Free cookie consent management tool by TermsFeed cookie consent
Filtrează după
Categorii
Preț
lei lei
Substanta activa
În plus... Mai puțin
Formulare
Actiune
Daunatori vizati
În plus... Mai puțin
Aplicare
Tip buruieni
Buruieni combatute
Boli combatute
În plus... Mai puțin
Cultura
În plus... Mai puțin
Perioada de aplicare
Filtru

Lista de produse dupa marca UPL

Fungicid Rancona 15 ME Fungicid Rancona 15 ME
 • -15%
-15%

Fungicid Rancona 15 ME

<strong>Rancona 15 ME </strong>este un fungicid pentru tratarea semintelor de cereale paioase, cu actiune sistemica asupra unei game largi de boli, transmise prin samanta, prin samanta si sol, sau numai prin sol.
1.318,35 lei Pret de baza 1.551,00 lei Pret
Regulator de crestere Argos Regulator de crestere Argos
 • -15%
-15%

Regulator de crestere Argos

Argos este un regulator de crestere cu actiune de contact utilizat in depozitele de cartofi pentru a evita incoltirea tuberculilor in timpul pastrarii. Contine ulei de potocale si se prezinta sub forma lichida, incolora, cu miros citric.
26,95 lei Pret de baza 31,70 lei Pret
Fungicid Video WG Fungicid Video WG

  Fungicid Video WG

  Video WG este un fungicid sistemic, pe baza de cimoxanil si mancozeb, ce se utilizeaza pentru combaterea manei in culturile de vita-de-vie, cartofi si tomate.
  3,70 lei Pret
  Fungicid Proxanil Fungicid Proxanil
  • -15%
  -15%

  Fungicid Proxanil

  Proxanil este un fungicid, pe baza de cimoxanil si propamocarb, ce se utilizeaza pentru combaterea bolilor in culturile de cartofi si tomate.
  74,97 lei Pret de baza 88,20 lei Pret
  Fungicid Airone SC Fungicid Airone SC
  • -15%
  -15%

  Fungicid Airone SC

  Airone SC este un fungicid de contact, pe baza de cupru, ce se utilizeaza pentru combaterea bolilor in pomicultura, legumicultura, viticultura, culturi de floarea soarelui, hamei.
  55,00 lei Pret de baza 64,70 lei Pret
  Adjuvant Elastiq Ultra Adjuvant Elastiq Ultra

   Adjuvant Elastiq Ultra

   Elastiq Ultra este un adjuvant, care se aplica inainte de recoltare la culturile de rapita, mazare, fasole, naut si alte culturi leguminoase, cu scopul de a proteja silicvele si pastaile, impotriva scuturarii acestora, inainte sau in timpul recoltariii, ce are la baza substanta activa copolimer-butadiene-stirenic 450 g/l. Adjuvantul protejeaza recolta in conditii meteo extreme (furtuni, grindina), reduce pierderile de productie dinainte si din timpul recoltarii si previne formarea samulastrei de rapita.
   419,00 lei Pret
   Fungicid Zoxis 250 SC Fungicid Zoxis 250 SC
   • -15%
   -15%

   Fungicid Zoxis 250 SC

   Zoxis 250 SC este un fungicid sistemic cu activitate translaminara, preventiva și curativa avand la baza substanta activa 250 g/l Azoxistrobin. Produsul are un spectru foarte mare de combatere a bolilor la culturile de legume si cereale.
   9,52 lei Pret de baza 11,20 lei Pret
   Fungicid bio Cuprofix Ultra Fungicid bio Cuprofix Ultra
   • -15%
   -15%

   Fungicid bio Cuprofix Ultra

   Cuprofix Ultra este un fungicid si bactericid ce contine 400 g/kg cupru, sub forma de sulfat de cupru bazic. Este utilizat pentru efectuarea tratamentelor la pomi fructiferi, dar si in culturile de legume pentru combaterea bolilor precum mana, bacterioza, putregai, patarea unghiulara si patarea bacteriana.
   974,95 lei Pret de baza 1.147,00 lei Pret
   Insecticid Cyperguard Max Insecticid Cyperguard Max
   • -15%
   -15%

   Insecticid Cyperguard Max

   Cyperguard Max este un insecticid piretroid, ce are la baza substanta activa cipermetin 500 g /l, fiind utilizat in culturile de camp si culturile horticole pentru combaterea daunatorilor precum afide, gandacul balos, gandacul de Colorado
   5,95 lei Pret de baza 7,00 lei Pret
   Fungicid Papyrus 400 SC Fungicid Papyrus 400 SC

    Fungicid Papyrus 400 SC

    Papyrus 400 SC este un fungicid de contact, ce are la baza substanta activa pirimetanil 400 g/l. Fungicidul se utilizeaza pentru combaterea putregaiului cenusiu din culturile de vita de vie, pomi, legume si plante ornamentale.
    114,00 lei Pret
    Adjuvant Silwet Top Adjuvant Silwet Top

     Adjuvant Silwet Top

     Silwet Top este un adjuvant pe baza de Polyalkyleneoxide modificat cu Heptamethyltrisiloxane 80%, care imbunatateste acoperirea culturii de catre solutia de stropit, aderenta si penetrarea solutiei in vegetatie.
     2,90 lei Pret
     Dezinfectant de sol Basamid Granule Dezinfectant de sol Basamid Granule
     • -15%
     -15%

     Dezinfectant de sol Basamid Granule

     <strong>Basamid</strong> granule, sterilizant de sol pentru combaterea nematozilor, bolilor si daunatorilor, in camp, sere si solarii. Produsul Basamid granule se aplica inainte de infiintarea culturii, la suprafata substratului sau prin incorporare in substrat.
     42,93 lei Pret de baza 50,50 lei Pret
     Insecticid Dimilin 25 WP Insecticid Dimilin 25 WP

      Insecticid Dimilin 25 WP

      Dimilin 25 WP este un insecicid cu actiune de contact, ce are la baza substanta activa diflubenzuron. Insecticidul se utilizeaza pentru combaterea a numerosi daunatori din culturile de varza, pomi fructiferi si silvicultura. Acesta controleaza daunatorii in stadiile de ou si larve, prevenind dezvoltarea adultilor prin intreruperea ciclului lor de viata.
      4,90 lei Pret
      Fungicid Proplant 72,2 SL Fungicid Proplant 72,2 SL
      • -35%
      -35%

      Fungicid Proplant 72,2 SL

      <strong>Proplant 72,2 SL, </strong>fungicid sistemic ce se aplica la culturile de tomate, castraveti, ardei, vinete, cartofi, tutun si pentru a combate mana, caderea plantutelor si a rasadurilor.
      18,20 lei Pret de baza 28,00 lei Pret
      Fungicid Captan 80 WDG Fungicid Captan 80 WDG
      • -15%
      -15%

      Fungicid Captan 80 WDG

      <strong>Captan 80 WDG, </strong>fungicid de contact, cu actiune preventiva, ce se aplica culturile de legume, vita de vie, livezi pentru a combate mana, rapanul si patarea rosie a frunzelor.
      43,78 lei Pret de baza 51,50 lei Pret
      Acaricid Omite Neo Acaricid Omite Neo
      • Nou

      Acaricid Omite Neo

      Omite Neo este un acaricid de contact, destinat combaterii eficiente a acarienilor, indiferent de faza de dezvoltare a acestora, oua, larve si adulti. Dupa aplicare, acaricidul este eficient pe o perioada lunga de timp, neafectand pradatorii naturali.
      20,70 lei Pret