Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord

Lista de produse dupa marca UPL

20 produse

Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)

Fungicid Zoxis 250 SC

Zoxis 250 SC este un fungicid sistemic cu activitate translaminara, preventiva și curativa avand la baza substanta activa 250 g/l Azoxistrobin. Produsul are un spectru foarte mare de combatere a bolilor la culturile de legume si cereale.
273,00 lei Pret

Fungicid bio Cuprofix Ultra

Cuprofix Ultra este un fungicid si bactericid ce contine 400 g/kg cupru, sub forma de sulfat de cupru bazic. Este utilizat pentru efectuarea tratamentelor la pomi fructiferi, dar si in culturile de legume pentru combaterea bolilor precum mana, bacterioza, putregai, patarea unghiulara si patarea bacteriana.
85,00 lei Pret
Insecticid Cyperguard Max Insecticid Cyperguard Max
  • -15%
-15%

Insecticid Cyperguard Max

Cyperguard Max este un insecticid piretroid, ce are la baza substanta activa cipermetin 500 g /l, fiind utilizat in culturile de camp si culturile horticole pentru combaterea daunatorilor precum afide, gandacul balos, gandacul de Colorado
332,35 lei Pret de baza 391,00 lei Pret
Fungicid Papyrus 400 SC Fungicid Papyrus 400 SC
  • -9%
-9%

Fungicid Papyrus 400 SC

Papyrus 400 SC este un fungicid de contact, ce are la baza substanta activa pirimetanil 400 g/l. Fungicidul se utilizeaza pentru combaterea putregaiului cenusiu din culturile de vita de vie, pomi, legume si plante ornamentale.
100,10 lei Pret de baza 110,00 lei Pret

Adjuvant Silwet Top

Silwet Top este un adjuvant pe baza de Polyalkyleneoxide modificat cu Heptamethyltrisiloxane 80%, care imbunatateste acoperirea culturii de catre solutia de stropit, aderenta si penetrarea solutiei in vegetatie.
3,00 lei Pret
Fungicid Rancona 15 ME Fungicid Rancona 15 ME
  • -7%
-7%

Fungicid Rancona 15 ME

<strong>Rancona 15 ME </strong>este un fungicid pentru tratarea semintelor de cereale paioase, cu actiune sistemica asupra unei game largi de boli, transmise prin samanta, prin samanta si sol, sau numai prin sol.
302,25 lei Pret de baza 325,00 lei Pret

Insecticid Fostoc

<strong>Fostoc,</strong> este un insecticid pentru cultura de grau, rapita, cartof, tomate, vinete, piersic, mar, vita de vie, ce are la baza substanta acitva Cipermetrin 250 g/l. Dupa tratarea plantelor, se recomanda respectarea timpului de pauza de 14 zile pana la recoltare.
2,50 lei Pret

Dezinfectant de sol Basamid Granule

<strong>Basamid</strong> granule, sterilizant de sol pentru combaterea nematozilor, bolilor si daunatorilor, in camp, sere si solarii. Produsul Basamid granule se aplica inainte de infiintarea culturii, la suprafata substratului sau prin incorporare in substrat.
83,00 lei Pret

Insecticid Dimilin 25 WP

Dimilin 25 WP este un insecicid cu actiune de contact, ce are la baza substanta activa diflubenzuron. Insecticidul se utilizeaza pentru combaterea a numerosi daunatori din culturile de varza, pomi fructiferi si silvicultura. Acesta controleaza daunatorii in stadiile de ou si larve, prevenind dezvoltarea adultilor prin intreruperea ciclului lor de viata.
5,40 lei Pret