a dovedit ca agrotextilele tesute de Beaulieu Technical Textiles stimuleaza cresterea, asigura uncontrol si o protectie climatica de inalta performanta, oferind o recolta optima si o calitate uniforma atat fructelor cat si legumelor (dimensiune, culoare, forma si gust). Tesaturile albe stimuleaza cresterea plantelor si a fructelor. Invelisurile tesute protejeaza impotriva conditiilor climatice extreme si daunatoare, in timp ce mulcirea terenului este cruciala in lupta ecologica impotriva buruienilor.

Agrotextil mulcire Agrolys BL100, negru 100 g/mp, 15x15 cm Agrotextil mulcire Agrolys BL100, negru 100 g/mp, 15x15 cm
  • -12%
-12%

Agrotextil mulcire Agrolys BL100, negru 100 g/mp, 15x15 cm

<strong>Agrolys BL100</strong> negru 100 g/mp, 15x15 cm, agrotextil folosit pentru mulcirea solului in culturile de legume, livezi, pepiniere si plante ornamentale. Prezinta o rezistenta de pana la 8 ani, in conditiile meteorologice din Romania.
523,60 lei Pret de baza 595,00 lei Pret
Agrotextil mulcire Agrolys WH100, ignifug 100 g/mp, L25 FR Agrotextil mulcire Agrolys WH100, ignifug 100 g/mp, L25 FR
  • -25%
-25%

Agrotextil mulcire Agrolys WH100, ignifug 100 g/mp, L25 FR

<strong>Agrolys WH100</strong>, agrotextil mulcire pentru livezi, mar, par, cais, sporeste coacerea si colorarea fructelor, creste calitatea recoltei. Actioneaza in optimizarea cantitatii de lumina reflectata asupra plantei, avand o stabilizare si garantie UV ridicata.
430,50 lei Pret de baza 574,00 lei Pret